`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Winter Train 26L

  • Salewa Winter Train 26L
  • Salewa Winter Train 26L
  • Salewa Winter Train 26L

Salewa Winter Train 26L

Tuotekuvaus Salewa Winter Train 26L

Kaikille reppuharrastajille tärkeä urheiluväline, Salewa Winter Train 26L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu korkean intensiteetin retkeilyyn tai vuorikiipeilyyn. Sitä voidaan mukauttaa hyvin hiihtoon taajamakäyttöön, koska sen tilavuus on 26 litraa ja se on yhteensopiva nesteytysjärjestelmän kanssa.

Valmistettu kestävästä, kulumiskestävästä ja repäisykestävästä Robicista, jotta voit kantaa sitä vaikeimpaan vuoristoalueeseen. Kiitos Contact Flow Fit -kantojärjestelmän ja 3D-ilmakanavien, jotka lisäävät hikoilua ja alentavat kehon lämpötilaa pitäen selkän kuivana koko ajan. Twin Compression System (TCS) tarjoaa maksimaalisen vakauden ja hallinnan, kun vaellat vaikeimmassa maastossa. Jakautuneet olkahihnat tarjoavat myös maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä. Rullasuunnittelu, jossa soljen sulkeminen ja pääsy sivulle, antaa laitteesi helposti ja nopeasti.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Salewa Winter Train 26L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti!

WINTER TRAIN 26 on vankka 26 litran pakkaus hiihtää vuorikiipeilyyn, vaellus kiipeilyyn ja vuoriurheiluun. Valmistettu kestävästä ROBIC®-valmisteesta, erityisestä, erittäin lujasta nylonista, joka on 60% repäisykestävämpi kuin tavanomaiset nylonpakkauskankaat, sen tärkein etu on patenttihakemuksessa oleva ergonominen Contact Flow Fit -kantojärjestelmä, joka tarjoaa paremman ilmanvaihdon avoimien rakenteidensa kautta, upotettu takapaneeli ja ilmakanavat. Se yhdistää tämän optimaaliseen kuormituksen hallintaan tiiviissä kosketuksessa vartaloon. Seurauksena on, että se mahdollistaa mukavan kantamisen ja pitää selkäsi kuivana jopa nopeiden hikeä aiheuttavien nousujen aikana. SALEWA® Twin -kompressiojärjestelmän avulla voit sitoa äänenvoimakkuuden yksittäin ja kiinnittää kypärän turvallisesti, kun taas ohuet jaetut olkahihnat tarjoavat hyvän joustavuuden, etenkin nopeasti liikkuvien toimintojen tai dynaamisten liikkeiden aikana. Päälokeroon pääsee nopeasti ja helposti kolmitie-vetoketjun avulla.Muita ominaisuuksia ovat diagonaaliset suksiliittimet, joissa magneettiset soljet, jotta voidaan varmistaa nopea ja helppo käsitellä - myös hansikkaiden ollessa kiinnitettyinä - kaksoislisillä kiinnitysvaihtoehdoilla (lentolukitus etuosan soljen tai takaosan avulla), erillinen vetoketjullinen ja vahvistettu pohjaosasto nahoille, cramponsit tai märät vaatteet, jääkirvesten ja napojen kiinnitys, sekä omistettu sisäinen suojataskussa lapillesi ja anturillesi.
Ominaisuudet:
ISB: n hallitus
Hydraatiojärjestelmä poistu
Lokero lapalle ja anturille
Jääkirveskotelo
Suora pääsy sivulta
Varastotila hihnat ja nauhat
Heijastava sublimaatiotulostus
Kaksoiskompressiojärjestelmä (TCS)
Napojen kiinnitys
EVA-tyynyt, joissa 3D-kanavainen ilmanvaihto
Halkaistu lantiovyö
Halkaistu olkahihna
Tuplahiihtikiinnitys magneettisella soljilla
Kypärän pidike
Fast Crampons -tasku
Tekniset tiedot:
Paino: 840 g
Koko_reppu: 53x30x24 cm
Kantojärjestelmä: Ota yhteyttä Fit Flow -yhtiöön
Tilavuus: 26 l
Materiaali: 100Dx100D nylon / Robic 210D Ripstop


Salewa Winter Train 26L:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt trekkinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Salewa Winter Train 26L:lla on Salewa:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Reput kategorian Reput ja matkalaukut tuotteilla.

Ominaisuudet Salewa Winter Train 26L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje