`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Scarpa

Scarpa Mojito Hike Goretex

  • Scarpa Mojito Hike Goretex
  • Scarpa Mojito Hike Goretex
  • Scarpa Mojito Hike Goretex

Scarpa Mojito Hike Goretex

Tuotekuvaus Scarpa Mojito Hike Goretex

KÄYTTÄÄ

Mojito Hike GTX WMN on oikea valinta retkeilijöille, jotka haluavat olla tyylikkäitä ja viileitä milloin tahansa. Ylhäältä sanomaton tyyli ja muotoilu on kehitetty käyttäen

vedenpitävä, 1,8 mm: n kestävä mokkanahka GORE TEX® Performance comfort -vuorella. Täysin säädettävä nyöritysjärjestelmä, joka on peräisin kiipeilykengistä, sallii

ihanteellinen asennus mihin tahansa jalkaosiin. Salix-pohjainen Vibram XS Trek -yhdistelmä ja keskikokoinen EVA-välipohja takaavat mukavan ja hyvän otteen. Mojito jälleen kerran pystyy yhdistämään muotoilun, tyylin ja tekniset ominaisuudet.

OMINAISUUDET

Ylä: Suede Water Resistant 1,8 mm

Vuori: GORE TEX® (Performance Comfort Footwear)

Pohjallinen: COMFORT FLEX PLUS

Sole: SALIX

Viimeisin: MST

Paino: 380 g (1/2 pari koko 38)


Scarpa Mojito Hike Goretex on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Saappaattuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten kengättuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset trekkinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Scarpa-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Scarpa Mojito Hike Goretex

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Scarpa Mojito Hike Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje