`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Ultra Flex Mid Goretex

  • Salewa Ultra Flex Mid Goretex
  • Salewa Ultra Flex Mid Goretex
  • Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Tuotekuvaus Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Ultra Flex Mid GTX on miesten vedenpitävä, hengittävä mid cut-kenkä, joka on suunniteltu nopeusmatkailuun ja korkean intensiteetin vuoristokoulutukseen.

MICHELIN®: n teknisen suorituskyvyn ulkopohjan ympärillä, joka on kehitetty yksinomaan SALEWA: n kanssa, erityinen kumikomponentti on varustettu uralla ja veistoksilla varustetulla rakenteella, jolla on erinomainen veto ja vakaus kovalla ja epätasaisella maastossa.

Kevyt, keskellä leikattu yläosa tarjoaa hyvän tuen ja edistää luonnollista jalkojen liikkumista ja ketteryyttä? varsinkin alamäkiosissa.

Ultra Flex Mid GTX: llä on GORE TEX®-rakenne, joka pitää jalkasi kuivana märissä ja mutaisissa olosuhteissa.

Tavaramerkki SALEWA 3F System yhdistää ranteen alueen pohja- ja kantapäät, varmistaen nilkan tuen, joustavuuden ja tarkan sovituksen.

Flex-kauluksen avulla nilkan takana oleva liikerata kasvaa paremman suorituskyvyn aikana laskujen aikana.

Tunnetko jo kaikki Salewa Ultra Flex Mid Goretex:n ominaisuudet? trekkinn:ssa, valikoimme ulkoilutuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Miesten kengättuotteita, tsekkaa koko Vaelluskengät valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Salewa, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien ulkoilu asiantuntijoidemme testaamia!

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Salewa Ultra Flex Mid Goretex

Vedenpitävä kalvo
Väri
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Paino?

-

Hei, mikä on paino parin kiitos?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,
Paino on 385 yksikköä, 770 paria kohden.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne