`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salewa

Salewa

Salewa syntyi vuonna 1935 Monacon kaupungissa. Salewan perustaja on Josef Liebhart. Myöhemmin vuonna 1960 yrityksestä tuli suosittu innovatiivisen ja laajan valikoimansa vuoristotuotteita, mukaan lukien crampon ja putkimainen jääruuvi. Salewan vuoristovaihteet saivat valtavan tunnustusta myös ammattimaisissa vuorikiipeilijöissä.
Nykyään Salewa on alan johtava johtava yritys, joka tarjoaa yksinoikeudella eristettyjä takkeja, fleeceä, takit, reput ja talvivaatteet, vaelluskengät, vuorikiipeilijöiden kengät ja paljon muuta.
Jos rakastat vuorikiipeilyä, sinulla on oltava asianmukaiset vaihdejoukot, jotka auttavat sinua saavuttamaan jännittävän retkikunnan ilman mitään ongelmia. Salewa-kengät ovat parhaat, koska ne tarjoavat suuren mukavuuden ja poikkeuksellisen pitoa kiipeilyttäessä kallioille ja vuorille.

Suksi

Suksi

TREKKING

TREKKING

KIIPEILY

KIIPEILY

Teltat ja makuupussit

Teltat ja makuupussit

Reput

Reput

LIFESTYLE

LIFESTYLE

Osastot

Elektroniikka (1)

Kiipeilyvarusteet (45)

Lasten kengät (9)

Lasten vaatteet (76)

Leirintä ja telttailu (1)

Makuupussit (22)

Miesten kengät (54)

Miesten vaatteet (679)

Naisten kengät (48)

Naisten vaatteet (678)

Nestetytys (47)

Reput ja matkalaukut (55)

Suojaukset (23)

Teltat (16)

Terveys ja ravinto (4)

Vaellusvarusteet (40)

KAIKKI( Salewa )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet

Sulje