up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSea to summit Matto Comfort Deluxe Self
  • Sea to summit Matto Comfort Deluxe Self
  • Sea to summit Matto Comfort Deluxe Self
  • Sea to summit Matto Comfort Deluxe Self
Sea to summit

Sea to summit Matto Comfort Deluxe Self

Sea to summit Matto Comfort Deluxe Self

Sea to summit Matto Comfort Deluxe Self

plus

Sea To Summit Matto Comfort Deluxe Self

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Matto Comfort Deluxe Self

Comfort Deluxe-sarja on suunniteltu täyttämään vaativimmankin camping-asiakkaan odotukset. Nämä ylisuuret mallit, joissa on 4 tuumaa pehmeää paksuutta, antavat tilaa hajaantumiselle. Tämä on matto äärimmäisen yön nukkumaan, kun auto leirintä, melonta tai laajennettu leiri leiriytyy, kun pieni paino rangaistus ei ole ongelma.

Ominaisuudet:

Käyttää Delta Core? tekniikka, joka pitää kehon kosketuksen alueet lämpimämpää samalla silti tarjoaa suurta tukea ja pakata

Monitoimilaite, patentoitu monitoimiventtiili kääntää yli, jotta matto voidaan rullata tiukasti taistelematta inflaatiota

Pituus 4 tuumaa ja vastaava R-arvo 5,2, Comfort Delxe SI Mat tarjoaa poikkeuksellisen lämpimän ja mukavan hyvän yön

Tekniset tiedot:

Ulkoiset mitat: 201x132cm

Pakatut mitat: 70x30x30cm

Maton paksuus: 10 cm

Materiaali: 30D Stretch Knit Top Fabric | 75D

TPU Polyester Base

Täytä materiaali: Delta Core ™ PU-vaahto

tekniikka:

Air Sprung Cells Pienikohdeharjoittelu jaettu ilmakammiot, jotka imevät itse paineen ja sopivat kehon ääriviivoihin ja liikkumiseen vaikuttamatta vierekkäisiin soluihin. Tuloksena on patja, joka tukee sinua paremmin kuin yksi? -putkilla? tai? baffles ?.

Nestemäinen pursotettu TPU-laminointiprosessi Edistyksellinen laminointiprosessi, joka takaa tasaisen ja kestävän TPU: n (materiaalin, joka muodostaa ilmaraudan), kasvokudokseen. Tämä prosessi on parempi kuin tyypillinen "roll to roll" laminointi ja poistaa käytännössä delaminoitumisen riskin.

Monitoimiventtiilit Patentoitu, matalan profiilin monitoimiventtiili mahdollistaa helpon, nopean inflaation ja deflaation ja mahdollistaa käyttäjän tarkan hienosäätymisen maton kestävyyden kannalta.


Hyödy nyt Sea to summit Matto Comfort Deluxe Self tarjouksistamme. ulkoilu verkkokaupastamme, trekkinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden ulkoilu varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin ulkoilu kategorioihin ja löydä suosittuja Sea to summit-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Sea to summit Matto Comfort Deluxe Self

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Comfortofluxe

-

Erittäin tyytyväinen patjaan, ensimmäisen kerran se vie jonkin aikaa paisuneessa autossa. Erittäin mukava ja miellyttävä kosketukseen. Suosittelen sitä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up