`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Rapace Goretex

Salewa Rapace Goretex

Salewa Rapace Goretex

Salewa Rapace Goretex

  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex

Salewa Rapace Goretex

Tuotekuvaus Salewa Rapace Goretex

Rapace Gtx on kevyt vuorikiipeilyjousi, jolla joukkueet kestävät kovaa nupukkia ja kangasta yläpuolella vedenpitävällä ja hengittävällä Gore TexReg Protectionilla.

Secure Grip täyttää mukavuuden ja tuen Ndash SalewaRsquo S ratkaisun Via Ferratas vuorikiipeily.

Rapace Gtx -ominaisuudet 3F-järjestelmä nilkan tukemiselle, joustavuudelle ja täydelliselle istuvuudelle sekä entistä paremmaksi takimmaisen liikkuvuuden ansiosta patentoitu Flex-kaulus.

Sen Vibram Wtc Outsolella on aggressiivinen juoksumatto, joka antaa hyvän vetovoiman, mutta tarjoaa luonnollisen tunteen ja turvallisen tarttumisen kalliolle, Nbsp: lle ja It39 S: lle, yhdistettynä Bilight Tpu -välialaan, joka tarjoaa pitkäkestoisen tyynyn verrattuna perinteisiin yksinappeihin.

Inside Boot, SalewaRsquo S Bilight -teknologia välipyykkeessä takaa ergonomisen pidon ja pitkäkestoisen pehmustuksen.

Rapace Gtx on myös jäykkä käytettäväksi puoliautomaattisten kourujen kanssa.

Lisäksi Gore TexReg Performance Comfort -vuoraus tarjoaa optimaalisen ilmastointitilanteen Jos sää suljetaan sinuun ja rauhaan SA Täydellinen kumirengas suojaamaan kalliota ja rypyä vastaan.Täydennä tilauksesi Salewa Rapace Goretex:lla, jonka löydät Miesten kengät kokoelmastamme Saappaat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita ulkoilu kategorioita trekkinn:ssa, joka on oma ulkoiluvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Saappaat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla trekkinn:ssa!

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Salewa Rapace Goretex

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Salewa Rapace Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Nice!

-

Hyvä saappaat, kapea sopivuus!

Hyvä

-

He antoivat minulle Salewa Rapacea muutama kuukausi sitten, ostivat täällä trekkinnissä. Käytän niitä Keski-Amerikassa Andien alueella, saappaat ovat erinomaisia, mutta ne saattavat olla hieman lämpimiä ilmastoon, vaikka niillä on hyvä hengittävyys, muuten ne näyttävät erittäin mukavilta, ja utelias pohja on kapeampi profiili kuin sen ruumiin. On aika kokeilla niitä säröillä.

Haastava vaellus / vuorikiipeily

-

Kengät sopivat kaikkina vuodenaikoina vaativiin polkuihin ja rautatien kautta! Mukavuus ja poikkeuksellinen kädensija .... erinomainen lujuus mutta silti hyvä liikunta nilkkaan suuntaan kävelyä! Ota ne voimakkaaseen käyttöön, kävelemään hiljaisella polulla eikä oikeilla kengillä!

Suuri nyt

-

Pyrin ensimmäistä kertaa. Mukava, vakaa takaluukku, vedenkestävä

Erinomainen laatu

-

Erinomainen laadukas saappaat ja täydelliset puoliautomaattiset rypyt, erittäin hyvä valmis Salewa-saappaat eivät ole koskaan pettäneet minua.

Recomendables 100%

-

Kun olet löytänyt oikean kokoinen saappaat ovat poikkeuksellisia 4000 alaspäin (kesällä). Monet pitoa ja vastuksensäädöstä.

¿cramponeable?

-

Onko tämä boot voucher käyttää puoliautomaattisia jääraudat? Joissakin malleissa Salewa Rapace on selvää, että jos, mutta tämä ei näy kuvassa, ja ei mainita ominaisuuksia.

asiantuntijamme vastaavat

Kyllä, tämä on sopusoinnussa puoliautomaattinen jääraudat. Regads.

Pyydä teknisiä tietoja

-

Hyvää iltaa, olen kiinnostunut mallissa Salewa Rapace Yönmusta, on kysyttävä, onko yhteensopiva jääkenkä Grivel G12. Kiitos ja terveisiä

asiantuntijamme vastaavat

Hei, nämä kengät ovat yhteensopivia ainoastaan ​​klassinen versio G12 Crampon. Kiitos. https://www.trekkinn.com/montana/grivel-g12-new-classic/136026360/p

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje