`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon

Salomon XA Pro 3D CSWP Kid

Salomon XA Pro 3D CSWP Kid

Salomon XA Pro 3D CSWP Kid

Salomon XA Pro 3D CSWP Kid

  • Salomon XA Pro 3D CSWP Kid
  • Salomon XA Pro 3D CSWP Kid
  • Salomon XA Pro 3D CSWP Kid
  • Salomon XA Pro 3D CSWP Kid
  • Salomon XA Pro 3D CSWP Kid
  • Salomon XA Pro 3D CSWP Kid

Salomon XA Pro 3D CSWP Kid

Tuotekuvaus Salomon XA Pro 3D CSWP Kid

Kun sää muuttuu sameaksi tai sateiseksi, on parasta varustaa lapset vedenpitävillä kengillä , joilla he voivat kävellä vuorella pelkäämättä päätyä märkä jaloihin. Siksi Salomon on luonut XA Pro 3D CSWP Kid: n , jonka tarkoituksena on tarjota hyvä pito märillä pinnoilla .

Nämä lasten vaelluskengät valmistettiin Contagrip-pohjallisella , jonka vetovoima ja tartunta useisiin maastoihin on ylivoimainen; ja valettu EVA-välipohja, joka antaa hyvän pehmustuksen ja vakauden.

Yläosassa on tekstiilikangas ja Climashield-järjestelmä, joka tekee tennistä hengittävän, nopeasti kuivuvan ja vedenpitävän. Ranskalainen talo lisäsi joustavuutta sekä pohjaan että bootiin, jotta lapset voivat liikkua helposti.

Tämä lapsille tarkoitettu vuoristokenkä tuo mukanaan suojaavan kumivärin, likaantumisen ja Quicklace-nauhojen helpon ja nopean säädön, jotta mikään ei mene pieleen kosketuksissa luontoon.

2019 kevät / kesä.Junior.kids-kenkä rakennettu kaikille maastoihin, seikkailuihin ulkona.Puistot alkavat iästä. Ikä. Anna ulkoilmakehitykseen ikkunan junioriversio.XA PRO 3D CSWP Kids, joka tarjoaa otteen, vakauden ja suojaus heidän kuljettamiseksi legenda-asemaan.BENEFIT: Sääsuoja.ClimaSalomon vedenpitävä bootie tarjoaa joustavan vedenpitävän suojan, joka pitää jalat kuivina, kunnes lapset päättävät upottaa koko jalkansa veden alla. .Kaikki maastonpito.Contagrip® HT-ulkopohja yhdistää monsterin otteen muuttuneella chevron-patterilla, joka sisältää muokattavaa HT-yhdistettä kestävyyden ja pitoa varten kaikilla pinnoilla. .Suojaus.Rakensimme tämän kengän muokattavalla mudasuojuksella suojaavan varvassuojuksen yläosan ympärille suojaamaan karkeita polkuja .. OMINAISUUDET: Suojaava kumi-, nahka- tai synteettinen materiaali varvasalueelle. Bungee.Bungee-nyöritys helppo askel sisään ja tarranauha lapsille. ClimaSalomon ™ vedenpitävä.joustava, kevyt, täydellinen vedenpitävä bootie täydellisen sään suojaamiseksi.OUTSOLE: Contagrip® MD.MIDSOLE: EnergyCell.UPPER MATERIAALI: Suojaava lokasuoja | Vettä hylkivä materiaali .KIINNITYSMATERIAALI: Mesh- ja tekstiilivuori.KORKEEN RAKENNUS: Kiillotettu kieli | Varvassuoja | SensiFit ™ .SOCKLINER: EVA sockliner.LACING SYSTEM: Benji.MEMBRANE: ClimaSalomon ™ Waterproof.Lacing system: Bungee ja velcro.Vesitiivisyys: ClimaSalomon Waterproof (CSWP) .Korkeus: matala.Leveä istuvuus: EiAnatomiset istuvuus: Standard fit.Jakautumiskäytäntö: Play.Paino (g): 230.Pohjakannen kantapää korkeus (mm): 16,0.Pohjajalkapään korkeus (mm): 8,0.Pudotus (mm): 8,0.Pohjapohja (MCL): Tekstiili.Vuoraus (MCL): Tekstiili.Pohja (MCL): Kumi.Ylä (MCL): Ylä (MCL): Syntheti.Textile.Kevyys: 5 / 6.Hengittävyys: 3 / 6.Suojaus: 5 / 6.Stabiilisuus: 5 / 6.Yleinen ulkonakäyttö.Lifestyle.
MEMBRANE: ClimaSalomon ™ Waterproof.Lacing system: Bungee ja velcro.Vesitiivisyys: ClimaSalomon Waterproof (CSWP) .Korkeus: matala.Leveä istuvuus: EiAnatomiset istuvuus: Standard fit.Jakautumiskäytäntö: Play.Paino (g): 230.Pohjakannen kantapää korkeus (mm): 16,0.Pohjajalkapään korkeus (mm): 8,0.Pudotus (mm): 8,0.Pohjapohja (MCL): Tekstiili.Vuoraus (MCL): Tekstiili.Pohja (MCL): Kumi.Ylä (MCL): Ylä (MCL): Syntheti.Textile.Kevyys: 5 / 6.Hengittävyys: 3 / 6.Suojaus: 5 / 6.Stabiilisuus: 5 / 6.Yleinen ulkonakäyttö.Lifestyle.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Salomon XA Pro 3D CSWP Kid:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Salomon XA Pro 3D CSWP Kid:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla trekkinn verkkokaupassa. Laajasta Kengät valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia ulkoilusta täysin siemauksin. Nauti trekkinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Salomon XA Pro 3D CSWP Kid

Ominaisuudet
Materiaalit
Anturateknologia
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Salomon XA Pro 3D CSWP Kid

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä on

-

Täydellinen, kestävä. 2-vuotias poikani on iloinen, hänellä on erittäin hyvä pito, hän astuu kivien päälle ... he vastustavat kaikkea. Toimitus oli nopeaa, he saapuivat aikaisin.

Hyvä tuote

-

Olemme erittäin tyytyväisiä, erittäin laadukkaita ja sadetakkeja, jotka sopivat erinomaisesti päivittäin lasteni koulumetsään.

Salomon-kenkä

-

Olen tyytyväinen kenkiin. Hyvä tuote

Bon producte

-

Molt luut vambes! Li mennä käsineellä

Upeat kengät

-

upeat kengät .. jo 3 kokoa ja ostan varmasti seuraavan

Oikein hyvä

-

Se on hieno malli, erittäin mukava, erittäin kaunis ja kestävä !!!!

Loistava

-

Upea tuote, hyvä palvelu.

Perfectes

-

Täydelliset, ne ovat ihanteita per al nens. Ja he jatkavat sadetakit menevät molt bé perquè puguin kävellä l´herba molla mielestä, että se pysyy els mitjons molls.

Viileä

-

Hienoa, ne eivät kastu, mutta rakastan sitä erittäin hyvin

Järjestys

-

Huomenta tein tilauksen ja toinen koko saapui. Kukaan ei ole soittanut minulle anteeksi ja ratkaisemaan ongelma. Päinvastoin, he käskivät minua puhelimessa seuraamaan vaiheita. Palauta palautus, enkä ole vielä saanut sähköpostia, jos he lähettävät minulle asianmukaisen määrän siitä, minun onko minun ostaa se uudestaan ..... Joten en tällä hetkellä tiedä mitä minun täytyy tehdä. tervehdys

Täydellinen

-

Erittäin hyvä tuote.

Fantastinen

-

Täydellinen tuote ja lyömätön palvelu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje