`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Salewa Ultra Flex Mid Goretex

  • Salewa Ultra Flex Mid Goretex
  • Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Tuotekuvaus Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Ultra Flex Mid GTX on miesten vedenpitävä, hengittävä mid cut-kenkä, joka on suunniteltu nopeusmatkailuun ja korkean intensiteetin vuoristokoulutukseen.

MICHELIN®: n teknisen suorituskyvyn ulkopohjan ympärillä, joka on kehitetty yksinomaan SALEWA: n kanssa, erityinen kumikomponentti on varustettu uralla ja veistoksilla varustetulla rakenteella, jolla on erinomainen veto ja vakaus kovalla ja epätasaisella maastossa.

Kevyt, keskellä leikattu yläosa tarjoaa hyvän tuen ja edistää luonnollista jalkojen liikkumista ja ketteryyttä? varsinkin alamäkiosissa.

Ultra Flex Mid GTX: llä on GORE TEX®-rakenne, joka pitää jalkasi kuivana märissä ja mutaisissa olosuhteissa.

Tavaramerkki SALEWA 3F System yhdistää ranteen alueen pohja- ja kantapäät, varmistaen nilkan tuen, joustavuuden ja tarkan sovituksen.

Flex-kauluksen avulla nilkan takana oleva liikerata kasvaa paremman suorituskyvyn aikana laskujen aikana.

Tervetuloa Salewa Ultra Flex Mid Goretex erikoistarjoukseemme. trekkinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia ulkoiluvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa ulkoilutuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Vaelluskengät.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Väri
Väri
Vedenpitävä kalvo
Korkeus saappaat

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai kysy asiantuntijaryhmältämmä kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne