up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSea to summit Eristetty Matto UltraLight
  • Sea to summit Eristetty Matto UltraLight
  • Sea to summit Eristetty Matto UltraLight
  • Sea to summit Eristetty Matto UltraLight
  • Sea to summit Eristetty Matto UltraLight
  • Sea to summit Eristetty Matto UltraLight
Sea to summit

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

plus

Sea To Summit Eristetty Matto UltraLight

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Yksikerroksiset UltraLight ™ -eristetyt matot tarjoavat kevyimmän ja pienimmän pakattavan maton mukavuudesta tinkimättä.

Kun ryhdyimme suunnittelemaan mattoa, joka oli parempi kuin mitä oli jo saatavilla, palasimme lopulta takaisin siihen, miksi me kantamme nukkumattoa ensinnäkin luonnossa - antaa meille paremmat yöunet. 'Parempi' on tietysti hyvin subjektiivinen tavoite, ja vaikka olisimme voineet tehdä kevyimmän tai pienimmän koskaan suunnitellun maton, olemme innokkaita esittelemään mielestämme mukavimpia saatavana olevia patjoja. Hyvää nukkumista!

Yksi kerros keskiresoluutioisia kennoja tarjoaa kevyimmän ja pienimmän pakatun maton tinkimättä Air Sprung Cell ™ -mukavuudestamme.

Air Sprung Cells ™ mukautuu kehosi muotoon ja tarjoaa tasaisemman paineen jakautumisen patjan yli, jotta yöunet olisivat mukavampia
Monitoiminen suurivirtausventtiili tarjoaa nopean täytön, tyhjennyksen ja helpon hienosäädön henkilökohtaisen mukavuuden saavuttamiseksi
Ultra Fresh® mikrobilääkehoito TPU-kaavaan estämään sisäisen homeen kasvun
Sisältää Airstream ™ -pumpun, joka on integroitu tavarapussiin nopeaa ja helppoa täyttämistä varten
Sisältää korjaussarjan piston helppoon korjaamiseen kentällä
Mukana oleva tyynylukitusjärjestelmä kiinnittää Sea to Summit -tyynyt mattoon

Tekniset tiedot:

Ilmassa jousitetut solut yksikerroksinen

Rakennettu yhdellä kerroksella keskiresoluutioisia kennoja, jotka antavat sinulle kevyimmän ja pienimmän pakkaustilan patjan tinkimättä Sea-Summitin Air Sprung Cell -mukavuudesta.

Ilmajousitetut kennot ovat Sleeping Mat -tuotevalikoimamme ydintekniikkaa, ja ne ovat syy, miksi nukut paremmin Sea to Summit -nukkumatolla. Tyypillisen hämmentyneen rakenteen sijaan Sea to Summit -matto rakennetaan pistehitsauskuvion avulla, jotta saadaan aikaan toisiinsa kytkettyjen kammioiden korkea pinta-ala matriisi nimeltä Air Sprung Cells. Ilmajousitetut solut toimivat samalla tavalla kuin taskujousipatjat, koska jokainen kenno muodostaa muodonmuutoksen itsenäisesti, patja mukautuu kehosi muotoon, joka tuntuu pehmeämmältä ja mukavammalta, kun keholla on enemmän kosketuspintaa ja tasainen paineen jakautuminen.

Ekstruusio TPU-laminointi

TPU-laminointimme toteutetaan lääketieteen ja ilmailuteollisuuden ainutlaatuisella prosessilla. Ekstruusiolaminointi on kestävämpää, johdonmukaisempaa ja antaa meille mahdollisuuden käyttää omaa TPU-reseptiämme. Se on huomattavasti parempi kuin rullalta rullalle laminointi, jota käytetään nykyään useimmissa muissa ulkotuotteissa ja joka voi kärsiä irtoamisongelmista. Olemme myös ottaneet käyttöön mikrobien vastaisen käsittelyn TPU: ssa homeen tai sienen kasvun estämiseksi.

Monitoimiventtiili
Inflaation ja deflaation helpottamiseksi Sea to Summit on kehittänyt oman, patentoitavan monitoimiventtiilin.

Venttiilissä on täyttöaukko yhdensuuntaisella venttiilillä estämään ilman menetykset ennen venttiilin tiivistämistä, nopea ilmanpoiston tyhjennysportti ja hienosäätöpainike mukavuuden säätämiseksi - kaikki yhdessä pienikokoisessa, matalaprofiilisessa yksikössä.

PillowLock ™ -järjestelmä
Kiinnitä Sea to Summit -tyyny helposti Sea to Summit -mattoosi liukastumattoman unen saamiseksi.

Suunniteltu pitämään tyynysi täsmälleen siellä, missä sen tarkoitus on olla - unimattillasi - ainutlaatuiset PillowLock ™ -koukku- ja lenkkikiinnityslaastarimme ovat vakiona kaikkien mattojemme kanssa vuoden 2019 puolivälistä lähtien.


ASTM F3340 18 R -arvot ovat teollisuuden standardi, jolla määritetään lämmönhukan kestävyys unimatot.

Sea to Summit testaa nukkumatonsa itsenäisesti Sveitsin EMPA-laboratorioissa. Testissä R-arvot (lämmön virtauksen kestävyys) mitataan asettamalla keittolevy nukkumismaton toiselle puolelle ja kylmä levy toiselle puolelle. Elektroniset anturit määrittävät sitten, kuinka paljon energiaa tarvitaan pitämään keittolevy tasaisessa ruumiinlämmössä.

Käytämme 1. tammikuuta 2020 alkaen uutta teollisuusstandardin mukaista ASTM F3340 18 -testiä antamaan mattoillemme R-arvot. Tämä uusi menetelmä nukkumattojen eristävien ominaisuuksien testaamiseksi näkee joitain muutoksia aiemmin julkaistuihin R-arvoihimme. On tärkeää huomata, että missä nämä arvot muuttuvat, se ei tarkoita lämmön pudotusta tai lisääntymistä - se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ne on testattu hieman eri asteikolla.


Ostaessasi Sea to summit Eristetty Matto UltraLight:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Sea to summit Eristetty Matto UltraLight-tuotteeseesi, jonka olet ostanut trekkinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, ulkoilu-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Sea to summit:n kokoelmaan ja täydentää ulkoilu varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Sea to summit Eristetty Matto UltraLight

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

4.87 / 5

103 Arvostelut

estrella estrella estrella estrella estrella
Kirjoita mielipiteesi

Sinun on kirjauduttava sisään jättääksesi mielipiteesi.

Kirjaudu sisään

Kevyt ja kestävä

-

Käytetään vuorikiipeilyleireillä. Erittäin kevyt ja kestävä materiaali. Jos ostat sen settinä tyynyn kanssa, saat mukavamman unen.

Laatu

-

Se kuulostaa hieman liikkuessa, mutta sen kompensoi keveys ja äänenvoimakkuus

Erittäin mukava makuumatto

-

Muutin vaahtomuovimatosta tähän. Mikä mahtava tunne makaamalla tällä matolla! Kevyt, mukava, erittäin helppo täyttää ja tyhjentää.

Paras ostos unijärjestelmälleni

-

Tämä on luultavasti kestävin ja mukavin matto, jonka voit löytää. Ostin kaksi itselleni ja toisen ystävälleni. Et voi kuvitella kuinka hyvin voit nukkua näin ohuella matolla. Se on 5 cm paksu ja pelkäsin, että se on liian ohut, mutta se ei ollutkaan. Puhumattakaan siitä, etten ole kevyin tyyppi (90kg), ja kaiken lisäksi olen sivunukkuja. Luulen, että se johtuu kammion suunnittelusta. Se osoittautui myös erittäin tukevaksi. Ensimmäinen käyttökerta oli matalilla ja paksuilla pensailla, koska emme saaneet tasaista maata, yöllä tunsin oksien työntyvän sisään ja hyväksyin jo sen tosiasian, että maton rikkoutui, mutta se selvisi ilman naarmuja. R-arvosta, käytin sitä 0, -3 c ja se tuntui kylmältä silloin tällöin. Pumppupussi on mahtava.

Huippuluokan matto

-

Kevyt, hyvin tehty, mukava ja helppo räjäyttää Tämä on hyvin harkittu matto, joka toivottavasti kestää vuosia. mielestäni maksetun hinnan arvoinen.5/5.

Oikein hyvä

-

Meri huippukokemukseen ja paljon Trekinniltä

Hyvä tuote

-

erinomaisen työn tuote. valo. Suosittelin sitä myös ystävälleni

Erittäin mukava

-

Kevyt ja erittäin mukava, jopa sivuvaununa.

Kevyt ja helppo käyttää

-

todella mukava tuote. Erittäin kevyt ja helppo täyttää / tyhjentää. Se näyttää myös kestävältä (ei vielä testattu).

Hyvä laatu

-

SEA TO SUMMITillä on suuri tekstuurivaikutus, se on erittäin mukavaa nukkua, on suositeltavaa, kannattaa ostaa uudelleen

Hyvin

-

Mukava. Nopeasti täyttyvä. Kevyt.

Hienoa, nähdä ajan myötä voimaa

-

Nopea globaali välitys: tilattu lauantaina keskiviikkona (Ranskan kaakkoisosassa). Patja ei ole kovin paksu, mutta kennot ovat riittävät, jotta et kosketa lattiaa edes sivuillasi. Nähdä ajoissa vakavuudelle.

Kaunis mukava ja ei kallista

-

Erittäin hyvä patja, minulla oli jo yksi, mutta ei eristetty. Suosittelen eristetyn ostamista retkeilyyn, toisaalta on suuri kokoero, kun taitettu eristetyn ja eristämättömän välillä. Olisin voinut ottaa säännöllisen koon, vaikka myönnän, että suuri koko on mukavampi hartioilla

Kevyt ja kompakti

-

Näyttää erinomaiselta nukkumatolta! Ei voi odottaa testata sitä ulkona!

Erittäin hyvä mankon kanssa

-

Matto on erittäin mukava, sillä on täydellinen koko ja se voidaan pakata hyvin pieneksi - ihanteellinen moottoripyöräretkille. Ainoa haittapuoli minulta on materiaalin määrä, kun liikkuu matolla.

Kevyt ja kompakti

-

Niin paisunut ja makaa täydellisesti. Pakattu, tämä matto on myös erittäin kompakti. Ihanteellinen, kun olen tiellä polkupyörällä.

Hyvää vastinetta rahalle.

-

Hyvää vastinetta rahalle.

Loistava

-

Mukava. Nopeasti täyttyvä. Pitää siitä!

Yläosa!

-

Suosittelen tätä tuotetta. Nopea täyttö, kompakti kuljetukseen

Hyvin

-

Suosittelen tätä tuotetta, joka noudattaa mainostettuja ominaisuuksia.

Fantastinen

-

Saavuin tänään ajoissa, joten en ole vielä käyttänyt sitä. Yritin sitä kotona ja se näyttää todella mukavalta. Erittäin kevyt ja erittäin kompakti. Säilytyspussi täyttää sen hyvin nopeasti. Kuulostaa hyvältä tuotteelta!

Erinomainen!

-

Erinomainen patja, mukava, kevyt, kompakti kuljettaa

Lopullinen matto

-

Olin kuullut paljon Sea to Summit -brändin laadusta ja testattuani nämä matot voin vain vahvistaa sen. Ne ovat todella mukavia, säilyttävät kehon lämmön ja suojaavat kylmältä, joka voi tulla maasta huomattavan eristeen avulla. Lisäksi yhtä tärkeätä, että ne ovat erittäin kevyitä ja erittäin pienikokoisia. Ne ovat hintansa arvoisia, ostisin ne heti.

Suuri patja

-

Erittäin mukava korkeuden, kevyt ja kompakti. Laukun avulla voit säilyttää sitä helposti ja täyttää sen yhtä helposti.

Täydellinen

-

Kevyt, kompakti ja mukava. Tietysti sinun on otettava huomioon ja sijoitettava pieni muovi eristeen alle estämään sen vaurioituminen.

Kevyt ja kompakti

-

Tämä patja on erittäin helppo täyttää ja on erittäin mukava. Se on kevyt eikä vie paljon tilaa, riittää viettämään kauniita öitä ulkona!

Se on erittäin hyvä tuote.

-

En ole vielä käyttänyt sitä leirillä, joten siellä on 4 tähteä. Testasin sen kotona ja tuntuu erittäin hyvältä nukkua. Se on kevyt ja pieni, joten sinun ei tarvitse miehittää Zackin paikkaa.

Kevyt ja mukava

-

Erittäin mukava jopa sivuvaunuille. Nopeasti täyttyvä. Pitää siitä!

Mukava nukkumatto

-

Sea to Summit ei koskaan jätä vaikuttamatta niiden laatuun ja muotoiluun, joten niiden ultrakevyt eristetty nukkumatto ei ole yllättävää. Erittäin mukava, helppo täyttää ja yhdistettynä Eros-alas-tyynyyn, erittäin mukava. Ilmavirran pumppusäkki on loistava lisäys. - ja säästää huimaavan pään puhaltamisesta vain yksisuuntaisen venttiilin kautta. Koska olen 188 cm, ostin suuren koon (198 cm), joten maksan ylimääräisen painorangan (650 g) kuin niille, jotka mahtuvat tavalliseen tai pieneen kokoon, mutta leiriytymisen yhteydessä mukava yöunet on sen arvoista.

Upea tuote

-

Kevyt ja helppo täyttää .... Todella mukava niin matalalle matolle!

Lleuger i molt mukava nukkua.

-

Toimitus ruokkii sovitut päät. Testauksen jälkeen se maksaa nitsit vibacissa 4 asteen astetta, tulos on suotuisa. Moltin tila sisältää makuusalin. Olen hankkinut koon L ja ansaitsen 1´84m. Ainoa saalis on, että se on enemmän sorolloja kuin perinteiset marfegues, mutta se kompensoi molemmat.

Erittäin mukava

-

Olen käyttänyt sitä 2 viikon telttakierroksella. Matto on erittäin mukava, painaa vähän ja vie vähän tilaa. Olen pystynyt nukkumaan kyljellä, selällä ja vatsalla ilman ongelmia.

Suuri matta

-

Yritin mattoa tänään. Se on erittäin mukava, vaikka makaa kyljelläsi. Kuitenkin hieman kahiseva ja liukas liikkuessa. Telttaillessani laitan ne mieluummin makuupussiin. Paino, pakkauskoko ja hinta ovat huippuluokkaa! Myös toimitus oli nopeaa.

Kevyt ja mukava

-

Testasimme sitä Tour du Mont Blancin kautta. Se oli todella mukava, helppo asentaa ja riittävän kevyt liikkuakseen.

Hyvä tuote edulliseen hintaan

-

Se täyttää etsimäsi vaatimukset matolla, korkea R-arvo, kevyt ja kompakti. Kotona testattu, se on erittäin mukava ja täytän sen, minun tapauksessani, noin kymmenellä ilma-aukolla. Odotan vapauttavansa sen pensassa!

Kevyt ja mukava

-

Erittäin mukava patja painonsa vuoksi. Se antaa mahdollisuuden säätää haluttuun paineeseen ja eristää erittäin hyvin maan kylmästä. Ainoa negatiivinen kohta on, että se aiheuttaa vähän melua liikkuessasi.

Kevyt matto

-

Erittäin mukava matto. Supereristys säilyttäen hyvän painon. Tavallinen versio ilman kannetta painaa vain 475 g R-arvolla 3,1. Testattu talviolosuhteissa. Nuhteeton.

Patja

-

Erittäin hyvä tuote, kevyt, kompakti, erittäin helppo käyttää ja mukava. Erinomainen vastine rahalle. Vain hiukan meluisa, kun käännymme yöllä.

Hyvä matto

-

Yksi Sea To Summit -brändin parhaista vaihtoehdoista. Helppo koota ja purkaa, ei vie mitään ja on erittäin kevyt.

Добротный коврик

-

Чувствуется качество. Материал плотный, лёгкий, приятный на ощупь. Как получил - протестировал дома. За двое суток совсем не сдулся. При росте 185 ja 95 взял большой. Достаточно места для локтей, коврик достаточно цепкий - не скатываешься ja никуда не сползаешь. Poista poisto. В комплекте рем.набор и мешок для надувания, который сильно упрощает задачу после длинного походн Про изоляцию пока ничего не скажу - осталось испытать в холодную погоду в горах.

Erittäin mukava

-

Se on erittäin mukava, lonkkakipu, jonka sain aina nukkumassa yksinkertaisella matolla, on kadonnut, olen erittäin tyytyväinen. Liiman lisäämiseksi, riippuen käyttämästäsi bivouac-kankaan kankaasta, se voi liukastua hiukan, kunnes otat aseman. On tarpeen etsiä mahdollisimman tasainen maasto.

Hyvä

-

輕量化 的 絕佳 選擇 !!使用 上 也 方便 容易

Hyvä tuote

-

Tyytyväinen tuotteeseen

Löydä jotain sellaista polkupyörällä matkustamiseksi.

-

Mitä etsin. Mukava, kevyt ja kompakti koko kuljetusta varten (jos välität sen varastoinnista, se vie vielä vähemmän). Se ei ole kaikki maastoa; sinun tulee olla varovainen käyttäessäsi sitä, mutta kestävämmällä tuotteella ei enää ole näitä paino- ja taitettuja lukuja.

On erittäin hyvä

-

Kevyestä ja pienikokoisesta muodosta huolimatta matto on erittäin mukava. Sea to Summitissa on myös sopivia tyynyjä, joita voit käyttää sellaisen tarranauhan avulla, jotta ne pysyvät mukavina nukkumisen aikana. Minun on vielä testattava iso R-arvo tosielämässä

Mukava ja kevyt

-

Iloisesti yllättyneestä pakatun maton pienikokoisuudesta. Reppu toimii myös täyttönä, toimii hyvin ja nopeasti, pitää kosteuden hengittämästä patjasta. Tarpeeksi paksu hyvän nukkumiseksi, nukun aina sivuini. Ei ongelmia koskettamalla maata. Koskaan tuntenut kylmää yöllä (noin 5 astetta C).

Täydellinen!

-

Paras ostoni, jonka olen tehnyt viime vuosina. Erittäin mukava!

Suosittelen

-

Ihanteellinen tuote hinnan / laadun suhteen. R-arvo: 3.3. Kansi on laukku täyttöä varten. Pakkauskoko. Erittäin tyytyväinen

非常棒 的 隔熱 睡墊

-

輕 加上 體積 小, 收到 的 貨品 非常棒

Vuodot - 4 kuukautta ja niitä ei vieläkään korjata

-

Erittäin puhallettava patja, mikäli se ei vuoda! Se tyttöystäväni on täydellinen: kevyt, eristävä kylmästä, mukava ... Toisaalta minun hidas vuoto korkin tasolla tarkoittaa, että lopetamme yön selän koskettamalla maata. Lähetin sen takaisin takuuna Trekkinille. Neljän kuukauden ja useiden muistutusten jälkeen, ei patjan uutisia eikä palautusta. Erittäin pettynyt asiakaspalveluun, joka kamppailee puhumaan ranskaa, joka on aina kiireinen, joka asettaa minut pitoon, joka sitten kertoa minulle, että kaikki linjat ovat varattuja ... Lyhyesti sanottuna, on parempi maksaa muutama euro lisää ja ostaa suositeltavampi sivusto.

Ilo

-

Erittäin mukava matto, suosittelen. Täynnä kansi. Suuri valinta hinnan / laadun / r-arvon suhteen

Hyvä patja

-

Hyvä patja, mukava, ei tuota. Nopea paisunta kaksoistoiminnolla. Helppo säilyttää. Ainoa haittapuoli, melu ... mutta muuten täydellinen. Jopa tälle pienelle virheelle (melulle) suosittelen epäröimättä! Täydellinen huippulaatuinen trekkinn-palvelutuote

Erittäin kevyt ja täyttöpussi

-

Erittäin hyvä tuote, välttämätön käytettäväksi oikeassa ympäristössä. Erinomainen vaellukselle ja yötä yli 10 astetta

Tyytyväinen patjani

-

Suosittelen !!! Testaa 2 kuukautta vaelluksessa, ei hätää tai deflaatiota. täydellinen mukavuus, helppo täyttää pumpupussijärjestelmänsä avulla. vain pieni melu materiaalista johtuen tuottaa mukavuutta, hyvää laatua. Trekkinnin palvelu ja toimitus, täydellinen !!!

5

-

Upea matto. Retki Kamtšatkassa Tolbachikin tulivuoren ympärillä. Yöllä lämpötila laski + 3-4 asteeseen. Nukkuminen oli mukavaa ja lämmin.

Hämmästyttävä

-

Erittäin mukava. käytä sitä jokaisella kappaleella

Mukavuus ja keveys

-

Erinomainen tuote, kevyt ja kompakti. Suositellaan retkeilyretkille, ei retkeilyyn.

Jokapaikan höylä

-

aika hullu hyvä

Meri huippukokoukseen ultrakevyt eristetty matto

-

Upea matto. Todella hyvä paino / koko / eristyssuhde. Olin vain pettynyt tulleihin, jotka minun oli maksettava Sveitsissä. Toimitushinta ei sisällä niitä, vaikka tämä kauppa tietää hyvin, että asiakkaiden on maksettava heille. Joten päädyin maksamaan enemmän kuin sveitsiläisessä laastikaupassa :-(.

Matkustava valo

-

Puhallettava patja erittäin mukava.Se ei ole kevyin, mutta se täyttyy erittäin nopeasti mukana toimitetulla täyttöpussilla. Muoto on oikea ja patja vie vähän tilaa rullattaessaan. Katso, että se on erittäin kevyt, materiaali on ohutta, mutta kestävää. Joten ole varovainen tai laita patja. Ja jos puhkaisu, on korjauspaketti! Ilmajakelun käsite, joka eroaa lämpökestävyydestä ... Ja uskottava vaihtoehto

Erittäin tyytyväinen

-

Juuri palannut kampanjasta Romaniassa. Olin uskomattoman tyytyväinen, olosuhteet eivät olleet kovin hyviä, melkein koko reitti satoi, lämpötila oli yöllä noin 0. Matto oli erittäin tyytyväinen, enkä minä tai tyttöystäväni ollut koskaan jäätynyt, se oli erittäin mukava nukkua selälleni ja sivulleni. Toimitus on nopea, en muista tarkalleen, mutta noin 1-2 viikon kuluttua minulla oli matot.

Erinomainen patja

-

Laadukas tuote, kevyt ja mukava. Ehdottomasti hintansa arvoinen

Чудовий надувний килимок!

-

Особливо писати немає змісту про цей килимок. Якісний, легкий та компактний. Не шумить, коли на ньому лежиш. Розмір ідеально підійшов, на 185 см зросту обрав Л-ку Про доставку. Швидка. Відправили 28 червня, а отримав на руки 6 липня. Hotelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen, josta voit varata huoneistohotellin.

Täydellinen

-

Kompakti, kevyt ja mukava.

Hyvä suhde vaaleus / lujuus

-

Erittäin hyvä patja! Raskaampi kuin kilpailija neoair xlite mutta voimakkaampi, mukavampi ja helpompi täyttää / tyhjentää.

Kevyt ja lämmin matto

-

Se painaa mitään, pieni pakkausmäärä! Mukava nukkua, kuten sängyssä! Erittäin lämmin ja mukava! Nopea toimitus kaupasta! Suosittelemme ostamaan! Kiitos!

Hieno auto!

-

Priyshov 10 päivää (vrahovuyuchi Velikodni і ruoho travni pyhä). Pakistan kaikki hyvät. Perevіriv puhallettava yogo kіlka razіv, joten se on kätevä. Se näyttää niin varjoisalta. Ella tella (kirjailijat) kylmä (ilman kirjainta) puolella. Tel, jaak prikolti dolonu, sitten muutaman sekunnin lämmetä. Kylmällä tämä ei sovi. Ne, jotka eivät ole laiskoja, eivät välitä puhallettavasta patjasta, jos koko patja luetaan venäjän kielellä. Suosittelen!

Erittäin hyvä

-

Nopea ja helppo tilaaminen

Прекрасный коврик

-

Лёгкий и компактные коврик, достаточно тёплый для использования круглый год, комфортный.

Erinomainen tuote

-

Tämä patja on yhtä kevyt kuin odotin. Se on erittäin mukava ja hyvin eristävä. Se tulee hyvin pieneksi pakkauksen jälkeen. Se on suuri matto retkeilijöille, että heidän täytyy kuljettaa kaikki pyydyksensä.

Meri huippukokoukselle

-

Se on loistava tuote! Todella hyvin kompakti ja kevyt. Käytettyjen materiaalien laatu on erittäin hyvä. Olen jo onnistunut suorittamaan testin - vuoren viikon Norjassa ... Erittäin tyytyväinen! Todella suositeltavaa!

Hyvä tuote!

-

Se on hyvin pieni ja kevyt, ja sen mukana toimitettu pumppupussi on erittäin helppo täyttää. Mukava matto, mutta en ole vielä vetänyt sitä. Vain kokeillut sitä hyvin lyhyeksi kotona. Niinpä näen, mitä ajattelen vaelluksen jälkeen tänä kesänä. Ja pari yötä teltassa. Mutta nyt ensimmäinen vaikutelma on hyvä!

Suuri matto!

-

Katsoin ja luin paljon arvosteluja, ja pysähdyin tähän vaihtoehtoon! Suuri matto, lämmin, kevyt ja kompakti!

Paras matta

-

Kompakti, kevyt ja erittäin mukava.

Лучший коврик

-

Лучший коврик за эти деньги - легкий, компактный, теплый. Рекомендую

Käytännöllinen

-

erinomainen matto, vaikka olisit nukkumassa olalla, älä koske maahan. Se on hieman asteikon reunalla, jos olet tottunut klassisiin retkeilymattoihin

Meri huippukokoukselle

-

Matto on erittäin mukava, kevyt ja siinä on pieni pakkauskoko. Olin miellyttävän yllättynyt mukana toimitettavasta puhallettavasta pussista, joka on erittäin kätevä. Näin voit helposti räjäyttää maton puhaltamatta kosteaa ilmaa mattoon. Venttiilin läpi puhallus on helppoa ja matto on taas tyhjä. Ääni unen aikana on erittäin helppoa.

Mukava makuualusta

-

Super helppo täyttää ja tyhjentää. Pienet ja ennen kaikkea se on erittäin mukava kuin minulle! Suuri paino mukavuuteen.

Yksi parhaista padista!

-

UltraLight Mat on erittäin mukava nukkua. Kestävä, hiljainen, vakaa, lämmin ja mukava. Amazing pad on backcountry.

Erinomainen

-

Erittäin ihana Mat. Rakastan sitä.

Erinomainen patja

-

Hyvä vastine rahalle, kevyt mutta hyvin eristetty. Pidä minut lämpimänä jopa alle nollan lämpötilassa. Mukana toimitettu pumppupussi on helppo käyttää. Ainoa haittapuoli on, että ilmajousitetut solut menevät tasaisiksi, kun istut patjaan ja tekee siitä hieman epämukavaksi. Kun makaa patjalla, tämä ongelma katoaa.

Erinomainen patja

-

Hyvä vastine rahalle, kevyt mutta hyvin eristetty. Pidä minut lämpimänä jopa alle nollan lämpötilassa. Ainoa haittapuoli on se, että solusuunnittelu menee tasaiseksi istuessaan patjaan, kun se makuuasennossa ei ole ongelma.

Meri huippukokoukselle

-

Kompakti matto, joka voidaan helposti ja nopeasti täyttää mukana toimitetulla pussilla. On myös erittäin mukava!

Täydellinen ulkona

-

Patja todella kompakti, mutta ennen kaikkea hyvin eristävä. Sen kerroin R 3,3 mahdollistaa nukkumisen jopa kylmissä lämpötiloissa alle 0 ° C. Se on mukava, täyttää ilman aikaa pumpun säkin ansiosta. Erittäin kevyt, suuri retkeilyyn ja vuorikiipeilyyn. Edistetään täydellä merkillä!

Täydellinen matto ... vain, jos se ei aiheuta melua.

-

Koska tämä matto tekee meluisasta äänestäni, kun siirrymme siihen ja en halua käyttää tätä, jos toiset yhdessä teltan kanssa tai missä tahansa, paitsi tämä on täydellinen!

Hyvä tuote

-

Vain maton positiiviset vaikutukset: kevyt, kompakti. Se on helposti ja nopeasti täytetty. Painonani ei paineta. Ajettaessa melu ei ole merkittävä. Lämmöneristys riittää keväällä ja syksyllä. Sen kestävyys on tarkistettava. Olen tyytyväinen ostoon, suosittelen!

Erinomainen patja

-

En todellakaan ole pettynyt tämän ostoksen kanssa. Patja on varmasti hieman ohuempi kuin jotkut kilpailijat, joten ei välttämättä hyvä ihmisille liian raskas, mutta se on todella mukava. Paino pysyy oikeana ja se, että "pumpun säkki" on integroitu, on todella plus. Lopuksi, se on todella voimakas (nylon 40D) verrattuna kilpailijoihin ja vaikka se löysikin itsensä lävistetty, mukana on korjaussarja. Suosittelen sitä todella!

Tarkka koko

-

kuvausinformaatio näyttää leikkaavan 183x55 matto-versiota, mutta verhossa sanoo 168. Mikä koko on se?

Wow rakastavat tuotetta

-

Sain sen erittäin hyvässä pakkauksessa. Maton koko on täydellinen. Voin odottaa kokeilemaan tätä uutta seikkailua.

Suuri eristys

-

Pienikokoinen pakkaus, erittäin kevyt, huolimatta lisäeristeestä. Sopii erinomaisesti bivouac-säkkiin ja pysyy siellä missä se on. TOP!

Hinta / suorituskyky ihme

-

Laadukas laatu, erinomainen eristysvaikutus. Vain vetoketjut tulisi käyttää sisäpuolelta.

Top tuote

-

Hyvä pakkauskoko, kevyt, mukava ja hyvin eristävä.

Kevyt ja lämmin

-

Suuri matto, se on kevyt, mutta mukava ja hyvin eristävä ja ensimmäisen luokan pakkauskoko.

Se on kevyt ja vahva.

-

Unettomuus on erittäin hyvä, se on iso, koska koko on L. Tuote, jota ei voi ripustaa, on paras.

Kuulostaa hyvältä

-

Tämä tuote näyttää hyvin tehty, kevyt, mukava, eristävä. Testauksessa tunsin lämmön kehoni pohtia ja luovat lämpimän tunteen. 59 sekuntia täyttyvät Sea To Summit Jet Stream Pump (33 sekuntia täysin tyhjentyä). Lisäksi on mahdollista käyttää tätä pumppua säilytyspussin, joten ei hukkatilaa eikä tapa sanoa "damn missä hän on?" laite on erittäin kompakti. Hate kokeilla lopussa maaliskuun leirillä.

Vähäinen määrä ja laatu

-

Se on erinomainen tuote, vaatima tila pakkaamista on minimaalinen, ja voit jopa tallentaa täytön manuaalisesti pumppu maton mukana. Käytössä se on erittäin mukava ja helppo puhaltaa.

Ultrakevyt eristetty matto

-

Erittäin mukava ja hiljainen eikä tahmea. Runsaasti tilava aseiden sivuissa kun takana nukkuu ja koskaan mene pois pad puolella nukkumassa.

Erittäin kevyt ja mukava

-

Se sijaitsee hyvin vähän valoa, erittäin mukava. Ei tee niin paljon melua kuin toiset, venttiili on erittäin hyvä, se on kaksi kertaa etkö lakata murehtimasta paisunut. Lisäksi ostimme täyttöjärjestelmineen säkki ja kaksi käyttötarkoituksia ja turpoaa, suuri, ilman puhallus tai ottaa käyttöön kostean ilman.

Super suositellaan! ! !

-

Se on melko halpa verrattuna mattoon Thermarest, mutta suorituskyky ei ole ollenkaan huonompi. Tämä matto on hyvin lämmin ja eristys täyttämiä, On huomattava, että täydellinen ja taitto ja erittäin kompakti talvella UL kiipeily, on suositeltavaa.

Keveys ja poikkeuksellisen laadun

-

Ulkonäkö, keveys ja laatu tämän matto ovat poikkeuksellisia. En ole voinut käyttää ankarissa olosuhteissa, mutta periaatteessa sen keveys ja laatu ovat hyvin arvoinen hinta.

Täydellinen eristys

-

Se turpoaa melko nopeasti ja tehokkaasti isolaatit kosteus yhdistettynä lattiamatto on erittäin kätevä minun paino jopa yli yhdeksänkymmentä kiloa. Erittäin hyvä ostaa.

Paras patja koskaan kokeillut

-

Olen todella innoissani tästä patja. Se on erittäin kevyt, melko pienikokoinen (noin 1 litra volyymin, vaikka jotkut kilpailijat ovat vieläkin kompakti), erittäin hyvin käytännöllinen ja mukava. L'apposita laukku, se täyttyy kaksi lyöntiä ja puoli (30 litran). Tuloksena on patja ei kovin usein, mutta eri soluissa. Tämä tekee siitä paljon mukavampaa kuin perinteinen patjan putkien ja mahdollistaa mukauttaa mihin tahansa pintaan, vaikka ei ole tasainen. Kun makaamaan, keho ei tunne pienintäkään epätasaisuus maahan. Patja on eristetty ja pitää lämpimänä jopa lämpötiloissa noin -8 C. erinomainen tulos ja enemmän kuin tarpeeksi useimmille käyttäjille. Jos menet kylmässä, plus normaali CCF matot. Mitä tulee materiaaleja, patja on hyvin tehty ja hyvin viimeistelty, mutta ilmeisesti se on ultrakevyt muotoilu, jonka kesto on määrä tarkastaa. Kaikki muut samanlaiset tai jopa raskaampaa he koskaan ylittänyt 3 vuotta elämää, joten katsotaanpa. Nyt se näyttää erittäin lupaavalta.

Tuotteen ok

-

Se on pieni, kevyt, helppo puhaltaa mat (jos huipulle pumppu). Ainoa ongelma on, että se on erittäin liukas ja joskus tämä ei ole kovin mukava nukkumiseen.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up