`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Scarpa

Scarpa Oxigen Goretex

Scarpa Oxigen Goretex

Scarpa Oxigen Goretex

  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex

Scarpa Oxigen Goretex

Tuotekuvaus Scarpa Oxigen Goretex

Kevyt vaellus seka-alueilla ja retkillä. Suede vedenpitävä ja silmukka yläosa, rakennettu Sock Fit DVL SCARPA ® rakennusjärjestelmä ja uusi GORE TEX ® SURROUNDTM-tekniikka. Joustava kaulus antaa mukavan istuvuuden. Toiminnallinen muotoilu palauttaa mieleen SCARPA ®: n etäisyyselementit, jotka on otettu patikointi-, lähestymis- ja moniliikennemaailmista. Leikkaa varpaaseen mukautetun istuvuuden ja tarkkuuden takaamiseksi. Uusi Symbios-pohja, jossa on EVA bi-tiheys intersole ja kumi ulkopohja Vibram ®

Tekniset tiedot:

Yläosa: MESH + Suede Water Resistant 1,8mm

Vuori: GORE TEX ® SURROUND (laajennettu Comfort-jalkineet)

Välipohja: Eva Cm

Sisäpohja: P FLEX LITE + SPACER

Sole: SYMBIOS

Kalvon korkeus: korkea

Viimeisin: BM BMX

Paino: 440 g

tekniikka:

Vibram®:

Vibram® on maailman johtava korkean suorituskyvyn kumipohjiin ja -yhdisteisiin, jotka on suunnattu ulko-, työ-, virkistys-, muoti-, korjaus- ja

ortopediset markkinat.

GORE TEX®:

GORE TEX® -kalvo sisältää yli 9 miljardia mikroskooppista huokosia, jotka ovat noin 20 000 kertaa pienempiä kuin vesipisara, mutta 700 kertaa suuremmat kuin kosteutta höyryn molekyyli. Niinpä, kun nestemäisessä tilassa oleva vesi tunkeutuu GORE TEX -membraaniin, boot on edelleen hengittävä.


Haluatko tietää, mitä muita ulkoilutuotteita Scarpa tarjoaa? trekkinn:sta voit tilata kaikkia Kengät tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Scarpa Oxigen Goretex on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Scarpa Oxigen Goretex

Sukupuoli
Ominaisuudet
Teknologiat
Materiaalit
Anturateknologia
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Scarpa Oxigen Goretex

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kaunis ja sopii kuin scarpa zen pro.

-

Ostin joukon Mojitoa, koska Scapra on kadonnut KOKOONI Internetissä ja rakastan näitä kenkiä. Mojito-kenkä ei kuitenkaan anna samaa NOSTAMISTA kuin SCAPRA ZEN PRO. Nämä kengät tekevät ja ne ovat kauniita vihreän ja sinisen vihreää. Todella mukava kenkä.

Happi gtx kenkä: tuote ja toimitus ok!

-

Scarpa Oxygen gtx -malli on erinomainen tuote, jossa yhdistyvät vaellus- / retkeilykenkien tyypillinen jäykkyys ulkoilukenkien tyypilliseen mukavuuteen (koska niillä on myös kutsumus olla urheilukenkä tout-kenttä). Toimitusaikoja noudatettu. Minulla on jo kokemusta tästä tuotemerkistä (muista malleista), joka on todella pätevä kaikista näkökohdista, mukavuudesta alkaen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje