up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

plus
  • 360Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Play videoSalewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Tuotekuvaus Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa MTN Trainer Mid Gore tex on vedenpitävä, hengittävä ja mukava vaelluskenkä ja erittäin voimakas vuoristoharjoittelukenkä, joka on suunniteltu kaikille, jotka ovat ytimen alpinisteja. Tämä monipuolinen kenkä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja vetokyvyn vaihtelevissa sääolosuhteissa ja karkeassa maastossa.

Ainutlaatuinen kaksitiheyksinen Bilight TPU Technology -pohjapohja, joka mahdollistaa kengän tunkeutumisen maahan ja luo hyvän kitkan märkiä kiviä vastaan polun ajaessa. Vibram® WTC-pohja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja vakauden myös märillä ja liukailla pinnoilla. Se toimii poikkeuksellisen hyvin kaikenlaisissa polkuissa. Keskimmäinen leikkausvarsi tarjoaa myös maksimaalisen vakauden ja sujuvat jalan luonnolliset liikkeet.

Joustavan, kestävän ja mukavan nahan ja edistyneen Gore Tex -yhdistelmän yhdistelmä tekee siitä monipuolisen, koska sitä voidaan käyttää täydellisesti polkupyörällä tai päivittäisessä käytössä. Lisäksi Ortholite®-pohjallinen tarjoaa lisää pehmusteita ja poistaa kosteutta, mikä auttaa pitämään jalat viileinä ja kuivina. Ja joustavat säärystimet pitävät poissa polun roskat, kuten hiekan ja lehdet.

Se on lopullinen urheilujalkine, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajikkeille . Salewa MTN Trainer Mid Gore Tex on vastaus, jos etsit kaikkia pyöräilykenkäjä, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta . Mtn Trainer Mid Gtx on kevyt miesten Alpine Trekking Boot, jolla on vankka mokkanahka ja kangas yläosa plus vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex® Protection.

Suunniteltu tarjoamaan ylimääräistä joustavuutta ja lisääntynyttä mukavuutta molemmissa nousevissa ja laskevissa ajoissa alppien vaelluksessa sekoitetussa ja teknisessä maastossa. Pidemmät vaellukset.

Nilkka-asennossa Flex-kaulus mahdollistaa luonnollisen liikkumisen ja sopeutumiskyvyn laajenevien mukavuuksien aikana, vaikka raskaan pakkauksen mukana. Underfoot, The Lightweight, Compact Vibram® Wtc Sole tarjoaa silti vahvan anteeksiantavuuden. Ja Salewan 3f-järjestelmä tarjoaa joustavuutta, tukea ja läpipainopistettä, joka soveltuu ensimmäisestä päivästä. Lisäksi Gore Tex® Performance Comfort -vuoraus tarjoaa optimoidun sääsuojan ja ilmasto-mukavuuden sekä pehmustavan orholiitin pohjallisen kosteuden, joka auttaa pitämään jalat kylmänä.

Ominaisuudet:

3f Järjestelmä

Kiipeilykiinnitys

vibram

Gore Tex

Cleansport Nxt ®

Flex-kaulus

Tekniset tiedot:

Paino: 670 G

Ainoa segmentti: tekninen lähestymistapa

materiaali:

Ulkopohja: Vibram® Wtc

Pohjallinen: Keski jyrkkä: Nylon / Bilight välipohja

Vuori: Gore Tex® Extended Comfort

Yläosa: 360 ° täysi kumi Rand / 1.6mm mokkanahka / erittäin kulutusta kestävä kangas

Vibram® Wtc

Mid Stiff: Nylon / Bilight välipohja

Gore Tex® Extended Comfort


Aiotko hankkia itsellesi suositun Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots:n? Kaikki Salewa-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman ulkoilu varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Salewa Mountain Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Asiakasarvostelut ja kysymykset (110)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen laatu

-

Erinomainen kenkä, erittäin hyvä rakenne.

Laatutuote

-

Erinomainen tuote kuvatulla tavalla ja erinomainen istuvuus

Erinomainen laatu

-

Laadukas kenkä, tukeva, mukava, kevyt. 100% suositeltavaa.

Tyytyväinen asiakas

-

Pikatoimitus. Mukavat kengät, joissa on tilaa varpaillesi. 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Erittäin hyvät kengät

-

Erittäin hyvät ja tarkat kengät

Kevyt, kestävä, kaunis

-

Rakastan niitä todella, koska ne ovat kevyitä, mukavia ja kestäviä. Tämä vihreä väri on hämmästyttävä, aivan kuten niittyjen kasvien vihreät lehdet. Nauhat ovat erittäin tarttuvia, eivät koskaan irtoa.

Erinomainen

-

Suosittelen, mukava, hyvä tuote ja sain nopeasti

Arvostelu

-

Mahtavat saappaat. Ei ongelmia edes ensimmäisen käytön jälkeen (7 tunnin vaellus) eikä erityisen raskas. Toimitusaikoja kunnioitetaan.

Mukava ja kuiva

-

Erinomaiset saappaat, mukava tunne ja hyvä varpaatila. Olen käynyt useita kävelylenkkejä kosteissa olosuhteissa ja ne ovat pitäneet jalat kuivina. Suosittelisin näitä kenkiä.

Tyytyväinen asiakas

-

Hei, haluan kiittää ammattitaidostani, paketti saapui hyvin, tavarat ovat vahingoittumattomia. Suosittelen sinua. Parhain terveisin. Tyytyväinen asiakas.

Toivon vapauttavan sen pian.

-

No, ei mitään, he saapuivat vahvistettuun päivään. Tuote on erittäin hyvälaatuinen.

Via ferrata saappaat

-

Erinomaiset kengät via ferratasille, mukavat jopa useita päiviä kestäville kävelyretkille.

Kaikki täydelliset

-

Nopea ja nopea osto kuten aina. Saapui päivä aikaisin. Upea tuote todella houkuttelevaan hintaan. Ensi kertaan.

Erinomainen

-

Olen käyttänyt sitä ja se sopii täydellisesti kävelyyn. Erittäin hyvä tuote. Testattu vuoristossa ja se on erittäin hyvä kenkä.

Erinomainen

-

Sain juuri ensimmäiset salewa-saappaat. Olen yleensä koossa 10 uk, mutta tilasin puoli kokoa isompi vain saadakseen shure, että ne sopivat hyvin ja ne sopivatkin. Ei voi odottaa nyt testata niitä vuorilla. Thx trekinn

Mukava

-

Olet käyttänyt näitä kenkiä jonkin aikaa ja löytänyt ne erittäin mukavilta. Istuvuus on hyvä jalkani muodolle. Jos minulla on yksi kritiikki, se on ainoa kumiseos. Kumi on kova seos eikä ole erityisen tarttuva kiveen. Kun siirryt kostean tai märän kallion yli, sinulla ei ole varmuutta siitä, että pysyt pystyssä.

Erinomainen

-

Nämä Salewa-lenkkarit ovat huippu sekä laadun että tekniikan suhteen. Kiitos Trekkinn tehokkaasta palvelusta.

Täydellisen tyytyväisyyden kohteliaisuus

-

Täydellisen hurmioituneena tämän erinomaisen kengän hankkimisen jälkeen, myönnän, että alussa minulla oli tietty pelko Salewa-tuotemerkin takia; (sikäli kuin tiedän, sitä ei markkinoida Brasiliassa). Mutta meillä on vähän kokemusta tästä tavaratilasta: se on "traktori", koska pito on vaikuttava, ainutlaatuisen tuotteen upea mukavuus sekä kauneus ja laatu. Vuorikaverini, että vierailemme monissa paikoissa yhdessä, on varmasti voittanut erittäin uskollisen asiakkaan tuotteista, onnittelen omistautumistani tällaisen tehokkaan tuotteen valmistamisesta. Kiitollisuus!!!!!

Yläosa ylhäältä

-

Erinomainen tuote Olen toisessa ostoksessani saman mallin, jonka väri irtoaa Salewasta. Lähetys. ja palvelu hyvä, tapahtuma A +++

Mitä tapahtuu

-

Tilattu ja maksettu kuukausi sitten ..on kuullut MITÄÄN.

Suuri sivusto

-

Halusin kiittää saappaat saapuivat joululahjaan tänään 24/12 Oikea sivusto ja täydellinen apu

Salewa mountain trainer mid goretex

-

Kaikki toimii hyvin. toimitus ajallaan. erittäin hyvälaatuisia kenkiä. Kevyt paino, mutta vahvuus saappaat

Upeat saappaat

-

Olen toisella parillani näistä Salewa-saappaista. Käytetään 20 km: n ja 1000 metrin D + vaelluksiin kaikkina vuodenaikoina, myös puristimilla tai lumikengillä, ne tarjoavat erinomaisen istuvuuden, suojan, otteen, vedeneristyksen: takuun.

Salewa mountain trainer mid gtx

-

Täydellinen istuvuus, erittäin hyvä laatu, hyvä palvelu Trekkinniltä!

Keskitasoinen, mutta voidaan käyttää myös korkealla!

-

Tuotevalikoima on keskimääräinen, mutta testattuaan sen ankarissakin olosuhteissa se takaa erinomaisen suorituskyvyn myös talvella ja yli 3000, erittäin korkea laatu / hinta-suhde.

Suosittelen sitä

-

Super Salewa -brändi, erinomainen laatu ja tekniikka, Trekkinn Erinomainen myymälä ja nopea toimitus. Kiitos

Suuri 3 vuodenajan saapas

-

Erittäin hyvä ammattitaidon laatu, vakaa saapas, mukava pohjallinen. Ei liian raskas 3 vuoden ajan saapas. Vihreä väri on loistava! Myös erittäin tyytyväinen trekkinn-palveluun, nopeaan toimitukseen.

Suuri kenkä

-

Kenkä erinomaista ammattitaitoa, kestävä ja kevyt. Niille, jotka normaalisti käyttävät 43, kenkä sopii täydellisesti eikä paksumpiin sukkoihin ole tilaa. Suosittelen yhtä kokoa ylöspäin.

Kaunis saapas

-

Super mukava istuvuus. Paranna lukot mukavasti runsaalla varvashuoneella. Tehty kestämään. Kiitos Trekkinn nopeasta toimituksesta ja upeasta tuotteesta ✌

Mukavuus

-

Erittäin mukava, en voi odottaa testata niitä maksimaalisesti.

U

-

Alkuun ..!

Oikein hyvä

-

Kevyt ja erittäin mukava. Joustava selkäosa, jotta se ei estä liikkuvuutta kävellessä.

Erinomainen

-

TÄYDELLINEN KOKO, ne ovat kuin hansikas. Jalkani on 28 cm, koko 43.

Selvä!

-

Nopea ja täsmällinen palvelu! Poikkeuksellinen tuote, kenkä täydellä siteellä ja optimaalinen mukavuus! SALEWA aina takuu

Tavalliset saappaat

-

Lempikenkäni vuorikiipeilyyn ja vuorikiipeilyyn ilman lunta. Joka vuosi ostan niitä. Miksi? Koska pohja kuluu nopeasti, se kestää vain kaksi kesäkuukautta, tietysti annan heille paljon vaivaa. Silti minulle, ne ovat minulle parhaita.

Loistava

-

Erinomainen tuote ja toimitus ajoissa. "Salewa Mountain Trainer Mid Goretex" mukava istuvuus on todella hyvä maastokenkä.

Hyvä hinta, nopea toimitus

-

Paras online-hinta huolellisen vertailun jälkeen, erittäin nopea toimitus (tilaus tehty perjantai-iltana, saatu tiistai-aamuna). Tuotettu odotusten mukaisesti

Pikatoimitus

-

Tuote mainostetun mukaisesti, esimerkillisen ulkonäön ja laadukkaan. Trekkin noudatti toimituksen määräaikaa ja tilaus saapui parhaissa olosuhteissa. Se on luotettava yritys.

Upea tuote

-

Tarkka toimitus 50 € säästöllä verrattuna kauppaan, jossa olin nähnyt ja kokeillut niitä. En voi odottaa käyttää niitä

Osta salewa-vaelluskenkiä

-

Pystyin ostamaan haluamasi tuotteen edulliseen hintaan.

Erinomainen tuote

-

Erinomaiset vaelluskengät. Mukava. Pikatoimitus. Erittäin suositeltavaa

Hyvät vaelluskengät

-

Ensimmäinen vaikutelma on erittäin hyvä. Kengät on ommeltu tukevasti, pohja on tarpeeksi kova. Voit nähdä rakennuksen laadun. En ole vielä käyttänyt sitä, mutta odotan innolla ensimmäistä matkaa ...

Upea tuote.

-

Erittäin mukava ja kestävä. Erittäin hyvä vibram-pohja.

Erinomainen tuote ja kauppa

-

Tuote on kuvauksen mukainen, laatu ja erittäin mukava. Trekkinn osoittautui erittäin luotettavaksi kaupaksi ja erittäin nopeaksi toimitukseksi (viikkoa ennen tilausvaiheessa ilmoitettuja päivämääriä), olen ehdottomasti tyytyväinen!

Upeat saappaat !!!

-

Erittäin mukavat ja kestävät saappaat! Vähän kallis, mutta rahan arvoinen!

Salewa

-

Alenna hintaa En tiedä mitä myynti on, pikemminkin he ovat nostaneet hintaa

Upea tuote

-

Erittäin hyvä tuote. Voidaan suositella vuosien varrella

-

Hyvä kenkä, hyvä hinta. Hyvää :)

Mukavuus, ketteryys ja pito

-

Ne erottuvat mukavuudestaan ja ketteryydestään, samoin kuin keskisuurista ruokosta, joustavasta kankaasta ruokoosassa. Pito on erittäin hyvä sekä ylös että alas, jolloin pohja voi taipua, jotta voimme mukautua mihin tahansa maastoon ilman ongelmia.

Huono tulos. iso pettymys

-

Vähemmän kuin kahden vuoden aikana, joka ei ole ollut niin intensiivistä käyttöä kuin muilla kengän malleilla, nämä Salewa ovat kirjaimellisesti alkaneet murtua paikkaan, jossa vähiten kuluneet saappaat ovat ruoko. Tuotteen valokuvassa näkyvässä punaisessa saumalaipassa, joka nousee pystysuoraan nilkan alueella, kaikki tämä osa edustaa rakoa, joka on vaatimaton ymmärrykseni ainoa asia, joka on rakennetun materiaalin huono laatu. Jotain, joka tukee sitä tosiasiaa, että tämä harmaa materiaali koko tavaratilassa kärsi ennenaikaisesti. Hyvin harvoin käytettynä, se näytti hyvin ikääntyneeltä. Joten se on "korkea-intensiteettisten aktiviteettien ja vuoristoharjoittelujen" boot, kerron teille sen turhaan. Suuri pettymys, koska hän piti Salewaa laatutuotteiden merkkinä.

Mukava

-

Pintaza on ja erittäin mukava.

Voimakas

-

Minulla on vuosia tämän mallin kanssa, mutta edellinen painos. He ovat olleet raakoja. Minulla on vuosia heidän kanssaan erittäin hyvä pito sopii kaikkeen. Odotan innolla koettavan tätä uutta MTN-kouluttajamallin viimeisen version lujuutta. Aina tyytyväisiä salewa-saappaisiin

Erittäin mukava

-

Ne ovat erittäin mukavia. Nyt kaikki on täydellistä

Upeat kengät

-

Kengät ovat hienoja. Ostetaan retkeilyyn dolomiiteissa koossa 44 1/2 tavanomaisella kulumisella 43. Johtopäätös - jääjarru sukka on kulunut ja kenkä on löysä, joten se on täydellinen minulle. Kengät pitävät jalan hyvin, siteet ovat kiinteät

Puoliautomaattiset cramponbes

-

Hyvä, voin vahvistaa .... Mielestäni ne ovat yhteensopivia puoliautomaattisten cramponien kanssa, onko niin? Kiitos vastauksesta ja anteeksi haitoista?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Salewa MTN Trainer Mid Goretex sallii puoliautomaattisen tai hybridilampun, mutta sopivuus saattaa kuitenkin olla mukavin, jos käyttäisit sen sijaan hihnaramppeja.

Terveiset

Suositella

-

Suuri kengät joka suhteessa.

Erinomaiset saappaat

-

Erinomaiset saappaat, ne ovat erittäin mukavia ja hyvällä otteella erilaisissa maastoissa. Hyvä osto ... Suosittelen heille%

Keski-vuoristokenkä !!!

-

Ensimmäiset Salevan kengät (en ollut varma ...) ja todella hyvä yllätys. Ne ovat täydellisiä jalkaani varten (ei liian leveitä) ja unohdetaan kokonaan pitkien retkien aikana keskimmäisillä vuorilla (Vosges, musta metsä). pito ja ylläpito ovat ihanteellisia, jopa märällä säällä, olen erittäin iloisesti yllättynyt. Mahdollisuus valita puolet kokoista myös arvostetaan suuresti.

Erinomainen

-

Erinomainen.

Supersankari

-

nämä saappaat ovat mahtavia! Minusta tuntuu kuin freakin supersankari kun olen heissä.olen koskaan ota heitä pois!

Piti siitä

-

Erittäin mukavat saappaat. Hyvin pian testaan niitä Nepalissa :)

Suuri

-

Erinomaiset saappaat, erittäin kestävä, mutta kevyt. Käytetään kevyessä vaelluksessa. Olen erittäin tyytyväinen kauppaan.

He ovat arvokkaita mitä maksat

-

Ostin nämä saappaat menemään lumelle, koska minulla on joitakin mennä vuorelle loppuvuoden aikana, ja totuus on, että olen erittäin onnellinen. Niillä ei ole vielä paljon hyötyä, koska olen tehnyt muutama uloskäynti, mutta se osoittaa, että ne ovat laadukkaita ja ettei lunta tule. Ne ovat myös erittäin mukavia alusta alkaen ja mukautuvat erittäin hyvin jalkaan. Hallinto ja toimitus ovat myös olleet erittäin nopeita ja totuus on, että olen erittäin tyytyväinen ostokseen.

Arvostelu

-

Suuri kokemus, palvelu ja kansainvälinen toimitus. Esitykset ovat mitä odotin; erinomainen. Kiitos Trekkinn Team

Ihanteellinen

-

Kauniit vuoristokengät, hyvä laatu, paras hinta mitä löydät! En voi odottaa näkeväni niitä Tatravuorilla ❤️

Erittäin hyvä

-

Erittäin hyvä istuvuus erinomainen pito. Katso asu ajan myötä. 2 tuottaa kaikenlaisia maastoja, ei ongelmaa. Vain haittapuoli, kuten useimmissa saappaissa, pohjat, mutta kerran vaihdettu !!!!! Erinomainen.

Täydellinen!

-

Täydellinen istuvuus ja täydellinen kävelyyn kaikissa vuoristoolosuhteissa. Haluaisin paremman pohjallisen

Erittäin hyvä

-

Hei kaikille Ensivaikutelma: 20 km eri kivillä, (kiipeilyä) jne. ... myös jalkineet ovat erittäin hyviä. Ainoa heikko kohta on pohjallisen hienovaraisuus, se on vaihdettava hyvälaatuiseksi huolimatta tästä erittäin hyvästä tuotteesta. suositeltava

Tuote halutulla tavalla

-

Ostin Salewa-saappaat ensimmäistä kertaa. Koko on täydellinen ja näyttää olevan käyttökelpoinen pitkään.

He ovat sen arvoisia!

-

Erinomainen laatu ja hinta, se on sen arvoista, mitä maksat heistä, ne ovat minun salewa-brändin kolmannesta ostetusta saapassani ja jälleen olen tyytyväinen, täydellisesti jalkaan sopivat saappaat ovat erittäin laadukkaita, loistavat mukavuudet , ja erinomainen muotoilu.

Hyvät kengät

-

Olen erittäin tyytyväinen näihin kenkiin, ne ovat vankkaan tehtyjä ja näyttävät erittäin mukavilta, pohja on mukautettu käytettäväksi rapuja, suosittelen

Salewa ja tradeinn

-

Erittäin tyytyväinen saappaaseen. Mukava, tarkka, sopii hyvin. Käyn 43 ja ostin nr. 43, ehkä se on puoli suuri numero, mutta mielestäni se on kunnossa. Todella hieno osto ja edullinen hinta. Kiitän Tradeinnia toimitusnopeudesta (6 päivää ostosta Italiaan) ja johdolle. Se on toinen ostoni heiltä, mutta se on varmasti minun lähikauppa tulevia ostoksia varten. !!

Kauniit saappaat

-

Ensimmäisenä kokeiluna nämä saappaat näyttävät olevan erinomaisia. 20 km polulla ja ei rakkuloita. En ole käyttänyt niitä lumessa, mutta uskon, että ne toimivat täydellisesti.

Upea tuote

-

Ei mitään sanottavaa, mukava ja kevyt, erinomainen hankinta.

