up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Sea To Summit

Sea to summit

Kevyitä ulkotuotteita oli vaikea löytää Australiassa 80-luvun alussa, joten Sea to Summitin omistaja ja toimitusjohtaja Roland Tyson alkoi tehdä omia.
Kysyntä Rolandin tuotteille kasvoi, ja vuonna 1984 hän sitoutui suunnittelemaan varusteita kahdelle pelottomalle australialaiselle seikkailijalle, jotka nousivat aiemmin mittakaavattomalle reitille Mount Everestin pohjoispuolelle.
Näistä seikkailijoista tulisi myöhemmin ensimmäisiä australialaisia, jotka mittasivat vuoren, ja ensimmäiset ihmiset, jotka tekivät niin ilman lisähappea tai paikallisia oppaita. He olivat niin vaikuttuneita varustuksestaan, että kun yksi seikkailijoista suunnitteli vuonna 1990 retkeä Bengalinlahden merestä Everestin vuoren huipulle, hän pyysi jälleen Rolandia suunnittelemaan ja kehittämään varusteet hänelle. Tämä retkikunta onnistui myös ja Sea to Summit -brändi syntyi virallisesti.
Avain nykyään, kuten se silloin oli, on huipputeknologian käyttäminen kestävien ja kevyiden laitteiden suunnitteluun ja kehittämiseen, jotka on rakennettu äärimmäisiin ympäristöihin ja rajoja ylittäviin toimintoihin.
Sea to Summit on sittemmin kasvanut palkittavaksi globaaliksi tuotemerkiksi, joka on kansainvälisesti tunnustettu yli 60 maassa myytävien teknisten seikkailuvälineiden tuottamisesta.

Makuupussit

Makuupussit

Nukkumatot ja tyynyt

Nukkumatot ja tyynyt

Leirikeittiö

Leirikeittiö

henkilökohtainen

henkilökohtainen

Drybags

Drybags

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Elektroniikka

Leirintä ja telttailu

Makuupussit

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Palautuminen ja hoito

Reput ja matkalaukut

Teltat

Tuotemyynti

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Sea To Summit )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

clouse menu Sulje