up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit

Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self

Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self

Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self

Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self

Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self

plus
  • Play videoSea to summit Matt Nainen Ultralight Self
  • Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self
  • Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self
  • Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self
  • Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self
  • Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self

Sea To Summit Matt Nainen Ultralight Self

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self

Naisten Delta Core V ™ -konsepti on yksinkertainen: Poista riittävästi vaahtoa painon laskemiseksi, jätä riittävästi vaahtoa mukavuuden ja lämmön varmistamiseksi. Naisten ultrakevyt itsestään vuotavat makuupatjat on rakennettu mukavasti lämpöalueilla lonkka- ja vartaloalueilla, jotta ne voivat saada ylimääräistä tukea ja eristystä naisten reppumatkailijalle, joka haluaa säilyttää hänen kuorman valonsa. Silikoni tulostaa yläpinnalla estäen makuupussin liukumisen, Ja Flip Over Multi Function -venttiili tekee itsestään vuotavan maton rullaamisesta todella helppoa.

kohokohtia:

Paras käyttö:

Ultrakevyt Backpacking

Mukavuus ja tuki:

Mukavuuslämpöalueet lonkka- ja jalka-alueella antavat lisätukea ja eristystä missä naiset tarvitsevat sitä eniten.

Naisten erityinen makuumatto:

Kapeampi olkapäät, lonkat ja polvet laajemmat. Tarjoaa suurempaa mukavuutta Ei merkitystä Mitä asemaa nukut, ja sopii täydellisesti Naisten makuupussiin.

Ominaisuudet:

R-arvo 2,9 on hieno kevään taakse Backpacking

Naisten Delta Core V ™ -teknologia tarkoittaa ylimääräistä mukavuutta ja eristystä lantioille ja jaloille, erittäin kevyessä ja pakattavassa itsepuristuvassa matossa.

Silikoni-tulosteet estävät makuupussin liukumisen.

Patentti odottaa monitoimiventtiilin kääntymistä, jotta itsestään tuleva matto voidaan rullata tiukasti taistelematta Re inflaatiota vastaan.

Tekniset tiedot:

Paras käyttö: Backpacking, Bike Touring

Mukana: Stuff Sack, korjaussarja, Pillowlock ™

Kangas: 30d kudottua polyesteria, jossa on liukastumispainatus

Vaahto: Naisten Delta Core V -teknologia

R Arvo: 2.9

Season Rating: 2.5 Kausi

Erikois: monitoimiventtiili, joka estää reinflaatiota, kun rullaat itsevuotavan maton.

Paksuus: 1 In / 2,5cm

Technologies:

Si monitoimiventtiili:

Meillä on kirjaimellisesti uusi kierre hyvin onnistuneeseen monitoimiventtiiliin, joten se käsittelee erityisesti itsestään syttyvien mattojen luonnollista ominaisuutta, joka on vaahdon ongelma yrittää uudelleentuloa, kun olet pakkaus. Meillä on insinööri "Yksi tapa" Inflaatio-venttiili, jota käännetään ja käytetään estämään matto piirtämästä ilmaa takaisin. Tämän avulla voit rullata maton mahdollisimman pieneksi taistelematta uudelleen inflaatiota vastaan. Tämä patentti odottaa venttiilien suunnittelua on sama ohut profiili, nopeampi inflaatio kuin perinteiset ruuviventtiilit, helppo paine-hienoviritys ja erittäin nopea deflaatioaste kuin meidän patjat ja tyynyt.

Naisten Delta Core V ™:

Naisten Delta Core V ™ -systeemi käyttää tarkistettua kuviona delta-muotoisia pystysuuntaisia ytimiä, jotka jättävät vaahdon koskemattomiksi lonkka-, jalka- ja vartaloalueilla luodakseen ylimääräisiä mukavuus / ylimääräisiä lämpöalueita.

Coring-teknologian tulokset pienemmässä pakkauksessa ja kevyemmässä kuin tavanomaisissa itsepuristuvissa matoissa, kun ne tarjoavat ylimääräistä tukea ja eristystä missä naiset tarvitsevat sitä eniten.

Naisten Delta Core V ™ -tekniikkaa käytetään naisten ultrakevyissä Si-malleissamme.


Jos etsit korkealaatuisia Patjat tuotteita, siinä tapauksessa Patjat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self:a, jonka tämänhetkinen hinta on 101.4636 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. trekkinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia ulkoilu varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Sea to summit Matt Nainen Ultralight Self

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen

-

Täyttö hyvin, erittäin mukava, kokonsa mukainen

Erittäin hyvä laatu

-

Patja on erittäin kevyt ja paksu mukavuutta iltaisin. Sen pituus riittää nukkumaan selässä tai kyljessä (korkea 165). Korjaussarja sisältyy myös. Kiitos!

Paras patja!

-

Patja ei painaa mitään, mikä on hienoa ottaa se, jos menet pitkälle. Söpö kuin väri ja laadukas materiaali.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up