`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry

Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry

  • Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry
  • Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry
  • Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry

Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry

Tuotekuvaus Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry

Yhdistämällä poikkeuksellisen hengittävyyden ja siirtävän suorituskyvyn, Pedroc Hybrid Dry Short Sleeve Tee on lyhythihainen tekninen tee alppien vaellusretkelle ja vuoristoharjoitteluun. Valmistettu kahdesta erilaisesta painosta nopeaan kuivumiseen ja kosteutta siirtävään Dry'ton-kankaaseen strategisen vartalokartan mukaan, se pitää ihosi kuivaajana kuin puuvilla, tarjoaa paremman mukavuuden ja estää ylikuumenemisen. Durastretch-paneelit hartioilla tarjoavat paremman kulutuskestävyyden, jos kuljetat pakkausta. Karvaistuneet kainalot lisäävät liikkumisvapautta, ja urheilullinen istuvuus pitää kuidut lähellä ihoa paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Erinomaisella UV-suojauksella (UPF 50+) ja Polygiene-pysyvällä hajuvalvonnalla pitävät teeasi raikkaana.

Ominaisuudet:

Erityinen holkkisuunnittelu (holkki) takaa hyvän liikkumisvapauden

Materiaalitoiminnot vastaavat kehon vastaavien alueiden tarpeita (kehon kartoitus)

Tekniset tiedot:

Fit: Athletic Fit

Kerrokset: BaseLayer

Paino: 144 g (50 / L)

Lisää: Olkapää / Durastretch Active 4-suuntainen Eco Dwr 123 Bs

Pääasiallinen viimeistely: Wicking

Päämateriaali: Dry´Ton Active Jersey Melange Silver 160 (92% Pl 8% Ea) / Dry´Ton Honeycomb Giasmine Tiba 90 (58% Pa 42% Pl)


Osta Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Miesten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Salewa Pedroc Hybrid 2 Dry

Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen t-paita

-

erinomainen t-paita retkeilyyn ja vuorikiipeilyyn

Mukava paita.

-

Mukava paita, kuiva ja mukava, hyvä.

Mukava paita.

-

Mukava paita, kuiva ja mukava, hyvä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje