`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Scarpa

Scarpa Mojito Hike Goretex

  • Scarpa Mojito Hike Goretex
  • Scarpa Mojito Hike Goretex
  • Scarpa Mojito Hike Goretex

Scarpa Mojito Hike Goretex

Tuotekuvaus Scarpa Mojito Hike Goretex

Hike GTX -versio on menestyksekkään klassisen Mojiton innoittama tyyli ja muotoilu, ja se on oikea valinta retkeilijöille, jotka haluavat olla tyylikkäitä ja viileitä milloin tahansa. Yläosa on kehitetty käyttäen ajatonta mokkaa, joka on kestävä 1,8 mm, GORE TEX® Performance mukavuuden vuori. Täysin säädettävä kiipeilykenkä, joka on johdettu kiipeilykengistä, mahdollistaa ihanteellisen asennuksen mihin tahansa jalka-muotoon. Salix-pohja on intersole-rakenteella, joka on valmistettu EVA- ja anti-torsio-TPU-kehyksistä. Erikoissuunnittelun, korostettujen korvakkeiden ja Vibram XS Trekin ulkopohjan ansiosta Hydrogen takaa hyvän otteen kaikissa maastoissa. Mojito pystyy jälleen yhdistämään muotoilun, tyylin ja tekniset ominaisuudet.

Tekniset tiedot:

Yläosa: Suede Water Resistant 1,8 mm

Vuori: GORE TEX® (Performance Comfort Footwear)

Välipohja: Eva Cm

Sisäpohja: COMFORT FLEX PLUS

Ainoa: SALIX

Kalvon korkeus: korkea

Viimeinen: MST

Rand: Täysi

Paino: 470 g

tekniikka:

Vibram®:

Vibram® on maailman johtava korkean suorituskyvyn kumipohjiin ja -yhdisteisiin, jotka on suunnattu ulko-, työ-, virkistys-, muoti-, korjaus- ja

ortopediset markkinat.

GORE TEX®:

GORE TEX® -kalvo sisältää yli 9 miljardia mikroskooppista huokosia, jotka ovat noin 20 000 kertaa pienempiä kuin vesipisara, mutta 700 kertaa suuremmat kuin kosteutta höyryn molekyyli. Niinpä, kun nestemäisessä tilassa oleva vesi tunkeutuu GORE TEX -membraaniin, boot on edelleen hengittävä.


Etsitkö Scarpa-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Scarpa Mojito Hike Goretex:a? trekkinn:sta, löydät täyden Miesten kengät tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Scarpa Mojito Hike Goretex

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Scarpa Mojito Hike Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje