`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Tuotekuvaus Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior -kenkä on valmis ottamaan lapset nauttimaan retkeilystä, vuorikiipeilystä tai polusta juoksemiseen täydellisen mukavuuden, turvallisuuden, otteen, läpäisemättömyyden, mukautetun istuvuuden ja iskunvaimennuksen avulla, jotta he voivat pitää hauskaa kuin koskaan ennen vuorella.

Contagrip MD-ulkopohjassa on nappikuvio, joka tarttuu erittäin hyvin mihin tahansa pintaan, olipa se märkä, kivinen tai kuiva. Lisäksi nämä lasten kengät tuovat energiakennon välipohjan, joka antaa heille hyvän energian palautuksen ja pehmustetun jokaisessa vaiheessa.

ClimaSalomonin vedenpitävä kalvo vastaa veden karkaamisesta odottamattoman sateen yhteydessä. 3D Mesh -hiukkasten ylemmän ja hitsatun kielen ansiosta jalka pidetään kuivana ja vapaa maastosta tulevista esineistä.

Tämän lapsille tarkoitetun vedenpitävän kengän mukana tulee Sensifit-järjestelmä , joka tarjoaa mukautettavan istuvuuden ja mukavuuden, säännölliset nauhat, suojaava varvassuoja ja mudasuojaus, jotta hauskaa ei päästä edes sateeseen.

Vesitiivis, jokapäiväinen kenkä leikkikentistä viikonlopun seikkailuihin.


Tutustu nyt kaikkiin Lasten kengät tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Salomon Sense CSWP Junior. Osta nyt Salomon Sense CSWP Junior ja säästä paljon puhdasta rahaa Kengät tuotteista. Lisäksi, Salomon-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Salomon Sense CSWP Junior:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Lasten kengät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Salomon Sense CSWP Junior

Ominaisuudet
Materiaalit
Anturateknologia
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Salomon Sense CSWP Junior

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täysin tyytyväinen

-

Kauniit ja mukavat lenkkarit. Hyvä laatu. Oikea koko. Rakastin sitä.

Hyvä ulkonäkö

-

Hyvä materiaali. Hyvä pohja. Lapset ovat erittäin mukavia. Odotettu koko. Ei kovin iso, normaali. Me olemme ilahtuneita. Laittaa, mutta voisi myös käyttää nopeita nauhoja, nuoremmissa malleissa aivan kuten lapset. 5-vuotias poikani on yllään 33 eikä osaa silti sitoa kengännauhoja hyvin.

Salomon

-

Ne ovat täydellisiä, ne sopeutuvat hyvin ja ovat erittäin mukavia poikani mukaan

Hyvä laatu hinta

-

tällä kertaa myymälä yllätti minut toimituksen nopeudella, kengät ovat hyvää vastinetta rahalle

Vedenpitävät juoksijat

-

Hyvä laatu, tukeva ja hyvä pito. Suositellaan.

Kivat kengät

-

Erittäin mukava kenkäparia lapsille. Lapseni rakastaa heitä. Toivottavasti hän ei ole enää niin märkä!

Parhaat lasten kengät

-

Aktiivisille lapsille ei ole enää sopivia kenkiä. Joustava lenkkitossut karkeammalla pohjalla takaavat parhaan otteen kaikilla pinnoilla. Lisäksi ne ovat kestäviä ja selviävät kaikista jalkapallo-otteluista koulun tauolla.

Moi boas ea moi bo prezo

-

Nämä kengät ovat erinomaisen laadukkaita, vedenpitäviä ja kestäviä. Ne ovat mukavia normaalin toiminnan dunha-vauvalle ja tuntuivat myös moi ben no pé. Yksinkertaisesti katso, että Salomon veistää hieman matalaa, joten sinun on pyydettävä numeroa tai puolta numeroa enemmän kuin muita merkkejä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje