up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L Backpack

plus
  • 360Salewa Randonnee 32L Backpack
  • Play videoSalewa Randonnee 32L Backpack
  • Salewa Randonnee 32L Backpack
  • Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L Backpack

Tuotekuvaus Salewa Randonnee 32L Backpack

Kaikkien reppuharrastajien kannalta tärkeä urheiluväline, Salewa Randonnee 32L BP on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu korkean intensiteetin retkeilyyn tai vuorikiipeilyyn. Sitä voidaan mukauttaa hyvin hiihtoon taajamakäyttöön, sillä sen kapasiteetti on 32 litraa ja se on yhteensopiva nesteytysjärjestelmän kanssa.

Valmistettu kestävästä, kulumiskestävästä ja repäisykestävästä Robicista, jotta voit kantaa sitä vaikeimpaan vuoristoalueeseen. Kiitos Contact Flow Fit -kantojärjestelmän ja 3D-ilmakanavien, jotka lisäävät hikoilua ja alentavat kehon lämpötilaa pitäen selkän kuivana koko ajan. Twin Compression System (TCS) tarjoaa maksimaalisen vakauden ja hallinnan, kun vaellat vaikeimmassa maastossa.

Jakautuneet olkahihnat tarjoavat myös maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä. Rullasuunnittelu, jossa soljen sulkeminen ja pääsy sivulle, antaa laitteesi helposti ja nopeasti.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Salewa Randonnee 32L BP on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti! Randonnée on monipuolinen reppu, joka on rakennettu toimimaan talvikäynnissä ja alppiväylillä. Talvisin vuorikiipeily on jännittävää ja kaunista, mutta pitkien nousujen hyppääminen tai kiipeily pakkausta kannettaessa aiheuttaa kehon hikoilun, koska se alentaa lämpötilaa. Tämä voi jättää selän ja hartiat hikiin kastetuiksi ja vaaraksi ylikuumentua, etenkin jos lämpötila laskee tai tuuli nousee paikoillessaan tai laskeutuessa. Contact Flow Fit -kantojärjestelmämme tarjoaa uraauurtavan ratkaisun tähän ongelmaan. Se sallii suuremman hikoilua neliömetriä kohti kuin perinteiset rakenteet ja alentaa takaosan keskilämpötilaa 1,6 ° C 15 minuutin kuluttua. Tämä on mahdollista vähentämällä ruumiin kosketuspinta-alaa ja sisäänrakennettua mikroilmanvaihtojärjestelmää, jossa on 3D-ilmakanavat, jotka antavat suuremman ilmavirran päästä takaisin. Seurauksena on, että saat mukavuutta pitkille päiville vuorilla. Randonnéessä on myös muita älykkäitä ratkaisuja, jotka on suunniteltu tekemään siitä täydellinen talvipakkaus. Sen kestävä ROBIC®-kangas on erityinen, erittäin luja nylon, joka on 60% repäisykestävämpi kuin tavanomaiset nylonpakkauskankaat ja kestää melkein kaiken kivistä plamponeihin ja jäätyökaluihin.Kokeiltu jaettu olkahihnasysteemi mahdollistaa suuremman käsivarren liikkuvuuden kuin perinteiset pakkaukset, tärkeä ominaisuus pitkillä nousuilla suksilla ja nahoilla tai yläpään liikkeille kiipeilyssä. Tässä pakkauksessa on toiminnallisia yksityiskohtia, kuten köyden kiinnitys, jääakselin kiinnitys ja useita suksien kiinnitysvaihtoehtoja (sekä rinnakkaisia että diagonaalisia), jotka mahdollistavat nopean kiinnityksen ilman pakkauksen ottamista. Suojalasille on fleecevuorattu tasku naarmuuntumisen estämiseksi, erillinen sivutasku märille nahoille ja erityinen lokero lapillesi ja anturillesi.


Suositeltu käyttö:

Freeride-vuorikiipeily
Ski Touring
Lumikenkäily


Ominaisuudet:

ISB: n hallitus
Hydraatiojärjestelmä poistu
Rinnakkaissuihkun kiinnitys
Lumikenkäkiinnitys
Lumilauta kiinnitys
Kypärän verkko
Köysikiinnike
Sisätasku arvoille
Lokero lapalle ja anturille
Jääkirveskotelo
Lantiovyötasku
Sivutaskut
3-vetoketju
Sivun puristushihnat
Etu pääsy päälokeroon
Sivuputkiohjaimet nesteytysjärjestelmään
Pehmustettu lokero hiihtolasille
Edessä oleva hiihtokiinnitys
EVA-tyynyt, joissa 3D-kanavainen ilmanvaihto
Halkaistu lantiovyö
Halkaistu olkahihna
Irrotettava kypärän pidike
Rintahihna
Poket arvo
Avaimen pidike
Yhteensopiva Salewan pullopidikkeen kanssa


Tekniset tiedot:

Materiaali: Robic 210D Ripstop
Robic®-kangas
Mitat: 53 x 29 x 23 cm
Paino: 995 g
Tilavuus: 32lt
Torson pituus: 45 53 cmPidätkö Salewa Randonnee 32L Backpack tuotteesta? Käy ulkoilu verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Reput ja matkalaukuttuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki ulkoilutuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Reput ja matkalaukut valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Salewa Randonnee 32L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea scialp-reppu

-

Erinomainen reppu hiihtomatkoille, sen avulla voit kuljettaa kaiken tarvitsemasi ja kiinnittää mukavasti sukset tai lumilaudat.

Salewa randonne 32

-

Saapui nopeasti, 4 työpäivän kuluessa! Rakastan suunnittelua ja materiaalit näyttävät myös kiinteiltä. Ei voi odottaa testata sitä.

Salewa randonnee 32l bp

-

Suunniteltu ja rakennettu laskettelurinteille, mutta sopii erinomaisesti myös jään pudotuksiin sekä kesä- ja talvikiipeilyyn.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up