Erinomainen ja mukava

-

Tämä on toinen saman mallin saappaani pari muutaman vuoden välein. Minulla on ollut useita paria saappaat eri merkkejä ja nämä sopivat parhaiten jalka. Erittäin mukava Kun osuu, edellisissä pohja kului liian nopeasti. Toivon, että aggressiivisempi uusi malli kestää hiukan pidempään.

Ensivaikutelmat

-

Kaiken kaikkiaan hyvä ensivaikutelma. Minulla on leveä jalka ja yleensä minulla on ongelmia joidenkin merkkien kanssa, esimerkiksi uusimman Salomon-mallin kanssa. Salewa sopii minulle kuin hansikas ja tunsin ensimmäisestä päivästä ollessani rento eikä tarvinnut lenkkiä. Ne ovat hiukan kylmiä, vaikka se on kiinnitetty hyvillä sukkilla. Mielestäni sokeriruo'on tulisi olla hieman alempi, mutta se ei ole myöskään ärsyttävä.

Vastinetta rahalle

-

Saappaat ovat huolellisia ja laadukkaita. Ne pitävät jalka erittäin hyvin ja ovat nautinnollisia teknisistä syistä. Ulkonäkö on ylimääräinen pätevyys. Ainoa haittapuoli on pohjallinen. Mielestäni on parempi tämä boot.

Valhe on osa myymälää

-

Lie valehdella ja valehdella. Toimitusajat kulkevat voittokaarin läpi. Ja he eivät varoita

Erinomaiset saappaat.

-

Nämä ovat toinen saappaani parini ja ne ovat erinomaisia. Alkuperäinen istuvuus tuntuu hieman kapealta, mutta ne pitävät jalkasi erittäin hyvin eivätkä koskaan ole epämukavia. Käyn kaivoksia viisi päivää viikossa ja ainakin kahdeksan tuntia päivässä. Gortex-vuori toimii hyvin pitäen jalat kuivina märässä ja kulutuspintakuvio toimii hyvin kaikessa löysästä kivestä mudaan. Trekkinnilla on ollut aivan upea käsitellä. Hinta oli erinomainen ja toimitus ennen joulua Uuteen-Seelantiin oli arvioitu. Erittäin suositeltavaa.

Upeat saappaat

-

Tämä on ensimmäinen Salewa-saappaani pari ja olen rakastunut. Minulla on ollut aikaisemmin 4 paria Asolo-saappaita ja ajattelin, että ne olivat mahtavia, mutta Salewa-saappaat ovat niin paljon parempia kaikilta osin. Toivon vain, että ostin nämä nopeammin. Näiden saappaiden istuvuus, Vibram-pohja, mukavuus ja vain ulkonäkö. Ne ovat kauniita. Pidän todella nyöritysstä ja siitä, kuinka lähellä nauha on varvasalueelle. Voit saada ne mukavaksi ja mukavaksi kärjestä ylöspäin. Odotan innolla pääsemistä pian kiviseen ja tekniseen tavaraan. Suosittelen näitä saappaita!

Upea saappaat

-

Nämä ovat ensimmäinen salsasaappaani, jotka minulla on ollut, enkä ole pettynyt. Ne ovat erittäin mukavia ja sopivat kuin unelma. Ei valituksia.

Upea tuote

-

Erinomainen hinta upeista saappaista. Kumppanini rakastaa heitä!

Takuu

-

Erittäin tyytyväinen! Tuote, jonka huomaat heti olevan korkealaatuinen. Vakaa ja vankka. Myös esteettisesti erittäin kaunis.

Mukava ja hyvä pito

-

Tietenkin 100% vedenpitävä (pidän siitä itsestään selvänä, mutta silti; todistettu), melko kevyt, erittäin hyvä pito ja hyvä jalkatuki. Malli on jonkin verran kaareva ja liitä pasta varten varvas on jonkin verran jäykkä, etkä saa hyvää sulkeutusta, vaikka vedätkin nauhoja hyvin, jotka alussa ovat hiukan liukkaita, mutta vain syystä.

Selostus

-

Muut tuotteet

Upeat kengät!

-

Erinomaiset kengät, kuten Salewa-laatu. Täydellinen Trekkin!

Erittäin hyvä tuote

-

Annan harvoin 5 tähteä, mutta olen iloinen näistä saappaista. Erittäin mukava, hyvä iskunvaimennus. Hyvä pito ja sokeriruo'on muotoilu ovat erittäin menestyviä laskuihin vähentäen kitkaa. Hyvä pito pienillekin grimpadeille. Täyttää tuotteen kuvauksessa mainitun.

Erittäin hyvä tuote

-

Annan harvoin 5 tähteä, mutta olen todella iloinen tuotteesta. Hyvä pito, hyvä pito, minun tapauksessani huolimatta siitä, että minulla on kapea jalka kaksinkertaisen pohjallisen ansiosta. He tuntevat olonsa erittäin mukavaksi, hyväksi pehmusteeksi ja erittäin menestyväksi selkäosan yläosaan suunniteltuun laskeutumiseen, mikä vähentää kitkaa. Jäykkä pohja ja tukeva kärki, sopii hyvin pienille grimpadeille ja pelastaa niiden tahattomien "potkujen" sormet, jotka joskus annetaan tien "kiville". Erittäin hyvä tuote, jota suositellaan aina kun sopivat hyvin

Upeat saappaat erilaisiin aktiviteetteihin

-

Erittäin tyytyväinen siihen, kuinka se sopii. Suorita muutama testi ja pidän todella siitä, kuinka vakaa ja varma jalkani tuntuvat epätasaiselta pinnalta. Ainoa mainittava asia - jos se olisi varustettu säädettävillä pohjallisilla kuten jotkut muut Salewan saappaat, se olisi täydellinen.

Mukavat kengät

-

Saappaat täyttivät kaikki odotukset. Koska ensimmäiset vaiheet raznashivaya koko karkea maasto lunta ja mutaa. Niin ovat vuoristopolkuja, moraines, lumi. Minun jalkani on mukava, minulla on melko leveä jalka kokoani varten. Löytyi viikon 150 kilometriä ilman ongelmia.

Super

-

Erinomainen laatu

Salewa mtn kouluttaja keskellä goretex

-

Sovita leveät jalat hyvin, erittäin hyvä pohja, ei 2 tramping ilman ongelmaa. Pohjallinen ei todellakaan ole hyvä, joten sinun on valittava kokosi mukaan lukien pohjallinen, jonka olet valinnut kävellä.

Erittäin hyvä ostos

-

Erittäin mukavat saappaat, käytä malleja ja sopivat täydellisesti.

Oma toinen pari

-

Nämä saappaat ovat erittäin hyviä. Se on toinen, jonka haluan ostaa. Arvopaperien ostaminen joka kerta

Arvostelu

-

SUURI JUST SIMPLE AMAZING SELLER THANKS .. Täydellinen ajoitus, täydellinen kuvaus tuotteesta, ei draamaa, suuri yhteydenpito, vaikka minulla ei olisi tarvetta. Kiitos vielä kerran Horacio Feller

Erinomainen saappaat

-

Upeat saappaat, antaa sinulle paljon kosketusta kallioon ja suurta otetta sekä ylös että alas. Suuri tunne turvallisuudesta ja nilkan tuesta. Minun tapauksessani ainoa ongelma on, että ohut jalka ja hyvin ohut nilkka minun on säädettävä ne tarpeeksi niin, että en pudota kantapäähän, mutta joka tapauksessa olen jo tehnyt kaksi uloskäyntiä heidän kanssaan eikä he ole tehnyt naarmuja. Kaikille niille, joilla on normaali jalka, sanotaan, että olet varmasti ylellinen. Ne ovat melko kevyitä ja miellyttäviä olla alppien vaelluksen vankka käynnistys ja kaksi mallipohjaa ovat hyvät, jos haluat käyttää paksumpaa tai ohuempaa sukkaa vuodenajasta riippuen. Suosittelen heitä erittäin hyvänä ostoksena, vieläkin pienemmällä hinnalla. Trekkinnin palvelu on erittäin hyvä kuin aina. terveiset

Salewa mtn kouluttaja

-

Saappaat ovat erinomaiset, hyvin anatomiset, sopii täydellisesti, pitkät kävelylenkit ovat hyvin suositeltavia.

Minun ensimmäiset vaelluskengät

-

Hän tutki monien valmistajien arvioita ja päätteli, että Salewalla on erittäin laadukkaita kenkiä. Ei kuten monet muut valmistajat (joiden laatu on heikentynyt viikon lopussa). Pysyy

Ensimmäiset trekkinn-saappaat

-

Päätin ostaa ensimmäisen trakkinn saappaat - Salewa MTN Trainer Mid Goretex. Tämä tuotemerkki Salewa säästää hyvää laatua pitkäksi ajaksi, kuten monet muut yritykset, jotka menettivät laatunsa viime vuosina (tarkoittavat Salomonia), että olin ymmärtänyt monille foorumeille, joissa ihmiset puhuvat vaellusvarusteista. Niinpä näemme.

Salewa mtn kouluttaja

-

Rakastan näitä saappaita! Itse ostin kaksi paria ... Luulen, että he näyttävät hämmästyttäviltä, niiden todella voimakkailta ja näyttävät siltä, että ne eivät jarruttaisi ja repiä edes kovimmissa paikoissa. Erittäin suositeltavaa!

Salewa min kouluttaja keskellä gtx

-

Normalerweise trage ich bei all-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-one-one-the-one-the-one-the-one-one-the-one-the-one-the-frog (ui). Der Schuh hat man kein beengendes Gefühl im vorderen Fußbereich. S Zen kalliot, jotka ovat syvällä Suhan hatalla. Auch im Schnee fühle ich mich mit der Schuh ganz komfortabel. Joten weit (nach noin 100 km), bin ich mit dem Schuh sehr zufrieden.

Hyvä puskuri.

-

Paketti saapui sovittuna päivänä. Hyvä puolijäykkä käynnistyspuoli vuoristoalueiden brändiä enemmän kuin tunnustettu. Kannan pehmeä selkäosa arvostetaan hyvin pitkillä kävelyretkillä ja erittäin voimakkailla laskeumilla. Vaikka se näyttää siltä, että se ei sovi automaattisiin koteloihin.

Arvostelu

-

Kaunis kenkä silmiin, erittäin kestävä, kompakti ja hyvin hoidettu. Käytän 43 1/2, otin 44 paksujen sukkia varten, kääriin jalka ja pidin kiinni tukevasti. Minulla oli pova nyt epätasaiselle maastolle 3 km, palattu kuivalla jalalla ja ilman minkäänlaista rakkoa tai muuta. Lolen erittäin suosittelen.

Hyvin onnellinen

-

Erittäin hyvä kokemus näiden saappaiden ensi-ilta. Ota ne pois laatikosta ja tee ne 26 kilometrin vuorelle ilman, että he ovat tehneet heitä ennen jalat. Hyvä jalanjälki, tartuin, jalka suojaa. Menevän ylös ja alas he antavat paljon turvallisuutta. Menestys!

Erinomainen saappaat

-

Minulla on laaja jalat ja nämä ovat täydellisiä. Kävimme 10 mailia suoraan laatikosta. Kädensija on hämmästyttävä märissä ja kuivissa olosuhteissa.

.

-

Mitä sinulla on sinulle tsin tsikh cherevikiv 4400grn.Gorgany, sama malli on 6900grn. (Voni nigravnalnyi chi ni)?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kaikki verkkosivustosi tuotteet ovat täysin alkuperäisiä, kiitos. Parhain terveisin

Kengät innoittavat laatua!

-

Kuten aina, Salewa tekee hyviä kenkiä, joiden laatu herättää luottamusta. Mukava kosketus ja kaunis muotoilu.

Kengät innoittavat laatua!

-

Kuten aina, nämä Salewa-kengät ovat erittäin laadukkaita miellyttävän mukavasti. Kosketus on kiva ja lopputulos on erittäin kaunis.

Puuttuva pohja

-

Kengät ovat todella hyviä, mutta Salewan mainostamat kaksitiheyksiset välipohjat puuttuvat, ja sen sijaan oli vain normaali välipohja. Minusta tämä on erittäin pettymys, koska se oli yksi niistä ominaisuuksista, jotka todella tekivät minut valitsemaan nämä saappaat ja en ole varma, käytänkö Trekkingia uudelleen.

Salewa mtn trainer

-

Se on voimassa Crampon semi

asiantuntijamme vastaavat

Ei, nämä saappaat eivät ole yhteensopivia puoliautomaattisten kourujen kanssa.
Terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up