`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sea to summit

Sea to summit Ether Light XT

Sea to summit Ether Light XT

Sea to summit Ether Light XT

Sea to summit Ether Light XT

Sea to summit Ether Light XT

  • Sea to summit Ether Light XT
  • Sea to summit Ether Light XT
  • Sea to summit Ether Light XT
  • Sea to summit Ether Light XT
  • Sea to summit Ether Light XT
  • Sea to summit Ether Light XT

Sea To Summit Ether Light XT

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Ether Light XT

Kevyin ja paksin täysikokoinen Air Sprung Cell ™ -matto.

Kun lähdimme suunnittelemaan mattoa, joka oli parempi kuin mitä oli jo saatavilla, palasimme lopulta takaisin siihen, miksi me kantamme nukkumismattoa ensinnäkin luontoon - antaa meille paremmat yöunet. Parempi on tietysti hyvin subjektiivinen kunnianhimo, ja vaikka olisimme voineet tehdä kevyimmän tai pienimmän koskaan suunnitellun maton, olemme innokkaita esittelemään mielestämme mukavimpia nukkumispatjoja. Hyvää nukkumista!

Ominaisuudet:

Suuremmat ilmataskut luodaan käyttämällä monia silmukoituja TPU-ohjauslevyjä, jotka yhdistävät ylä- ja alaosan kangaskerrokset Air Sprung Cell ™ -pistehitsauskuvioon. Silmukoitetut ohjauslevyt mahdollistavat ylä- ja alakerroksen sijoittamisen kauemmas toisistaan, jolloin täytettyinä syntyy suurempia ilmataskuja, jotka vaativat vähemmän kangasta. Täydellinen sivuliukuille, maton ylimääräinen korkeus antaa lantion uppoaa syvemmälle siihen koskematta maata.
Erittäin paksu (XT) silmukkaohjain Air Sprung Cells ™
Ultra Fresh® mikrobilääkehoito TPU-kaavaan estämään sisäisen homeen kasvun
Monitoiminen suurivirtausventtiili tarjoaa nopean täyttö-, tyhjennys- ja helpon hienosäädön henkilökohtaisen mukavuuden saavuttamiseksi
Mukana oleva tyynylukitusjärjestelmä kiinnittää Sea to Summit -tyynyt mattoon
Sisältää Airstream ™ -pumpun, joka on integroitu tavarapussiin nopeaa ja helppoa täyttämistä varten

Rakentaminen ja materiaalit:

Kevyt nukkumismukavuus hienosäätää, ja matossa yhdistyvät kevyt 30 / 40D-nailonkangas ja Air Sprung Cell ™ -rakenteinen silmukkaohjain, jolloin saadaan 10 cm paksu matto, jolla on uskomattoman pieni paino.
Kevyt, hiljainen ja tarttuva 30 / 40D-nailonkangas, korjattavissa kentällä mukana tulevilla itsekiinnittyvillä laastareilla
Matto: 100% nailonia; Venttiili 100% TPU; Kamasäkki: 100% nailonia
Haluatko lisää ulkoilu tuotteita Sea to summit:lta? trekkinn:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, kuten Sea to summit Ether Light XT. Tällä hetkellä Sea to summit Ether Light XT on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki ulkoiluvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Sea to summit Ether Light XT

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (13)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kevyt ja mukava

-

Aika testattu sisätiloissa, matto on hieno ja erittäin mukava, kun makaan kyljelläni.

Upea tuote

-

Erinomainen laatu / paino / hinta-suhde. Erittäin kevyt huippumukavuutta varten. Patja ostaa vaelluksellesi.

Erinomainen vaihde

-

Ostin tämän korvaamaan vanhemman, tilaa vievän nukkumaton. Se matto taittuu uskomattoman pieneksi ja on kevyt, mutta täysin täytettynä tarjoaa muhkeat nukkepatjat, jotka antavat upean yöunen, varsinkin kun nukuin joskus kyljelläni. Se ei ole eristetty, mutta sitä halusin. En halunnut 'ryppyistä' mattoa! Hyvä työ Sea to Summit, laadukkaat varusteet tavalliseen tapaan.

Erittäin mukava

-

Erittäin mukava ja kevyt. Pieni pakkaus. Minulla on nukkujapuolella ja yleensä ongelmia lonkan ja hartioiden tunnottomuudessa leiriytyessä, mutta ei Ether Light XT: n kanssa! Mukavuus viisi tähteä, mutta voin vielä kommentoida kestävyyttä.

Loistava

-

Täydellinen!!! Kevyt ja eristävä.

Erinomainen tuote

-

Kahden yön jälkeen tällä patjalla minulla ei ole valituksia. Nukuin hyvin. Se on erittäin mukava ja minusta tuntuu erinomaiselta. Inflaatiojärjestelmä on erittäin käytännöllinen ja nopea.

Erinomainen

-

Erinomainen, erittäin kevyt.

Työskentele hyvin

-

Kevyt ja mukava

Halusi

-

Se on hyvä, koska voit säätää omalla paineellasi. Helppo ja helppo käsitellä.

Meri huippukokoukseen eetterivalon xt mattokatsaus

-

Upea muotoilu. Mukava, kevyt, pakattava. Älykäs inflaatiojärjestelmä.

Mukava osa

-

Vietettyäänni 3 yötä siinä, voin sanoa, että tämä matto on erittäin mukava ja että se voidaan helposti paisuttaa.

Meri huippukokoukseen patja

-

Erittäin hyvä patja erittäin mukava, vastaanotettu korjauspaketilla ja sen taskulla, joka toimii pumpuna, joten erittäin helppo täyttää, vastaanotettu ajoissa, suosittelen

Top !!!

-

Erittäin mukava patja. Kompakti ja kevyt taitettuna. Täyttää helposti ilman vaivaa (puhaltakaa vain 7 - 8 kertaa etäisyydeltä täyttöpussiin ja viimeistele suoraan halutun pehmeyden mukaan) ja tyhjenee vielä nopeammin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje