up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa MTN Trainer 28L Backpack

Salewa MTN Trainer 28L Backpack

plus
  • 360Salewa MTN Trainer 28L Backpack
  • Play videoSalewa MTN Trainer 28L Backpack
  • Salewa MTN Trainer 28L Backpack
  • Salewa MTN Trainer 28L Backpack

Salewa MTN Trainer 28L Backpack

Tuotekuvaus Salewa MTN Trainer 28L Backpack

Salewa MTN Trainer 28L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu retkeilyyn, vaellukseen ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

100Dx280D-nailonvillasta valmistettu monipuolinen reppu on suunniteltu erityisesti naisille pitäen mielessä naisen anatomia. Contact Flow Fit -kantojärjestelmän ja 3D-ilmakanavien ansiosta hikoilu on korkeampi ja kehon lämpötila pienenee pitäen selkäsi jatkuvasti kuivana. Twin Compression System (TCS) tarjoaa maksimaalisen vakauden ja hallinnan, kun vaellat vaikeimmissa maastoissa.

Kevyet jaetut olkahihnat tarjoavat maksimaalisen vapauden kehon liikkeissä. Sadesuoja suojaa sinua vaihtelevilta ulkoisilta sääolosuhteilta, ja helposti saatavissa olevissa sivutaskutaskuissa on runsaasti säilytystilaa päivittäisiin välttämättömiin tavaroihisi.

Olipa kyse päivittäisestä työmatkasta tai vaelluksesta, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Salewa MTN Trainer 28L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkailijoille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten valitse viisaasti!

Mukava, hyvin ilmastoitu selkäreppu teknisille vaelluksille ja ferratasille, suunniteltu läheiseen kuljetukseen, jossa on pienempi kosketus- ja jaettu olkahihnat hengittävyyden lisäämiseksi ja kaksoiskompressio kuorman hallintaan. MTN TRAINER 28 on valmistettu 100Dx280D: n nailonvillasta, ja se on suunniteltu päiväretkiin ja ferratasiin. Sen patentoituna oleva CONTACT FLOW FIT -laitteisto pitää kuorman lähellä kehoa, mutta takaa selkänne kuivumisen. Se tekee tämän sallimalla korkeamman hikoilun per cm2 kuin perinteiset rakenteet ja alentamalla lämpötilaa keski-selässä 1,6 ° C 15 minuutin kuluttua, sen vähentyneiden kosketusalueiden ja 3D-ilmakanavien ansiosta. Vakauteen ja hallintaan sopiva Twin Compression System (TCS) sisältää ylemmän ja alemman puristuksen helpottamaan äänenvoimakkuutta, joten voit vakauttaa ja keskittää kuorman aina. Kevyet jaetut olkahihnat antavat sinulle paremman käsivarren liikkuvuuden liikkumisvapauden ja vähentävät myös kehon kosketusta, edistävät suurempaa hikoilua ja parantavat ilmavirtaa. Ominaisuuksia varten MTN TRAINER hyötyy sadesuojasta, helppokäyttöisistä sivutaskuista, daisy-ketjusta, napa-kiinnityksestä ja lantiovyön taskusta ja enemmän.

Ominaisuudet:

Sadesuoja

ISB: n hallitus

Hydration System Exit

Hip-vyön tasku

Daisy-ketju

Twin Compression System (TCS)

Pole kiinnitys

Siirry taskuihin

EVA-tyynyt, joissa on 3D-kanavainen ilmanvaihto

Lohkon lantio

Split olkahihna

Tekniset tiedot:

Koko_Backpack: 60x18x30cm

Kuljetusjärjestelmä: Ota yhteys Flow-järjestelmään

Tilavuus: 28 l

Sukupuoli: Unisex

Paino: 1023 g

Materiaali: Honeycomb Superlight / 100Dx280D Nylon Twill


Tervetuloa Salewa MTN Trainer 28L Backpack erikoistarjoukseemme. trekkinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia ulkoiluvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa ulkoilutuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Reput.

Ominaisuudet Salewa MTN Trainer 28L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up