up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit

Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat

Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat

plus
  • Play videoSea to summit Ether Light XT Extreme Mat
  • Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat
  • Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat

Sea To Summit Ether Light XT Extreme Mat

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat

Yli 6 R-arvolla 10 cm: n paksu Etherlightxt Extreme -matto määrittelee kevyen nukkumismukavuuden talven seikkailuihin ympäri maailmaa.

Sea To Summitin ilmajousisolut ovat syy, jonka vuoksi nukut paremmin tällä ilmamatolla. Jokainen ilmajousitettu solu muodostaa itsenäisesti ja antaa maton mukautua kehosi muotoon. Tämä tarjoaa tukea ja mukavuutta levittämällä tasaisempaa painetta maton pintaan.
Erittäin paksun (Xt) Etherlight-suunnittelun vuoksi monia TPU-silmukoita käytetään yhdistämään ylä- ja alareunan kangaskerrokset ilmajousitettuun solupistehitsauskuvioon. Nämä silmukat mahdollistavat ylä- ja alakerrosten sijoittamisen kauemmas toisistaan, mikä luo suurempia ilmataskuja täytettynä - täydellinen sivupajureille. Tämä malli vaatii myös vähemmän kangasta, mikä tarkoittaa suurta vakautta ja mukavuutta pienemmälle painolle.
Kaksitiheyksiset termoliittieristyskerrokset täyttävät ilmajousitetut solut ja pyrkivät yhdessä estämään konvektiivisen lämmönsiirron ja parantamaan lämpöä samalla kun ne säilyvät kevyinä ja pakattavina.
Kun elohopea putoaa, Etherlightxt Extremen 6,2 (naisten 6,3) astm R-arvo pitää sinut pehmustettuna ja eristettynä kylmistä kovista kokkareista ja kolhuista.


Ominaisuudet:

Erittäin paksu ja poikkeuksellisen lämmin - 10 cm reppumatkailumukavuutta äärimmäisiin olosuhteisiin
Astm R -arvo 6,2 on suunniteltu kylmän sään käyttöön
Kaksoistiheyskerrokset termoliittieristystä
Erittäin paksu (Xt) ilmajousitettu kennorakenne 10 cm: n vakaan mukavuuden takaamiseksi
Kenttä korjattavissa mukana tulevilla itseliimautuvilla laastareilla
Erittäin tuore mikrobilääkehoito, joka lisätään TPU-kaavaan, estää homeen sisäisen kasvun
Tyynyn lukko kiinnittää Eros-tyynyn mattoon
Nopea ja helppo inflaatio, tyhjennys ja säätö monitoimilaitteella, korkea virtausventtiili ja toimitettu ilmavirran pumppupussi


Tekniset tiedot:

Kevyt, hiljainen ja tarttuva 30 / 40d-nailonkasvokangas


Teknologia:

Ilmajousitetut solut ovat nukkumattoalueidemme ydinteknologia, ja ovatko ne syy miksi nukut paremmin merellä Summit-nukkumatto.
Tyypillisen hämmentyneen rakenteen sijaan Sea to Summit -matot rakennetaan pistehitsauskuvion avulla, jotta luodaan korkean pinta-alan matriisi toisiinsa liitetyistä kammioista, joita kutsutaan ilmajousisoluiksi. Ilmajousitetut solut toimivat samalla tavoin kuin taskujousipatja, kun jokainen solu muodostaa itsenäisesti patja mukautuu kehosi muotoon, joka tuntuu pehmeämmältä ja mukavammalta, kun vartalolle tulee enemmän kosketusta ja tasainen paine.
Suuremmat ilmataskut luodaan käyttämällä monia TPU-silmukoita, jotka yhdistävät ylä- ja alareunan kangaskerrokset ilmalla jousitetun solupistehitsauskuvion kanssa. TPU-silmukat mahdollistavat ylä- ja alakerrosten sijoittamisen kauemmas toisistaan, jolloin syntyy suurempia ilmataskuja, kun ne täyttävät vaativat vähemmän kangasta.

Ekstruusio-Tpu-laminointi:
Tpu-laminointia käytetään lääketieteen ja ilmailuteollisuuden ainutlaatuisella prosessilla. Suulakepuristuslaminointi on kestävämpää, johdonmukaisempaa ja antaa meille mahdollisuuden käyttää omaa TPU-reseptiämme. On erittäin hyvä rullata rullalle -laminointi, jota käytetään useimmissa muissa ulkotuotteissa tällä hetkellä ja joka voi kärsiä irrotusongelmista. Olemme myös ottaneet käyttöön mikrobilääkehoiton TPU: seen estämään homeen tai sienen kasvua.

Monitoimiventtiili:
Inflaation ja deflaation helpottamiseksi Sea To Summit on kehittänyt oman, patenttihakemuksen kohteena olevan monitoimiventtiilin.
Venttiili integroi täyttöportin yksisuuntaisella venttiilillä estääkseen ilman menetyksen ennen venttiilin tiivistämistä, nopean ilmanpoiston tyhjennysportin ja hienosäätöpainikkeen mukavuuden säätämiseksi - kaikki yhdessä kompakti, matalaprofiilinen yksikkö.

Pillowlock ™ -järjestelmä:
Kiinnitä meresi huipputyynyn helposti mereen huipun mattoon liukastumattoman unen saamiseksi.
Suunniteltu pitämään tyynysi tarkalleen siellä, missä sen tarkoitus on olla - unimatolla - Ainutlaatuiset Pillowlock ™ -koukku- ja silmukkakiinnityslaastarimme ovat vakiona kaikkien mattojemme kanssa vuoden 2019 puolivälistä.

R-arvo:
R-arvo (vastusarvo) on metriikka, jota käytetään arvioimaan kuinka tehokkaasti unimattosi kestää lämpöhäviötä. Se on ainoa tapa tietää, kuinka hyvin matto estää kehosi lämmön etenemisen maapallon lämpötilan takia (joka voi olla paljon kylmempi kuin ilman lämpötila).
Tämä arvo voidaan testata talossa, mutta merellä huipulle. Matot testataan itsenäisesti laboratoriossa tarkasti kontrolloitujen standardien mukaisesti.
Uusi alan standardi Astm F3340 18 -testaus on nyt otettu käyttöön, ja kaikki vuodesta 2020 eteenpäin julkaistut meri- ja huippukokouksen matot testataan tämän standardin mukaisesti.


Löydä suosikki Makuupussitmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat:n. Jos sinulla kysyttävää Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Sea to summit Ether Light XT Extreme Mat

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kaksi mattoa erilaisiin olosuhteisiin.

-

Sea to Summit valmistaa aina laadukkaita varusteita, eikä tämä ole poikkeus. Melko isompi ja hieman painavampi kuin minun StoS Ultralight Insulated matto, mutta mitä hintaa annat lämpimälle ja mukavalle unelle. Jos haluan olla mukava kylmässä koko yön, otan tämän. Jos yritän pitää painosi minimissä, otan Ultrakevyt.

Täydellinen (kylmä ja) mukava yö

-

Mukavin nukkumatto, jonka tiedän. Todella lämmin koko vuoden käyttöön ja silti kevyt ja riittävän pakattava kevyeen reppuun

Meri huipulle eetterivalo xt äärimmäinen

-

Suuri nukkumatto, 10 cm, riittää tuntemaan olonsa mukavaksi telttailuun tai vaellukseen, ja eristys piti minut lämpimänä kylmän huhtikuun alun aikana.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up