`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Scarpa

Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

Tuotekuvaus Scarpa Triolet Goretex

KUVAUKSET

Kevyt ja kestävä, pystyy jäällä, mukava laskeutuminen, Triolet tulee ulos heti kun lämpötila kiivetä. Oppaat rakastavat tukeva, Pro Fiber XT 20 pohjallinen ja Vibram® Mulaz S ainoa - yhdistelmä potkuja vaiheet sekä se kävelee, kiipeää vesiputous jään sekä se sekoittaa harjanteen rivejä. Jos se on tarpeeksi lämmintä, astumme ulos Mont Blanc GTX ja osaksi Triolet. Se on lipunkantaja meille.

SPECS

Ylä: 2.8mm Suede Pro HS12 (Perwanger)

Vuori: Gore Tex - Performance Comfort

Pohjallinen: Pro Fiber

Välipohja: PU / EVA

Sole: Vibram® Mulaz

Viimeksi: FT

Koot: 39 47, 48 (puoli koot)

Paino: 820g; 1lb 13oz

Väri: Mango

Tuotekoodi: 71041/200


Scarpa Triolet Goretex:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Saappaattuotteita Miesten kengät kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Scarpa-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Scarpa on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Scarpa Triolet Goretex

Sukupuoli
Ominaisuudet
Teknologiat
Korkeus saappaat
Materiaalit
Anturateknologia
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Scarpa Triolet Goretex

Asiakasarvostelut ja kysymykset (15)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Olen tilannut tältä sivustolta ensimmäisen kerran ja se oli lähetetty 10 päivän sisällä maksun suorittamisesta. Kaikki on täydellistä, paitsi kengän koko, mutta tämä voi olla mallin mukainen, koska samanlainen la sportivan malli sopii paremmin ja scarpa oli tilattava puolikokoisemmalle kuin la sportiva -asteikko. Toivon, että nämä saappaat kestävät edeltäjiään.

Pelin paras

-

Nämä saappaat ovat erittäin hyviä vuorikiipeilyyn. Ne kestävät hyvin alhaisia lämpötiloja ja ovat lempeitä jaloillesi. Täytyy ostaa sekä aloittelijoille että edistyneille vuorikiipeilijöille

Scarpa triolex

-

erinomainen boot, voit tuntea scarpa-tuotteen täydellisen laadun ensimmäisestä askeleesta vuorella tai lumella. Mainitaan, että tuotteen toimitus ei ollut ajoissa. Minun täytyi odottaa 22 päivää päivästä, kun tilasin tuotteen.

Malli ei japanissa

-

Koko tunne oli sama kuin Japanissa myyty triooli. Oli hyvä, että pystyin ostamaan halvalla.

Vuorikiipeily

-

KÄYTÄ TÄMÄT SNOWNESSA JA NÄMÄT ovat kuumia, hyviä kiinni rakeissa ja mutaa

Kotimaisen mallin triole koko on kunnossa

-

Vaikka kyseessä oli kolmikko, jota ei jaettu Japanissa, tilasin sen samassa koossa kuin japanilainen malli. Olin huolissani, mutta se oli melkein samankokoinen kuin kotimainen malli. Hyvä suunnittelu edistyneemmällä suunnittelulla kuin japanilaiset mallit.

Scarpa-trioletti

-

Brillaint-boot. Ostettu lisäkenkä Scarpa Charmoz´s. Käytetään työskentelemään kansainvälisenä vuoristojohtajana Euroopassa. Erinomainen istuvuus, tehokas ja varma pito kaikissa maastoissa ja erinomainen mukavuus. Erittäin suositeltavaa.

Scarpa triolet gtx

-

Erittäin hyvä kenkä retkeilyyn ja työhön (Mason) nopea toimitus ja huoleton suositella

Nopea toimitus

-

Onko tämä tuote varastossa nopeasti toimitettavaksi?

Monipuolinen ja eristävä

-

Hyvä tavaratila klassiselle ja korkealle vuorikiipeilylle. Erinomainen eristys (ei koskaan kylmä tai märkä jalka), rockin eteneminen tärkeällä pohjalla ja painolla ei ole heidän forte, mutta kokonaisuudessaan se avaa monipuolisuuden ja erinomaisen vastineen rahalle.

Scarpa triolet

-

Kaikki OK!

Triolet

-

Kevyt kenkä hyvä jäykkyys. Saappaat sopii hyvin

Kiinteät scarpa

-

Kunnon, hieno kenkä gletschertrekkings ja High Alpine retkiä. Erinomainen pito hyvillä Vibram-pohja. Huomaa, että tällä sivustolla: jos näet kohteen / tuote, jonka haluat, buy'm välittömästi. Sivusto tarkkailee tai usein katsoa tuote: mitä enemmän tarkastella tuote, sitä kalliimpaa tuotetta. Kun kenkä tehtiin minulle, ei hinta alas huomattavasti!

Arviot scarpa

-

Triolet tulirokko ovat erittäin mukavia kenkiä käyttää että ruma, erittäin hyvä omistus jalka, jäykkä pohjat hyvän otteen hyökkäys edestä kengän vahvistaminen torni kengän ja tehokas kallioinen maasto kantavassa sopii tosi kokoon. Toimitus on melko nopea ilman välittää .Merci joukkue.

Kiipeily

-

Se oli uusi yksi Triolet olet käyttänyt on rikki vasta nyt. Erittäin hyvät kengät perehtynyt jalat!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje