up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit

Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag

Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag

Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag

Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag

Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag

Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag

plus
  • Play videoSea to summit Flame FMI Sleeping Bag
  • Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag
  • Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag
  • Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag
  • Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag
  • Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag
  • Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag

Sea To Summit Flame FMI Sleeping Bag

Tuotekuvaus Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag

Erittäin kevyt ja tekninen Flame ™ -sarjan pussit on suunniteltu pitämään sinut mahdollisimman lämpimänä ja minimoi pakattu paino ja koko. Flame ™ -sarja kattaa kaiken ultrakevystä vuorauksesta ja retkipainosta talvipussin puolivälissä. Vaikka loppukäyttö on hyvin erilainen, ne heijastavat sääolosuhteita, jotka vastaavat sääolosuhteita mahdollisimman kevyelle pussiin. Vaikuttavan suorituskyvyn salaisuus on huippuluokan materiaalien ja huolellisen suunnittelun yhdistelmä. RDS 850+ Loft premium -hiukka, kevytleveys # 3 YKK-vetoketju ja korkean suorituskyvyn 10D-nailonkuori sekä 7D-vuori- kankaat asettavat askeleen erinomaisen suorituskyvyn. Nämä materiaalit yhdistetään muotoiltuun muumiohenteeseen tehokkaan eristyksen aikaansaamiseksi, ja että muumio-muotoilu käännetään sitten kunkin mallin mukaan parhaiten käyttötilanteen mukaan.

Naisten erityinen istuvuus on lonkassa leveämpi ja olkapäähän kapeampi, ja olemme lisänneet ylimääräistä alennusta lämmön lisäämiseksi. ULTRA DRY Down ™ -vettä hylkivä hoito suojaa ulkoista kosteutta ja tiivistymistä pussin sisäpuolelta, jolloin käytännössä poistetaan kosteuden negatiiviset vaikutukset. Kaikki Sea to Summit Down Sleeping Bags (Vastuullinen Down Standard (RDS)) on sertifioitu. ULTRA DRY Down ™ -suojaus tekee Flame ™: sta myös vaikuttavan kovan alppi- tai seikkailuratsastuksen, jossa jokainen gramma lasketaan ja lasketaan koskaan ole ollut kannattava vaihtoehto.

Ominaisuudet:

Ompeleen rakennettu minimoi painon

Ompeleen pystysuuntaisten välilevyjen läpi on optimoitu alaspäin olevat asennot, jotta se ei liiku käytön aikana

½ vetoketju yhdellä liukusäätimellä helpottaa pääsyä ja pitää painon mahdollisimman pienenä

Päivitetty kokoluokka tarjoaa ylimääräistä tilaa sekä hartioille että lantioille samalla kun säilytetään eristystehokkuus

Naisten spesifinen muotoiltu muumimuoto tehokkaalle eristykselle

Ultrakevyt 7D- ja 10D-kankaat, joiden paino ja pakkaus ovat vähäisiä

RDS 850+ Loft Premium Goose ULTRA DRY Down ™ takaa maksimaalisen eristysarvon

Vertikaaliset rintapellit estävät maahanmuuton ja kylmät paikat

HUOMAUTUS: Tämä pussi ei ole suunniteltu toisiinsa

Tekniset tiedot:

Sukupuoli Nainen

Eristystyyppi: Alas

Alas: RDS 90/10 Premium Goose Down

Kangas: 10D Shell

Täytä teho: ULTRA DRY Down® 850+ parvi

Täytä paino: Normaali: 190g, pitkä: 215g

Muoto: Muotoiltu äiti

Lämpötila-arvot: EN 9 ° c Mukavuus 4 ° C: seen

Paino: Normaali: 350g, pitkä: 395g

tekniikka:

Parvi:

Loft on tietyn painon paino. Sitä käytetään kuvaamaan alasajon laatua, joka liittyy suoraan eristävään suorituskykyyn. Korkea parvi alas on lämpimämpi tietylle painolle kuin matala parvi alas. Korkeampi laskeutuminen täyttää suuremman tilavuuden tietylle painolle. Tämän seurauksena tarvitaan pienempi paino, jotta jokainen huuhtelulevy täytetään makuupussissa. Tämä tarkoittaa kevyempää makuupussia. Loftin yleisin mittari on Fill Power. 850 Täyttövoima tarkoittaa, että yksi unssia alaspäin on parvi täyttämään 850in3: n tilavuuden.

850+ Loft Goose Down:

850 + täyttöteho (parvi) Premium Goose Down on paras makuupussit. Se tarjoaa painonsa korkeimman eristyksen ja kestää pisimmän.

RDS:

Sea to Summit on iloinen voidessaan ilmoittaa, että vuonna 2016 kaikki makuupussimme käyttävät alasvetoa, joka on hankittu ja sertifioitu vastuullisen standardin (RDS) avulla.

RDS on työkalu, joka auttaa siirtämään koko alas- ja höyheneteollisuutta kohti inhimillisempiä eläinten kasvatus- ja käsittelykäytäntöjä. Kansainvälisesti arvostetun tekstiilivaihdon ohella RDS edellyttää riippumattomia, kolmannen osapuolen arvioita kaikista eläinten kasvatuksen ja käsittelyn näkökohdista koko toimitusketjun prosessin ajan. Käyttämällä vain alasajoa, joka täyttää RDS: n tarkastetut vaatimukset, voimme luottaa siihen, että jokainen keräysprosessin vaihe on toteutettu vesilintujen hyvinvoinnin ja eettisen käsittelyn myötä.

Tämä ei merkitse elävää imemistä eikä voiman syöttämistä, inhimillisiä elinolosuhteita ja asianmukaista eläinkäsittelyä vesilintujen koko elinkaaren aikana tapahtuvalta siitoshetkeltä ja koko alasuuntaisen toimitusketjun kautta.

Lisäksi RDS on keskeinen tekijä, joka auttaa lisäämään tietoisuutta siitä, mitä voi tapahtua vesilinnuilla, kun niiden alasveto on korjattu. Toivomme, että te, kuten me, uskomme, että eläinten eettinen kohtelu on tärkeää, ja voimme arvostaa RDS: n merkitystä tämän saavuttamiseksi teollisuudessamme.

Jos haluat saada lisätietoja siitä, miten Responsible Down -standardi yrittää parantaa eläinten hyvinvointia alaspäin keräämisen aikana.

ULTRA DRY Down:

Kaikki Sea to Summitin makuupussit myydään International Down Feather Laboratory (IDFL) -sertifikaatilla, joka tunnistaa käytetyn alaspäin olevan täyden tehon. Takaamme, että makuupussit ovat täynnä palkkioita, jotka ylittävät ilmoitetun täyttötehon International Down Feather Bureau (IDFB) -standardin mukaisesti.

Tukee kosteutta

Säilyttää parvi

Kuivuu nopeammin

Antibakteeriset ja mikrobilääkkeet

Pitää makuupussin käyttöikää

Teknisen kirkkauden maailmassa on huomattava, että tiettyjen luonnontuotteiden suorituskykyä ei ole ylitetty. Nykyaikaisen kuituteknologian kehityksestä huolimatta alas on edelleen paras eristyslämpö painolle, ja se on myös kestävin makuupussin eristys.

Ongelmana on sen haavoittuvuus vedelle; kosteus pienentää alas- ja parvella kykyä täyteen potentiaaliinsa ja eristää, mikä pienentää makuupussin lämpöä. Kun se on kostea tai märkä, se kestää kauan, jotta se kuivuu ja eristää tehokkaasti uudelleen.

Vettä hylkivän ULTRA DRY Down ™: n käyttöönoton myötä olemme lähes poistaneet kosteuden negatiiviset vaikutukset. ULTRA DRY Down ™ -vettä hylkivä käsittely suojaa ulkoista kosteutta ja sisäistä tiivistymistä.

ULTRA DRY Down ™ on pysyvä * Nano-tason vettä hylkivä polymeerikäsittely korkealle parvillemme, korkealaatuinen. Nano-ohut käsittely parantaa huomattavasti vedenpinnan reaktiota vaikuttamatta sen painoon tai loft-suorituskykyyn. ULTRA DRY Down ™ säilyttää yli 60% enemmän parvea ja imee 30% vähemmän kosteutta kuin käsittelemätön. Sea to Summit makuupussit kuivuvat 60% nopeammin kuin käsittelemättömät pussit.

Nano-tason hoito estää myös bakteerien ja mikrobien kasvun, mikä tekee Sea to Summitin makuupussit hygieenisemmiksi ja parantaa niiden käyttöikää.

Sea to Summit makuupussit, jotka käyttävät ULTRA DRY Down ™ -sovellusta yhdistettynä jo olemassa olevaan 2D- ja 3D-NanoShell ™ -järjestelmään, antavat sinulle parhaan mahdollisuuden nukkua lämpimänä ja kuivana päivällä koko pahimmissa olosuhteissa. Yhdessä näiden tekniikoiden kanssa ei ole mitään syytä valita mitään muuta eristettä tai kuoria makuupussille.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi ulkoilu verkkokaupastamme. Osta Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin ulkoilu tuotteisiin Makuupussit ja täydennä varusteitasi trekkinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Sea to summit Flame FMI Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Korkealaatuinen vettä hylkivä

-

Se on helmi, joka tasapainottaa lämpöä ja kevyyttä ja on helppo käyttää. Käytämme sisälevyjä yhdessä kevään ja syksyn sekä kesän kanssa.

Sain sen!

-

Se on todella kevyt. En ole vielä käyttänyt sitä, joten en tiedä miten sitä käytetään, mutta odotan innolla sitä. Paljon kiitoksia.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up