`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Ultra Train 14L

Salewa Ultra Train 14L

  • Salewa Ultra Train 14L
  • Salewa Ultra Train 14L
  • Salewa Ultra Train 14L
  • Salewa Ultra Train 14L

Salewa Ultra Train 14L

Tuotekuvaus Salewa Ultra Train 14L

Kaikille reppuharrastajille tärkeä urheiluväline, Salewa Ultra Train 14L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu korkean intensiteetin retkeilyyn tai vuorikiipeilyyn. Se soveltuu erittäin hyvin taajamahiihtoon kaupunkikäyttöön, koska sen kapasiteetti on 14 litraa ja se on yhteensopiva nestejärjestelmän poistumisen kanssa.

Kiitos Twin-puristusjärjestelmän ja Eva-tyynyjen 3D-ilmakanavilla, jotka mahdollistavat suuremman hikoilun ja vähentävät kehon lämpötilaa pitäen selkän kuivana koko ajan. Twin Compression System (TCS) tarjoaa maksimaalisen vakauden ja hallinnan, kun vaellat vaikeimmassa maastossa.

Jakautuneet olkahihnat tarjoavat myös maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä. Heijastavat tulosteet lisäävät näkyvyyttä huonon näkyvyyden paikoissa, ja helpon pääsyn sauvapussitaskuilla on runsaasti säilytyskapasiteettia päivittäin tärkeille esineillesi.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Salewa Ultra Train 14L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. ¡Joten valitse viisaasti!

Kevyt, minimalistinen pakkaus, joka on suunniteltu vaellusretkelle ja nopeaan liikkumiseen vuorilla. Tämä kompakti 14 litran versio Ultra Train -paketista on suunniteltu vaellusretkelle ja nopeaan harjoitteluun vuorilla. Twin-kompressiojärjestelmä varmistaa tiukan kantamisen ja vakauttaa kuorman, kun taas kaksi yhdessä alempia puristushihnoja antavat sinun kutistaa pakkauksen liikkeellä ollessa. Jaetut olkahihnat antavat suuren liikkumisvapauden, kun taas Dry Back -järjestelmä, jossa EVA-takapaneeli ja 3D-kanavainen tuuletus, edistävät hyvää ilmavirtausta ja hengittävyyttä alentaa takana olevaa lämpötilaa ja vähentävät hikoilua. Turvallisella vetoketjutaskulla arvoesineitäsi, nopeasti saatavilla olevat sivutaskut, tasku vaellusnapoille ja heijastava sublimaatiotulos lisää näkyvyyttä varhaisessa käynnistyksessä ja myöhässä. Tämä pakkaus on esivalmistettu hydraatiojärjestelmää varten ja on Salewa-pullonpidikkeen kanssa yhteensopiva. Pienin, kevyt vaelluspaketti.
Ominaisuudet:
Hydraatiojärjestelmä poistu
Sivutaskut
Heijastava sublimaatiotulostus
Kaksoiskompressiojärjestelmä (TCS)
EVA-tyynyt, joissa 3D-kanavainen ilmanvaihto
Halkaistu olkahihna
Yhteensopiva Salewan pullopidikkeen kanssa
Napojen sivutasku
Edut:
kevyt
Kestävä
Ilmanvaihto
monipuolisuus
Tekniset tiedot:
Materiaali: Nylon 70d Ripstop
Koko: 47 X 26 X 15 cm
Paino: 328 g
Tilavuus: 14 l
tekniikka:
Rintalastan alempi hihna: Alemmassa rintalastan hihnassa vedetään olkahihnat lähempänä kehon keskustaa yhdessä kuormanohjaushihnan kanssa liikkumisvapauden ja kuorman hallinnan lisäämiseksi.
Menossa taskut: Kalteva mesh sivutaskut, jotta nopea ja helppo pääsy tärkeisiin esineisiin ilman pakkauksen poistamista


Salewa Ultra Train 14L:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Salewa Ultra Train 14L. Reput tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Salewa Ultra Train 14L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje