`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set

  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set

Tuotekuvaus Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set -liivi tarjoaa kaikki tarvikkeet, tilat ja tarvikkeet, jotka ovat tarpeen vuoristoretkellesi yhden päivän vaatimuksiin.

Etupintaan tämä nesteliivi sisältää kaksi pehmeää rumpua, jotka sijaitsevat rinnan alla naisten kohdalla paineen välttämiseksi. Nämä 500 ml: n tynnyrit ovat mukana ja tuovat olkia, jotta veden juomisesta olisi mukavampaa.

Motion Fit -kuvio mahdollistaa helpon liikkumisen joustavuutensa ansiosta ja Sensifit-järjestelmä helpottaa mukautusta , estäen palautumisen ja liikkumisen kävelyn aikana. Tämä vaellusreppu on suunniteltu Quick Link -rakenteella , jonka rintalastan hihnat mukautuvat jopa matkalla.

Siinä on lämpöpeite , se on yhteensopiva nestepussien kanssa ja siinä on useita taskuja ja osastoja, joihin pääsee helposti, jotta voit viedä esineesi mukaan lukien pysäyttämättä kävelyä. Lisäksi sillä on erilaisia tapoja sauvojen ja muiden vuorikiipeilyvarusteiden kuljettamiseen.

Ammattiurheilijoiden inspiroima, ACTIVE SKIN 8 SET tarjoaa helpon kosteuden ja lisää liikkumisvapautta pehmeillä kankaalla, helpoilla sulkemisjärjestelmillä ja helposti saatavilla olevalla säilytystilalla.


Ominaisuudet:

Mukavuus ja vakaus: Liivi on suunniteltu pehmeästä kankaasta ja helposta joustavasta suljinjärjestelmästä lisämukavuutta varten, vaikka harrastatkin intensiivisesti.
Nopea pääsy nesteytykseen: Kahdella 500 ml: n pehmeällä pullolla, jotka ovat helppo tarttua, voit juoda vaivattomasti ensimmäisessä jano-merkissä. Suuri tasku antaa sinulle nopean pääsyn energiageeleihisi.
Yksinkertaisuus: Keskittymällä välttämättömyyteen (nesteytys ja varastointi), tämä liivi auttaa yksinkertaistamaan juoksua, joten voit keskittyä seuraavalle polulle.


Tekniset tiedot:

Koostumus: Vuori: 100% polyamidia; Runko-osa: 88% polyamidia, 12% elastaania; Runko: 100% polyamidia; Takaosa: 100% polyesteri; Takaosa: 89% polyamidia, 11% elastaania
Paino: 192,0 gr


tekniikka:

Sensifit:
´´Vakaus / liikkumisvapaus Rakenteessa käytetään rungon mukaisia joustavia, hengittäviä kankaita ja kevyitä säätöjä istuvuuden ja vakauden varmistamiseksi. Pakkaus ei pomppu, mutta mahdollistaa mukavan hengityksen

Pikalinkki:
Tämän innovatiivisen rintalastan hihnarakenteen avulla voit säätää ja kytkeä paketin nopeasti, jopa lennossa. Joustava hihna mahdollistaa myös helpon hengityksen intensiivisen toiminnan aikana.

Mukana pehmeät pullot * 2 (500ml / 17oz):
Uusi nesteratkaisu etuosaan.


Hoito:

Ei saa valkaista
Älä kuivapuhdista
Älä silitä
Ei rumpukuivausta
Käsinpesu kylmä (30 ° C)
Rakastatko ulkoilu:a? Hanki oma Salomon Active Skin 8 Set ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Salomon:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Reput ja matkalaukut tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman ulkoilu mallit, useimmat Reput tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Salomon Active Skin 8 Set

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Motxilla harjoitteluun ja etäisyyteen

-

Motxilla super lleugera, s´adapta mé bé al cos i amb bona jakelu del pes.

Reppu

-

Laadukas ja erittäin mukava tuote, saapui muutama päivä myöhässä, mutta kaikki oli täydellistä

Molt bon producte

-

Molt bon producte, kiinteä, lähes kokoinen, erinomainen laatu. Toimitus kestää kaksi kuukautta previst. Però tot täydellinen

Salomon aktiivinen iho 8 sarja

-

Pidin tuotteesta, ylittämätön laatu. Mutta kaiutin tiettyä paikkaa kilpa-sauvojen kuljettamista varten.

.

-

Hyvä tuottaa, täydentää kuvaus kuvailemalla, oikein sanoin.

Erittäin nopea toimitus ja erittäin hyvä tuote

-

Erittäin nopea toimitus ja erittäin hyvä tuote

Täydellinen solomon aktiivinen iho 8 sarja

-

Mukava tarkka ja verraton comforatble polkujen juoksemiseen. Liivissä on isompi lokero, jonka ansiosta se kantoi kaiken.

Salomon aktiivinen iho 8 sarja

-

Todella hyvä tuote oikeaan hintaan ..

Kaikki täydellinen

-

Ensimmäinen reppu on, se on erittäin mukava, se ei vaivaudu juoksemiseen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje