`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Puez Stormwall

Salewa Puez Stormwall

  • Salewa Puez Stormwall
  • Salewa Puez Stormwall
  • Salewa Puez Stormwall

Salewa Puez Stormwall

Tuotekuvaus Salewa Puez Stormwall

Salewa Puez SW on kevyt, vettä hylkivä ja tuulenpitävä pitkät housut, jotka on suunniteltu ihmisille, jotka ovat alpinistisia ytimelle ja valitsevat mukavuuden tekemällä samalla voimakasta ja nopeasti liikkuvaa aerobista toimintaa vuoristoympäristössä.

Valmistettu Stormwall-kankaasta, joka on hengittävä, kevyt, lämmin, joustava ja mukava. Lisäksi korkea elastaanipitoisuus tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden hyppääessäsi korkeimpia lohkareita tai vaeltelemalla jäykän maaston läpi.

DWR (Durable Water Repellent) hylkii vettä ja kosteutta pitäen sinut turvallisena ja mukavana.

Suora istuvuus ergonomisella vyötäröllä antaa sille urheilullisen ilmeen. Housujen gusseted rakenne ja ergonomiset esimuotoillut polvet tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden. Reidessä vetoketjullinen tasku sisältää runsaasti säilytyskapasiteettia urheiluvälineillesi.

Joten, Salewa Puez SW onko se retkeily, vaellus, alppikiipeily tai vuorikiipeily, jonka tiedät, että voit luottaa ja käyttää. Nämä hengittävät ja nopeasti kuivuvat housut ovat ihanteellisia vuorikiipeilyvaatteita, koska ne on rakennettu ainutlaatuisella sekoituksella joustavia kankaita.

Suunnittelimme Puez Stormwall Kids Pant -tuotteemme tuulenpitäväksi, vettä hylkiväksi, hengittäväksi ja kulutusta kestäväksi softshell-housuksi patikointiin, vaellukseen ja vakaviin puisto- ja kiipeilytelineisiin. Stormwall on meidän patentoitu softshell-kangas. Tässä käytetään kaksisuuntaista joustavaa, harjattua versiota. Suunnittelu sisältää ergonomisia polvia ja puristettua sisäosaa lisää liikkumisvapautta. Sisäänrakennetun SALEWA -kasvatusjärjestelmän ansiosta tämä housu jatkuu myös selviytyäkseen kasvupuristeista. Tavarataskussa ja heijastavilla yksityiskohdilla.

Edut:

Tuulenkestävä

Vedenkestävä

Lämmetä

Kestävä

Ominaisuudet:

Vyötärönauha, jossa joustavat insertit

Litteä vetoketjullinen tasku reidessä

Gusset vapaata liikkuvuutta varten

Ergonomiset esimuotoillut polvet

Ulkopinta vetoketju alapuolella alapuolella mukauttaakseen jalkojen leveyden muodon vartaloon

Joustava alaosa

Heijastavat yksityiskohdat

bluesign®-hyväksytyllä kankaalla

mahdollisuus venyttää housuja ja saada puolikokoinen ylimääräinen

Tekniset tiedot:

Paino: 172 g (128)

Sivusauman pituus: 74 cm (128)

Istuvuus: Säännöllinen

Housujen jalka: Normaali

Päämateriaali:

Stormwall Pl -harja 189 Bs (100% Pl)

Durastretch Active Nylon Lite 145 (89% Pa 11% Ea)

Kestävä vettä hylkivä C6


Jos etsit Salewa Puez Stormwall:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. trekkinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia ulkoilutuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Housutvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Salewa Puez Stormwall

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Erittäin mukavat kylmä säähousut 7-vuotiaalle pojalle. Hän on pieni 7-vuotias, 128 sopii hyvin kasvaa. Kangas on vettä hylkivä ja erittäin hyvälaatuista.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje