up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Salewa
360

Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L Backpack

plus
  • 360Salewa Randonnee 32L Backpack
  • Play videoSalewa Randonnee 32L Backpack
  • Salewa Randonnee 32L Backpack
  • Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L Backpack

Tuotekuvaus Salewa Randonnee 32L Backpack

Randonnée on monipuolinen reppu, joka on rakennettu toimimaan talvikäynnissä ja alppiväylillä. Talvisin vuorikiipeily on jännittävää ja kaunista, mutta pitkien nousujen hyppääminen tai kiipeily pakkausta kannettaessa aiheuttaa kehon hikoilun, koska se alentaa lämpötilaa. Tämä voi jättää selän ja hartiat hikiin kastetuiksi ja vaaraksi ylikuumentua, etenkin jos lämpötila laskee tai tuuli nousee paikoillessaan tai laskeutuessa. Contact Flow Fit -kantojärjestelmämme tarjoaa uraauurtavan ratkaisun tähän ongelmaan. Se sallii suuremman hikoilua neliömetriä kohti kuin perinteiset rakenteet ja alentaa takaosan keskilämpötilaa 1,6 ° C 15 minuutin kuluttua. Tämä on mahdollista vähentämällä ruumiin kosketuspinta-alaa ja sisäänrakennettua mikroilmanvaihtojärjestelmää, jossa on 3D-ilmakanavat, jotka antavat suuremman ilmavirran päästä takaisin. Seurauksena on, että saat mukavuutta pitkille päiville vuorilla. Randonnéessä on myös muita älykkäitä ratkaisuja, jotka on suunniteltu tekemään siitä täydellinen talvipakkaus. Sen kestävä ROBIC®-kangas on erityinen, erittäin luja nylon, joka on 60% repäisykestävämpi kuin tavanomaiset nylonpakkauskankaat ja kestää melkein kaiken kivistä plamponeihin ja jäätyökaluihin.Kokeiltu jaettu olkahihnasysteemi mahdollistaa suuremman käsivarren liikkuvuuden kuin perinteiset pakkaukset, tärkeä ominaisuus pitkillä nousuilla suksilla ja nahoilla tai yläpään liikkeille kiipeilyssä. Tässä pakkauksessa on toiminnallisia yksityiskohtia, kuten köyden kiinnitys, jääakselin kiinnitys ja useita suksien kiinnitysvaihtoehtoja (sekä rinnakkaisia että diagonaalisia), jotka mahdollistavat nopean kiinnityksen ilman pakkauksen ottamista. Suojalasille on fleecevuorattu tasku naarmuuntumisen estämiseksi, erillinen sivutasku märille nahoille ja erityinen lokero lapillesi ja anturillesi.


Suositeltu käyttö:

Freeride-vuorikiipeily
Ski Touring
Lumikenkäily


Ominaisuudet:

ISB: n hallitus
Hydraatiojärjestelmä poistu
Rinnakkaissuihkun kiinnitys
Lumikenkäkiinnitys
Lumilauta kiinnitys
Kypärän verkko
Köysikiinnike
Sisätasku arvoille
Lokero lapalle ja anturille
Jääkirveskotelo
Lantiovyötasku
Sivutaskut
3-vetoketju
Sivun puristushihnat
Etu pääsy päälokeroon
Sivuputkiohjaimet nesteytysjärjestelmään
Pehmustettu lokero hiihtolasille
Edessä oleva hiihtokiinnitys
EVA-tyynyt, joissa 3D-kanavainen ilmanvaihto
Halkaistu lantiovyö
Halkaistu olkahihna
Irrotettava kypärän pidike
Rintahihna
Poket arvo
Avaimen pidike
Yhteensopiva Salewan pullopidikkeen kanssa


Tekniset tiedot:

Materiaali: Robic 210D Ripstop
Robic®-kangas
Mitat: 53 x 29 x 23 cm
Paino: 995 g
Tilavuus: 32lt
Torson pituus: 45 53 cmTutustu nyt kaikkiin Reput ja matkalaukut tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Salewa Randonnee 32L Backpack. Osta nyt Salewa Randonnee 32L Backpack ja säästä paljon puhdasta rahaa Reput tuotteista. Lisäksi, Salewa-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Salewa Randonnee 32L Backpack:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Reput ja matkalaukut tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Salewa Randonnee 32L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea scialp-reppu

-

Erinomainen reppu hiihtomatkoille, sen avulla voit kuljettaa kaiken tarvitsemasi ja kiinnittää mukavasti sukset tai lumilaudat.

Salewa randonne 32

-

Saapui nopeasti, 4 työpäivän kuluessa! Rakastan suunnittelua ja materiaalit näyttävät myös kiinteiltä. Ei voi odottaa testata sitä.

Salewa randonnee 32l bp

-

Suunniteltu ja rakennettu laskettelurinteille, mutta sopii erinomaisesti myös jään pudotuksiin sekä kesä- ja talvikiipeilyyn.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up