up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Ultra Train 18L Backpack

Salewa Ultra Train 18L Backpack

plus
  • 360Salewa Ultra Train 18L Backpack
  • Play videoSalewa Ultra Train 18L Backpack
  • Salewa Ultra Train 18L Backpack
  • Salewa Ultra Train 18L Backpack

Salewa Ultra Train 18L Backpack

Tuotekuvaus Salewa Ultra Train 18L Backpack

Kaikille reppuharrastajille tärkeä urheiluväline, Salewa Ultra Train 18L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu korkean intensiteetin retkeilyyn tai vuorikiipeilyyn. Se soveltuu erittäin hyvin taajamahiihtoon kaupunkikäyttöön, koska sen kapasiteetti on 18 litraa ja se on yhteensopiva nestejärjestelmän poistumisen kanssa.

Kiitos Twin-puristusjärjestelmän ja Eva-tyynyjen 3D-ilmakanavilla, jotka mahdollistavat suuremman hikoilun ja vähentävät kehon lämpötilaa pitäen selkän kuivana koko ajan. Twin Compression System (TCS) tarjoaa maksimaalisen vakauden ja hallinnan, kun vaellat vaikeimmassa maastossa.

Jakautuneet olkahihnat tarjoavat myös maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä. Heijastavat tulosteet lisäävät näkyvyyttä huonon näkyvyyden paikoissa, ja helpon pääsyn sauvapussitaskuilla on runsaasti säilytyskapasiteettia päivittäin tärkeille esineillesi.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Salewa Ultra Train 18L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. ¡Joten valitse viisaasti! Ominaisuudet:
Hydraatiojärjestelmä poistu
Sivutaskut
Heijastava sublimaatiotulostus
Kaksoiskompressiojärjestelmä (TCS)
Rintalastan alahihnat
Menossa taskut
Halkaistu olkahihna
Yhteensopiva Salewan pullopidikkeen kanssa
Napojen sivutasku
EVA-alusta 3D-kanavan tuuletus
Tekniset tiedot:
Koko: 51 x 26 x 15 cm
Paino: 339 g
Kantojärjestelmä: kuiva takakontakti
Materiaali: 70D nylon Ripstop
Tilavuus: 18 l


Ostaessasi Salewa Ultra Train 18L Backpack:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Salewa Ultra Train 18L Backpack-tuotteeseesi, jonka olet ostanut trekkinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, ulkoilu-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Salewa:n kokoelmaan ja täydentää ulkoilu varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Salewa Ultra Train 18L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Great bag for day hiking

-

This is a perfect bag for day hiking. It has two side pockets on each side, two zipper pockets on top. Smaller one is closer to your back. Only thing that fooled me about the product is the picture of the backside. It looks as if it has mesh on it. It doesn't have mesh it's just texture on top of that cushion. It still feels comfortable and adjustments seems plentiful. Back is not particularly sturdy, so if you plan to carry weird objects, you might need some reinforcement plate on the back.

Juuri mitä halusin

-

Se on juuri sitä mitä tarvitsin, täydellinen koko, erittäin kevyt, raikas ja riittävästi tilaa yhden päivän polulle.

Täydellinen reppu!

-

Kevyt mutta superreppu, jossa taskut ja kahvat. Todella hieno

Salewa ultra train 18l

-

Kevyt, hyvin harkittu ja laadukas reppu!

Se on okei

-

Rakasta tämän pakkauksen väriä ja keveyttä. Valtava kaatuminen ei ole kirvesnauhoja, kuten 14L: llä on. Lisäksi vesipulloteline ulkopinnalla on erittäin heikkoa materiaalia ja repeytyy liian helposti.

Salewa ultrajuna 18l

-

erittäin kevyt, kestävä ja vakaa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up