`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa MTN Trainer Goretex

Salewa MTN Trainer Goretex

  • Salewa MTN Trainer Goretex
  • Salewa MTN Trainer Goretex
  • Salewa MTN Trainer Goretex
  • Salewa MTN Trainer Goretex

Salewa MTN Trainer Goretex

Tuotekuvaus Salewa MTN Trainer Goretex

Salewa MTN Trainer Gore tex on vedenpitävä, hengittävä ja mukava vaelluskenkä ja erittäin voimakas vuoristoharjoittelukenkä, joka on suunniteltu kaikille, jotka ovat ytimen alpinisteja. Tämä monipuolinen kenkä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja vetokyvyn vaihtelevissa sääolosuhteissa ja karkeassa maastossa.

Ainutlaatuinen ja monitoiminen Vibram Mtn Trainer Evo-ulkopohja mahdollistaa kengän tunkeutumisen maahan ja luo hyvän kitkan märkiä kiviä vastaan, kun polkua juokset. 360 suojaava kuminauha ja Gore tex -pidennetty Comfort-vuori tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja vakauden myös märillä ja liukailla pinnoilla. Se toimii poikkeuksellisen hyvin kaikenlaisissa polkuissa. Lisäksi kaksitiheyksinen Bilight TPU Technology -pohjapohja tarjoaa parannetun ja kestävän iskunvaimennuksen ja palautumisen.

Lisäksi Ortholite®-pohjallinen tarjoaa lisätyynyjä ja poistaa kosteuden, mikä auttaa pitämään jalat viileinä ja kuivina. Ja joustavat säärystimet pitävät poissa polun roskat, kuten hiekan ja lehdet. Ferrata-vyöhyke varmistaa paremman pitoa kallioissa ja karkeassa maastossa.

Se on lopullinen urheilujalkine, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajikkeille . Salewa MTN -valmentaja Gore Tex on vastaus, jos etsit kaikkia pyöräilykenkäjä, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta .

Ms Mtn Trainer Gtx.Oletko kiinnostunut Salewa:n MTN Trainer Goretex:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla trekkinn:n valikoimassa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi. Meiltä trekkinn:lta löydät suuren valikoiman Salewa-merkkisiä ulkoilu varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Salewa MTN Trainer Goretex vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt trekkinn:n laajaan valikoimaan ulkoilu varusteita.

Ominaisuudet Salewa MTN Trainer Goretex

Vuodenaika
Teknologiat
Materiaalit
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Salewa MTN Trainer Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (20)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Salewa mtn trainer gtx

-

Mahtava laatu ja hyvä hinta !!!

Salewa mtn-kouluttaja

-

Tämä on toinen kenkäparini - asun niissä! Minulla on myös saappaat - Mtn Trainer Mid. Ne sopivat kapeaan jalkaani korkealla jalkaterällä, ne ovat kovia - vuosien kivisten sekoitusten jälkeen ensimmäisellä parilla on melkein nolla kulumista. Jos Salewa tekee niitä edelleen, ostan niitä edelleen.

Trek lisää

-

Mahtavia saappaita huippulaatua? Gore-tex toimii edestakaisin 100% + ja vibram-pito on ehtoollinen. Kaupunkien kannalta kevyt - vaellus puolivälissä, kevyellä reppulla - on paras valinta. Suositeltava.

Täydellinen

-

Puolijäykkiä kenkiä voidaan sanoa. Sen keskellä on ura via ferrata -osaa varten, yksityiskohta. Ne eivät ole saappaita, mutta käyvät elokuvissa. Salewa on paras.

Väärässä paketissa ilmoitetun tuotteen alkuperä maksoi tullilla lisää $$$$

-

Kengät ovat hyviä, mutta kauppa oli ilmoittanut, että kengät on valmistettu Kiinassa (ne on valmistettu Romaniassa), joten pakkaus luetteloitiin kiinalaiseksi ja minun pakotettiin maksamaan enemmän tulleille !! Ajattelen seuraavan kerran kahdesti ostaessani tästä kaupasta !!!

Upeat kengät

-

En valitettavasti nämä kengät ovat erittäin hyviä, erinomaisia materiaaleja, mukavia. Tarkalleen kuvatulla tavalla.

Upeat kengät !!

-

Kengät ovat hienoja, erittäin vahvoja ja mukavia! Kengät ovat valmiita kiipeämään vuorille! Olen onnellinen, koska hinta on erittäin hyvä.

Upeat kengät!

-

Upeat kengät

-

Ensimmäistä kertaa ostan salewa-kenkiä. Se on mahtava, erittäin vahva, mukava ja valmis ryöstämään vuoria! Olen erittäin onnellinen hinta. Kiitos.

Salewa mtn-valmentaja goretex, erittäin onnellinen

-

Olen erittäin tyytyväinen näihin kenkiin. Ne ovat aivan kuten mainostettu, saapuivat yhdeksän päivää oston jälkeen ja olivat huomattavasti halvempia kuin muissa verkkokaupoissa.

Tossut

-

Ne ovat täydellisiä, erittäin hyvälaatuisia tuotteita.

Erittäin hyvä laatu

-

Erittäin hyvä Sain enemmän kasvoja täällä maan tulessa, mutta en pahoillani sitä. Erinomainen!

S alewa - ikuisesti

-

Tuote on loistava! Aivan kuten on kuvattu. Toimituskulut ovat korkeammat kuin haluaisin.

Salewa gtx

-

täydellinen kengät lähestyvät

Paras!

-

Paras polku vaelluskengät olen koskaan ollut. Useimmat kengät sopivat vain jalkoihisi. Nämä kengät ympäröivät jalkasi. Ja nauhat ovat yksinkertaisesti parhaita. He eivät tule koskaan irtoamaan tai perumaan.

Ollakseni rehellinen, olin epävarma, mutta kaikki oli ok

-

Ollakseni rehellinen, mutta pikaviestintä e.peodotto confoerme.alla.descrizione

Todellinen käynnistys

-

Vuoristokengät ovat täydellisiä, sekä materiaaleissa että mukavasti. Ne näyttävät hyvin monipuolisilta.

Mukava

-

Hyvä näköinen, tyylikäs ja erittäin mukava kengät. Erittäin tyytyväinen siihen!

Revievs

-

Великолепный продукт, всё в соответствии с описанием. Спс

Salewa mtn trainer gtx

-

aivan kuin saappaat! hyvä vaellukselle, näyttää siltä, ​​että ruiskutin jokaisen kiven päälläni!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje