`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon Explore WP

Salomon Explore WP

Salomon Explore WP

  • Salomon Explore WP
  • Salomon Explore WP
  • Salomon Explore WP
  • Salomon Explore WP
  • Salomon Explore WP

Salomon Explore WP

Tuotekuvaus Salomon Explore WP

Salomon Explore WP -takki on valmistettu vedenpitävästä, lämmönkestävästä ja hengittävästä materiaalista, joten voit tuntea olosi itsellesi varmasti ja vaeltaessasi vaeltaa, vaeltaa, vuorikiipeilyä tai mennä kävelylle kaupunkiin.

Advanced Skin Dry -tekniikka kestää vettä, suosii kosteuden poistumista ja pitää kehon lämpötilan. Kaikki saumat on suljettu, jotta vältetään kylmän tuulen tai lumen pääsy aukkoon. Vedenpitävässä takissa on nauha vyötäröllä, joka mahdollistaa mukavamman ja mukautetun istuvuuden.

Heijastavat yksityiskohdat tekevät sinut näkyväksi yöretkien aikana. Tämä softshell-takki on suunniteltu polyesteristä, joka on myös hengittävä, joustava, jotta voit liikkua helposti.

Rakastatko pyöräilyä, patikointia tai polkua, tämä vedenpitävä takki seuraa kaikkia liikkeitä pitääksesi sinusta mukavan ja kuivana. Yhdistämällä hengittävän AdvancedSkin Dry -kankaan, vyötärönauhan ja heijastavan verhoilun, EXPLORE WP JKT M on ihanteellinen kumppani vuorella ja kaupungissa.


Ominaisuudet:

Sääsuoja: hengittävä vedenpitävä AdvancedSkin Dry -kangas liikkuu mukanasi vuoren huipulta keskustaan ja on täysin saumattu pitämään sinut tiukalla ja kuivana.
Istuva mukavuus: Käytä vyötärönauhaa mukauttaaksesi istuvuutta parempaan mukavuuteen ja suojaan riippumatta siitä, kuinka nopeasti tai kauas olet menossa.
Parannettu näkyvyys: Heijastavat yksityiskohdat auttavat sinua pysymään tutkalla hämärässä, joten tunnet olosi mukavammaksi yöajoa tai ratsastusta ajatellen.


Tekniset tiedot:

Koostumus: Vuori insertti: 100% polyesteri; Runko: 100% polyesteri; Vuori: 100% polyamidia
Paino: 425,0 gr


tekniikka:

Täysin sauma suljettu:
Jokainen vaatteen sauma on suljettu elementeistä.

Heijastavat yksityiskohdat:
Lisäosat, joissa heijastavat ominaisuudet yönäkyvyyttä varten.

AdvancedSkin Dry:
AdvancedSkin Dry Technology suojaa sinua sateelta, lumelta ja tuulelta ulkopuolelta, samalla kun hengittää kalvon läpi, jolloin kosteushöyryt pääsevät poistumaan ja pitävät sinut mukavana.


Hoito:

Viileä rauta
Ei saa valkaista
Älä kuivapuhdista
Älä käytä jauhepesuainetta tai kankaanpehmennystä
Konepesu kylmä (30 ° C)
Rumpukuivaus matala
Salomon Explore WP:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Takittuotteita Miesten vaatteet kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Salomon-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Salomon on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Salomon Explore WP

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Takki

-

Kuten on kuvattu. Salomon-tuote. erinomainen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje