`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sea to summit

Sea to summit Ether Light XT Insulated

Sea to summit Ether Light XT Insulated

  • Sea to summit Ether Light XT Insulated
  • Sea to summit Ether Light XT Insulated
  • Sea to summit Ether Light XT Insulated

Sea To Summit Ether Light XT Insulated

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Ether Light XT Insulated

Täydellinen sivutuoppeille. Tämän maton ylimääräinen korkeus antaa lonkkien uppoaa syvemmälle siihen koskematta maahan.

Suuremmat ilmataskut luodaan käyttämällä monia silmukka TPU-ohjauslevyjä, jotka yhdistävät kankaan ylä- ja alakerrokset Air Sprung Cell ™ -pistehitsauskuviomme kanssa. Silmukkavälilevyjen avulla ylä- ja alakerrokset voidaan sijoittaa kauempana toisistaan, jolloin muodostuu suurempia ilmataskuja täytettäessä, jotka vaativat vähemmän kangasta.


Ominaisuudet:

Sisältää Airstream ™ -pumpun, joka on integroitu tavaralaukkuun nopeaa ja helppoa täyttöä varten
Erittäin paksu (XT) silmukkavahvistin Air Sprung Cells ™
Kevyt, hiljainen ja hankala 30 / 40D-nailonkangas, kenttä voidaan korjata mukana toimitetuilla itseliimautuvilla laastarilla
Ultra Fresh® -mikrobikäsittely lisätään TPU-kaavaan estämään homeen kasvua
Air Sprung Cells ™ mukavampaan nukkumiseen
Monitoiminen, korkea virtausventtiili
PillowLock ™ kiinnittää Eros ™ -tyynyn matollesi pitäen sitä paikallaan liukumattoman nukkumisen kannalta


Tekniset tiedot:

Matto: 100% nylon; Venttiili 100% TPU; Eristys: 100% polyesteri; Takkasäkki: 100% nailonia

Paino: suorakulmainen säännöllinen leveä 630 g; Suorakulmainen suuri 690g; Normaali 490 g; Pieni 470 g; Suuri 625 g


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Patjattuotteita suoraan Sea to summit:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Sea to summit Ether Light XT Insulated, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Sea to summit Ether Light XT Insulated

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (41)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote!

-

Upea tuote! Tämä patja on hieno, (paras bivouacille!) Ja Trekkinn on luotettu sivusto! Suosittelen lämpimästi

Koot kiitos

-

Hei Näen matojesi painon, mutta en näe mitään kokoja paitsi pienet, tavalliset tai suuret. Voinko saada maton mitat paisutettua ja pakattuna tavarapussiin. Kiitos jo etukäteen

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Mitat ovat seuraavat:

- Pieni: 168 x 55 x 10 cm (12 x 24 cm pakattuna)
Normaali: 183 x 55 x 10 cm (12 x 24 cm pakattuna)
- Suuri: 198 x 64 x 10 cm (13 x 28 cm pakattuna)

Toivottavasti tästä voi olla apua, on hyvä ostaa!

Arviointi

-

Erinomainen Trekkinn-yhteensopivuus. Erittäin suositeltavaa. Ehkä ainoa haittapuoli, jonka näen, on asiakaspalvelualue.

Päivitetty

-

Minulla on kaksi 51 cm leveää (kapeaa) exped-mattoa. Tarvitsin jotain laajempaa, kun päivitin Bivystä (kapea) TarpTent moment Dw: ksi (leveämpi). Ei ole vielä ollut ulkona, mutta ensivaikutelmat ovat todella hyviä. Tavarapussi / pumppupussi on kuollut kätevä. Kevyt ja mukava levittää. Näyttää erittäin hyvältä.

Loistava

-

Saapui 10 päivässä kuvauksen mukaan. Patja on todella mukava ja sisäänrakennettu ilmapumppu on todella valmistettu ja mukava.

Arvostelu

-

No, seatosummit joko xt suuri on mahtava tuote, voin suositella tätä mate paras matto sohva ehtoollinen mukava ja sain sen trekkinniltä mitä mahtavaa yritystä he toimittivat ja oli tilaamasi tuote, joten käytän tätä palvelua uudelleen kiitos paljon kaverit näet syvällisessä katsauksessa YouTube-kanavallani Northeast wildcamper Kiitos vielä kerran Bryan

Eterivalo xt

-

Erittäin mukava, pakattu todella pieneen tilavuuteen. Helppo täyttää. Tyynylukitusjärjestelmä on hoot. Fantastinen hinta Trekkinniltä

Excellent mattress

-

Extremely comfortable mattress to sleep on, didn't feel even a bit of cold coming from below me when sleeping on a Finnish forest floor in a tent. Extremely easy to fill with the stuff sack that comes with it.

Erittäin mukava

-

Yksi parhaista patjoista vastinetta rahalle. Erittäin mukava, kun otetaan huomioon 10 cm paksuus ja suljettuna se vie hyvin vähän tilaa

Eetterivalo merestä huippuun eristetty

-

Käytti tätä mattoa viime viikolla telttailuretkellä Skotlannin saarella. Erittäin mukavaa ei kerran tarvinnut täyttää uudelleen. Hyvin käytetty rahan arvoinen.

Todella hyvä matto

-

Tämä on todella hyvä matto. Meillä oli arvokas laihempi malli Sea Ros -yksikön matoista ja tämä on paljon parempi ja paljon mukavampi! Se on lähin asia, jonka voit saada ultrakevyessä leirissä!

Arvostelu

-

Loistava! Voit makaa kyljelläsi koskematta maahan, mitä halusin saavuttaa. Taitettu, patja on kevyt ja pieni mukavuustasoon nähden. Se kuulostaa paljon kääntyessäsi, mutta minulla ei ole väliä. Sileä ja hygieeninen integroidun pumpun avulla!

Todellisen myynnin jälkeisen palvelun puuttumista ei voida hyväksyä !!!

-

Mitä takaiskuja tällä sivustolla. Patja saapui vuosi sitten, lävistetty olematta pitänyt inflaatiota .... olohuoneessani !!! Saatuaani lopulta keskustelukumppanin ranskaksi, lähetän valokuvia ja palautan sitten takaisin patjan, joka tulee takaisin minulle kuin leppäkerttu, joka on täynnä värillisiä laikkuja ... enkä silti pidä inflaatiota !!! :) lupasi palautusta ei koskaan saapunut ja sen sijaan palautan viallisen tuotteen. Annoin ja tämä patja katoaa kaapin takana .... tähän hintaan ei ole hyväksyttävää .... Sabine

Mukava ja hyvin viimeistelty patja

-

Lopuksi patja, jonka avulla voit nukkua sivuillasi, se ei varmasti vastaa kodikkaan sänkysi mukavuutta, mutta se on lähempänä nimen arvoista mukavuutta. Viimeistely on hyvä ja puhkaisunestopakkaus on melko mukava. Jos tämän patjan paino on hiukan suurempi kuin aikaisemmat, syynä on se, että kantolaukussaan on kuuluisa puhallettava järjestelmä, erittäin käytännöllinen, ei tarvitse tyhjentää laukkua joskus huonosti varastoituna puhallettavan pussin löytämiseksi. Tämä SEA TO SUMMIT on myös vähemmän meluisa kuin EXPED SYNMAT ja se on taipumus liukastua vähemmän, koska se on enemmän "silmiinpistävää" samettikangasta. Pysyy hinta, melko kallis, onneksi erittäin hyvä hinta TREKKIN-sivustolla, 130 euroa, yleisesti havaitun 170 euron sijasta. Toimitus oli vähän pitkä, mutta mielestäni tämä johtuu COVID 19: stä ja kertyneistä viivästyksistä. Lyhyesti sanottuna, suosittelen sivustoa ja patjaa.

Ihana

-

Et ole vielä pystynyt testaamaan sitä oikeasti. Oliko hyvä hetki olohuoneen lattialla, puolella. Joka tapauksessa. Testaa sen kun kävelemme kuninkaan polulla tänä kesänä :)

R-arvo

-

Mikä on tämän maton R-arvo, kiitos?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Sea To Summit Ether Light XT -eristeellä matolla on R-arvo 3.2.

Terveiset

Mukava matto

-

Voit nukkua mukavasti ilman maaperää, vaikka kääntyisitkin sivulle

Nuku ihanasti

-

Nuku upeasti, mukavasti ja lämpimästi ja ihanan kevyesti

Erittäin hyvä ensivaikutelma

-

Testattu vain kerran teltassa (lämpötila 11 ° vahingoittaa minua), enkä ollut kylmä. Erittäin mukava ja helppo täyttää patja. Se on kevyt ja melko pieni taitettuna. Kätevä niille, jotka nukkuvat sivussa. Otin koon Iso, joka sopii kokoni kokoon: 1,90 m ja 84 kg. Pienempi olisi ollut liian pieni.

Täydellinen matto

-

Mukavin matto koskaan. Minulla on hyvä R-arvo, se on kevyt ja kustannustehokas täällä trekkinnissä.

Mukava matto

-

Mukavin ja erittäin kevyt patja koskaan. R-arvolla 3,2

Tyytyväinen! hieno tuote

-

Tuote teknisen tietolehden mukaan. Muutama gramma enemmän kuin muissa malleissa, mutta päättäväisesti mukava, sen paksuus 10 cm, niille, jotka nukkuvat sivuillaan. Paino tarkalla tasapainolla ohjattuna vastaa Sea To Summit -julistuksen ilmoittamia. Se täyttyy mukavasti vaivattomasti käytännöllisellä laukullaan. Se tyhjenee nopeasti ja vaikuttavasti avaamalla venttiili kokonaan! Vakuutan, että RValue on laskenut 3.2. Seurattu toimitus ja oikea-aikainen toimitus ilmoituksen mukaan.

Mukava matto

-

Varsin painoinen, erittäin mukava (jopa sivulle annettaessa) ja helppo paisuttaa pumpsaakilla. En ole vielä testannut sitä ulkona.

Arvostelu

-

Erittäin mukava makuualusta, leveä ja mukava Nopea toimitus

Erittäin mukava

-

Mukavin tyyny, mitä olen koskaan käyttänyt. Huomioi, R-arvo laski uudella mittaustandardilla arvoon 3,2.

Erinomainen tuote

-

Se on yksinkertaisesti täydellinen, erittäin mukava, melkein kuin nukkuminen kotona, helppo paisuttaa, erittäin kestävä ja hiljainen liikkua sen yli. Sen käyttämä tila on melkein nolla, erittäin hyvä sijoitus. Tulli- ja lähetyspalvelu oli erittäin tehokasta.

Hyvä lusikka

-

Mukava, pitkä, kevyt. Mukana oli pieni karabinaatti

Hieno matto

-

Mukava matto!

Herkullinen matto

-

Testattu heti, mikä supermatto. Sivu-nukkujana kamppailee aina löytääkseen mukavan maton, mutta tämä on hieno! Vain 2-3 päivän toimitusaika Alankomaihin on väärä, jouduin odottamaan sitä viikon.

Erinomainen eristetty matto!

-

Erittäin kevyt ja kompakti matto! Täytetään nopeasti painepussilla. Se ei hajoa jopa istuessaan.

Erinomainen patja

-

Se on ylivoimaisesti paras ihmisillä, joilla on vaikeuksia nukkua kuten minä ja jotka olivat lopettaneet leirinnän huonoina öinä. Nyt tällä voi palata leirintäalueelle ja saada mukavan ja lämpimän unen. Suosittelen sitä 100%

Erittäin tyytyväinen ostokseen

-

Erittäin mukava matto, erittäin helppo täyttää pumpun pussilla ja tyhjennetään nopeasti ja rullataan uudelleen. Suosittelen sitä kaikille!

Paras matto

-

Mukava paksu makuualusta. On ehkä jopa mukavampaa kuin normaali sänky. Pumppupussilla matto voidaan paisuttaa nopeasti ja matto pysyy hienosti kuivana sisällä. Matto on myös mukava ja lämmin nukkua. Ei ongelmia kylmän kanssa maasta. Erittäin pieni telalla ja mukava ja kevyt. Suuri parannus itsenäiseen puhallettavaan mattoon, joka minulla oli ennen.

Toimii!

-

Mukava nukkua. Ei tule paikat kipeäksi. Myös kivan kevyt. Jos pintamateriaali ei olisi äänekäs, niin tämä olisi täydellinen.

Loistava makuualusta

-

Pari viikkoa putkeen tullut nukuttua tämän päällä ja olen oikein tyytyväinen. Kohtuu kevyt ja pienehköön tilaan menevä alusta ja nukkuvuusmukavuus on parasta a-luokkaa. Ensimmäinen alusta, jolla ei tule paikat kipeäksi. Ainut miinus tulee ääntä pitävästä pintamateriaalista. Pinnoituksen kun saisi vielä kuntoon niin tämä olisi täydellinen!

Silloin se ei parane

-

Erittäin suositeltava ja 5 tähteä täältä!

Meri huipulle eetteri xt eristetty matto

-

Takaisin sivulle.

Kaikkein mukava kevyt matto, joka on aina sivupenkeille!

-

Oma haku on ohi! Olen erittäin kevyt reppumatkailija ja olen yrittänyt paljon mattoja vuosien varrella, erityisesti Ultralite-vaihtoehtoja Expedistä (epäonnistui venttiilissä), Thermarest (xlite - suuri, mutta meluisa ja helppo vierittää sivulle ja vaikeasti tyhjentää nopeasti, ja se saa homeista) ja Sea to Summit (rakastanut UL-mattoaan kokonaisuudessaan, mutta se oli liian ohut pitämään minut alhaalta ulos, kun sivuni ja liikkui). Tietenkin, Ether Light XT on hieman raskaampi, mutta se on enemmän kuin painoarvon arvoinen. Käytän nyt yksinomaan tätä mattoa, myös reppua varten sivilisaatiossa, kun tarvitsen maton, joka heittää lattialle ihmisten koteihin.

Super !!!

-

Nukun kuin kuningas! Valmistus ja materiaalit 5+. Lisäys 184 cm sopii L-kokoiseen mattoon mukavasti. Sisältää korjaussarjan ja tarrat tyynyn kiinnittämiseen. Fantastic!

Noudata kuvausta

-

Laatu on kokouksessa. Mukava ja kevyt. Suosittelen sitä epäröimättä!

Erittäin mukava

-

Uskomattoman mukava, lämmin ja paksu matto, joka muistuttaa säännöllisesti ortopedista patjaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje