up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa

Salewa Litetrek Pro III Tent

Salewa Litetrek Pro III Tent

Salewa Litetrek Pro III Tent

plus
  • Play videoSalewa Litetrek Pro III Tent
  • Salewa Litetrek Pro III Tent
  • Salewa Litetrek Pro III Tent
  • Salewa Litetrek Pro III Tent

Salewa Litetrek Pro III Tent

Tuotekuvaus Salewa Litetrek Pro III Tent

Vankka, tilava, kompakti, säästä suojaava 2 hengen teltta Salewa Litetrek III on täydellinen paikka kaikille retkeilyretkeillesi ja alppivaelluksille . Tämä kevyt teltta tarjoaa teknisen toiminnallisuuden ja mukavuuden kaikkina vuodenaikoina villiolosuhteissa.

Vankkaan puoligeodeettisen rakenteen ansiosta, joka tarjoaa ilmanvaihdon ja vakauden, 100% itsekantava rakenne tarkoittaa, että se voidaan helposti asentaa mihin tahansa ulkoasentoon. Lisäksi repiä kestävä polyesterilevy, PU-päällysteinen 70 D ripstop-nailonlattia tekee siitä vedenpitävän ja sopii erinomaisesti arvaamattomiin sadekuuriin tai vaihteleviin sääkuvioihin. Vetoketjuilla varustetut takapaneelit parantavat ilmanvaihtoa ja vähentävät teltan kosteutta . Viimeisenä, suurissa säänkestävissä eteisissä on runsaasti säilytyskapasiteettia kaikille varusteillesi ja ruoanlaittovirralle.

Epäilemättä Salewa Litetrek III on täydellinen telttatalo retkeilyyn ja alppiseikkailuihin . Joten, osta se ajattelematta! Litetrek Pro III on 3 henkilöä, kaksinkertainen seinä teltta, joka on suunniteltu kevyt vaellus alppien maastossa, jossa suojaa vaikeat sääolosuhteet, sivutuulen vakaus, kevyt ja kompakti pakkauskoko ovat keskeisiä. Sen kolme kauden spec on optimoitu käytettäväksi aikana lievempi kuukausien aikana. Tuulitunneli stabiliteetti testattiin 90 km / h, jonka Münchenin teknillisen korkeakoulun.

Sen vankka, luotettava semi geodeettisia, kaksinkertainen seinä rakenne mahdollistaa täysin hyödyntää tilaa ja takaa optimaalisen tasapainon sääsuojaus ja ilmanvaihto. 100% itsekantava muotoilu tarkoittaa, että voit piki ilman ongelmia kallioilla, tai alppihiihtoa paikoissa, joissa ei ole riittävästi tilaa perustettu tukisiimat ja tappeja. Vaihtoehtoisesti ankkuripisteitä voidaan pidentää enemmän joustavuutta, esimerkiksi lumisilla maastossa. Sen repeydy 20D ripstop nailon flysheet on silikonia ja PU-pinnoitettu antaa sille 3000 mm: n vesipatsas, lattia on valmistettu kestävästä PU-pinnoitettu 70D ripstop nailon, joka antaa 10000 mm vesipatsas, kun taas 66D ripstop polyesterisisäkkeestä teltta on mesh ja hyttysverkko sisäänkäynti. Tuuletus säädellään takalevyn vetoketjut (jota voidaan käyttää sekä sisä- että ulkopuolella), jolloin voit säätää tuloilman ja estää kosteuden.

Lisäksi meidän 3S nopeus säädetään Solution lyhyt, tasainen hihat ja koukut voit perustaa nopeasti ja tehokkaasti yhdellä kentällä. Ja hyvällä säällä tai hienoksi yötä, voit mennä minimalistinen ja piki flysheet omasta. Mikä todella erottaa Litetrek Pro III lisäksi on sen monipuolisuus? tutustu säänkestävä eteisen Vaihteen säilytyksen ja kypsentämisen, joka on integroitu sisempi teltta, tai voidaan laajentaa tarpeen mukaan.

Ominaisuudet:

paikkaussarja

Laajennettu köyttä vyöt: Siirrot voimassa vöillä ompeleen putkirakenne lisää kestävyyttä ja vakautta

jalanjälki käytettävissä

Eri oviaukko vaihtoehtoja

Vetoketju anti saalis läppä

Nylon koukut vahvistamisesta lentää jopa kylmissä olosuhteissa

Laajennettavissa ja vaihdettavat tukipisteitä: Ankkuripisteet voi pidentää käyttäen pidempään johto lisää joustavuutta kallioinen tai luminen maasto

Johdon lukot: Tehokasta kaveri linjaorganisaation

Vahvistettu Hypalon hiha viimeistely

Eteinen laajennus ratkaisu: Helppo käyttää sisätilojen soljet laajentaa tuulikaappi tarpeen

100% Itsekantavia rakentaminen: tarjolla valtava etu kallioilla tai alueilla, joilla ei ole tarpeeksi tilaa perustettu tukisiimat ja tappeja. Pysyvyys on parantunut ja eteisen jo senkin takia putkirakenne.

Tekniset tiedot:

Pakkauskoko: 40 x 19cm

Tuuletusaukot: 1

Sisäänkäynnit: 1

Henkilöt: 3 henkilöä

Alue Eteisen Edessä: 0.74m²

Vähäinen Trail Paino: 2,10 kg

Alue Sisäteltta: 3.47m²

Korkeus Sisäteltta: 1.07m

Sellainen ilmanvaihto: Ilmanvaihto paneeli vetoketjut

Eteisen: 1

Kaaret: 7001 T6 ultrakevyt alumiini

Teltta rakentaminen: Semi Geode kaksinkertaisen seinän

Tukisiimat määrä: 4

Pole määrä: 3

Tukisiimat: Heijastimet Dyneema

Tapit määrä: 10

Tapit: Y tapit Alumiini 14,5 cm

Watercolumn Fly: 3,000mm

Watercolumn Kerros: 10,000mm

Pole halkaisija: 8.5mm

Lattia: 20D Nylon Ripstop verkkomateriaalia ja hyttysverkko sisäänkäynti

Lattia: 40D Nylon Ripstop

Lattia: PU-pinnoitettu

Fly: 20D Nylon Ripstop

Lentää: silikoni / PU-pinnoitettu

Tuulisuojaus: Vähintään 90 km / h tuulennopeus hyväksytty windchannel ja Münchenin teknillisen korkeakoulun


Mitä mieltä olet Salewa Litetrek Pro III Tent:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet ulkoiluverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Salewa:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Teltattuotteille.

Ominaisuudet Salewa Litetrek Pro III Tent

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Optima kahdelle

-

Niille, jotka pitävät avaruudesta, se on hieno kahdelle. Erittäin nopea asentaa, ja tämän kokoisessa teltassa se on erittäin kevyt. minä suosittelen

Moottoripyörän käyttö teltta

-

kuvausta vastaava tuote

Erittäin tyytyväinen

-

Ostin tämän teltan korkealle alppivaellukselle, se on erittäin kevyt ja erittäin nopea ja helppo asentaa, ostaisin sen heti uudestaan

Suuri teltta

-

Kevyt, vakaa ja edullinen

Teltta

-

Erinomainen teltta. Hyvä laatu. Erittäin kevyt, helppo asentaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up