`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Ultra Flex Mid Goretex

  • Salewa Ultra Flex Mid Goretex
  • Salewa Ultra Flex Mid Goretex
  • Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Tuotekuvaus Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Ultra Flex Mid Gtx on A MenS vedenpitävä, hengittävä Mid Cut kenkä suunniteltu nopeus vaellus ja korkean intensiteetin vuoristokoulutus. Sisäänrakennettu MichelinS tekninen suorituskyky ulopää, kehitetty yksinomaan Salewa, erityinen kumikomponentti ominaisuuksia muotoilu vavat ja veistokset erinomainen vetovoima Ja vakaus kovassa ja epätasaisessa maastossa.

Kevyt, Mid Cut yläosa antaa hyvän tuen ja edistää luonnollista jalkojen liikkumista ja aggressiota erityisesti alamäkeen. Ultra Flex Mid Gtx on Gore Tex -rakenne, joka pitää jalat kuivana märkä- ja märkäolosuhteissa.

Meidän tavaramerkki Salewa 3F -järjestelmä yhdistää istuinalueen piikkien ja kantapään kanssa, takaavat nilkan tuen, joustavuuden ja tarkan asennon.

Flex-kauluksen ansiosta nilkan takana oleva liikeasema kasvaa paremman suorituskyvyn laskun aikana.Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Salewa Ultra Flex Mid Goretex:n! trekkinn:ssa kaikilla Miesten kengät tuotteillamme on täysi Salewa:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi ulkoiluverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista ulkoiluyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Salewa Ultra Flex Mid Goretex kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Suositeltava käyttötarkoitus
Läpäisemättömyys
Teknologiat
Korkeus saappaat
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Paino?

-

Hei, mikä on paino parin kiitos?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,
Paino on 385 yksikköä, 770 paria kohden.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje