`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon S Lab X Alp Pro

  • Salomon S Lab X Alp Pro
  • Salomon S Lab X Alp Pro

Salomon S Lab X Alp Pro

Tuotekuvaus Salomon S Lab X Alp Pro

Tämä omistettu Ski Touring / vuorikiipeily takki käyttää Gore Pro kangas ja rakentaminen tiedot liikkuvat nopeasti Alppien ympäristöissä. Maksimaalinen suoja, liikkumisen helppous kautta Motion Fit, ja kevyt tiedot mahdollistavat huippu pussitus ja talvella hiihtää nousuja teknisissä maastossa.

Tekniset tiedot:

Paino 400

Tekniikka:

Active Fit

Säädettävä huppu

Ilma-aukko järjestelmä

Ranneke säätö

Ranneke Tabs

Full Zip

Helma säätö

Vesitiivis vetoketju

MotionFit

2 vetoketjullista rintataskua

Kypärä yhteensopiva huppari

GORE TEX® Pro:

Suunniteltu maksimaalisen kestävyyden ja suorituskyvyn kaikkein vaikeimmissa oloissa. Gore Tex ® PRO NG on ihanteellinen äärimmäinen ja jatkuvassa käytössä. Kanssa sitoutunut Gore Tex ® PRO NG kalvo, kankaat lisätä kestävyyttä alentuneen kitkan ja nähdä lisää hengittävyys 28%.


Salomon S Lab X Alp Pro:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa ulkoilu kaupassa, saat Salomon S Lab X Alp Pro:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 312.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Salomon S Lab X Alp Pro

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri

-

Hienoa!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje