`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Scarpa

Scarpa Oxigen Goretex

  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex

Scarpa Oxigen Goretex

Tuotekuvaus Scarpa Oxigen Goretex

Kevyt vaellus seka-alueilla ja retkillä. Suede vedenpitävä ja silmukka yläosa, rakennettu Sock Fit DVL SCARPA ® rakennusjärjestelmä ja uusi GORE TEX ® SURROUNDTM-tekniikka. Joustava kaulus antaa mukavan istuvuuden. Toiminnallinen muotoilu palauttaa mieleen SCARPA ®: n etäisyyselementit, jotka on otettu patikointi-, lähestymis- ja moniliikennemaailmista. Leikkaa varpaaseen mukautetun istuvuuden ja tarkkuuden takaamiseksi. Uusi Symbios-pohja, jossa on EVA bi-tiheys intersole ja kumi ulkopohja Vibram ®

Tekniset tiedot:

Yläosa: MESH + Suede Water Resistant 1,8mm

Vuori: GORE TEX ® SURROUND (laajennettu Comfort-jalkineet)

Välipohja: Eva Cm

Sisäpohja: P FLEX LITE + SPACER

Sole: SYMBIOS

Kalvon korkeus: korkea

Viimeisin: BM BMX

Paino: 440 g

tekniikka:

Vibram®:

Vibram® on maailman johtava korkean suorituskyvyn kumipohjiin ja -yhdisteisiin, jotka on suunnattu ulko-, työ-, virkistys-, muoti-, korjaus- ja

ortopediset markkinat.

GORE TEX®:

GORE TEX® -kalvo sisältää yli 9 miljardia mikroskooppista huokosia, jotka ovat noin 20 000 kertaa pienempiä kuin vesipisara, mutta 700 kertaa suuremmat kuin kosteutta höyryn molekyyli. Niinpä, kun nestemäisessä tilassa oleva vesi tunkeutuu GORE TEX -membraaniin, boot on edelleen hengittävä.


Oletko kiinnostunut Scarpa:n Oxigen Goretex:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla trekkinn:n valikoimassa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi. Meiltä trekkinn:lta löydät suuren valikoiman Scarpa-merkkisiä ulkoilu varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Scarpa Oxigen Goretex vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt trekkinn:n laajaan valikoimaan ulkoilu varusteita.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Scarpa Oxigen Goretex

Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Scarpa Oxigen Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje