`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Lagazuoi 3 Down

Salewa Lagazuoi 3 Down

  • Salewa Lagazuoi 3 Down
  • Salewa Lagazuoi 3 Down
  • Salewa Lagazuoi 3 Down
  • Salewa Lagazuoi 3 Down

Salewa Lagazuoi 3 Down

Tuotekuvaus Salewa Lagazuoi 3 Down

Salewa Lagazuoi 3 Down takki on kevyt, vettä hylkivä, tuulenpitävä ja lämmin eristetty takki, joka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja aktiivista eristystä vuoristotoimintojen, kuten hiihtämisen, vuorikiipeilyn tai laskettelurinteiden aikana. Sitä voidaan käyttää yksin tai keskikerroksena ylikuumenemisen estämiseksi.

Tämä monipuolinen takki on varustettu 3D-laatikkokotelolla, joka takaa täydellisen eristyksen. RDS-sertifioitu 80/20 täyttötaso (550 cuin fill power), joka on vettä hylkivä, tuulenpitävä ja laadukas kangas, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja lämmön. Tämän takin kosteudenhallintaominaisuus sallii kosteuden höyryn poistua, säätelemällä kehon lämpötiloja ja nostamalla mukavuutta tämän Salewa Lagazuoi 3 Down -takin sisällä.

Myös standardi räätälöity huppu ja hihansuut, joissa on joustava sidos, tiivistävät tuulen tai lumen pitämään sinut lämpimänä ja suojattuna koko päivän. Kahdella vetoketjullisella taskulla on riittävästi tallennuskapasiteettia päivittäisille välttämättömille tuotteille. Tuulenpitävällä läpällä varustettu täyspitkä vetoketju pitää sinut suojattuna ulkoisista olosuhteista. Ergonomisesti muotoillut hihat takaavat kehon mahdollisimman suuren liikkeen ilman epämukavuutta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Salewa Lagazuoi 3 Down takki on ihanteellinen takki vuorikiipeilyä varten, koska se sopii kaikkiin vaihteleviin sääolosuhteisiin, se on ihanteellinen vuorikiipeilyvaatteet .

Lagazuoi 3 Dwn W Jkt.Haluatko ostaa Salewa Lagazuoi 3 Down:n? Olet oikeassa paikassa! trekkinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Takit malleja. Tutustu nyt uusiin Naisten vaatteet tarjouksiimme trekkinn:ssa. Näitä Salewa-merkkisiä Takit tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Salewa Lagazuoi 3 Down

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje