`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Firepad 25L

Salewa Firepad 25L

  • Salewa Firepad 25L
  • Salewa Firepad 25L
  • Salewa Firepad 25L
  • Salewa Firepad 25L

Salewa Firepad 25L

Tuotekuvaus Salewa Firepad 25L

Kaikkien reppuharrastajien kannalta tärkeä urheiluväline, Salewa Firepad 25L BP on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu korkean intensiteetin retkeilyyn tai vuorikiipeilyyn. Se soveltuu erittäin hyvin taajaan hiihtoon kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja helppo kuljettaa.

Valmistettu 600 denierin kohokuvioidusta polyesteristä, jonka ulkopinta on DWR-pinnoitettu, jotta voit kuljettaa sitä vaikeimmissa maastoissa. Kiitos Contact Flow Fit -kantojärjestelmä ja 3D-ilmakanavat, jotka mahdollistavat suuremman hikoilun ja alentavat kehon lämpötiloja pitämällä selkänne kuivana koko ajan

Jakautuneet olkahihnat tarjoavat myös maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä. Sivutukolla voit hankkia laitteesi helposti ja nopeasti. Päälokerossa on runsaasti säilytyskapasiteettia tärkeille laitteillesi.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Salewa Firepad 25L BP on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti!

Firepad on monipuolinen reppu, joka menee melkein minne tahansa. Valmistettu 600 denierin kohokuvioidusta polyesteristä, DWR (kestävä vettä hylkivä) pinta. Kevyt jaettu vaahto-olkahihna ja sen Contact Fit -kantojärjestelmän muotin vähentynyt kosketuspinta kehollesi antaa tarkan istuvuuden hartioiden ympärille tehokkaan kuormanjaon jakamiseksi ja tarjoaa hyvän kosteutta siirtävän ja hengittävän. Päälokerossa on tilaa päivittäiselle välttämättömyydellesi, kun taas pehmustetun takapaneelin vieressä oleva sivutulos vetoketju tarjoaa nopean pääsyn suojataskuun, jossa on 15´: n kannettava tietokone tai tabletti. Päivänkakkaraketju, jolla voit kiinnittää lisävarusteita.

Ominaisuudet:

Suora pääsy sivulta

Toimiston järjestäjä

Päivänkakkara ketju

Menossa taskut

Ilmanvaihtoelin

Halkaistu olkahihna

Rintahihna

Poket arvo

Tekniset tiedot:

Koko_reppu: 53X24X27cm

Tilavuus: 25 l

Kantojärjestelmä: Ota yhteyttä Fitiin

Paino: 760 g

Materiaali: Polyesteri 600D Galaxy kohokuvioitu


Juuri nyt, Salewa Firepad 25L on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Reput ja matkalaukut katalogista Reput kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Reput tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Salewa Firepad 25L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Laukut
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje