up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

plus
  • Play videoSea to summit Matto Comfort Plus Eristys
  • Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys
  • Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Sea To Summit Matto Comfort Plus Eristys

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Meidän Comfort Plus Eristetty nukkuminen matot niiden kaksikerroksinen rakentaminen tarjota mahdollisimman tehokas hienosäätöä tason mukavuutta saatavilla missään ilmapatja tänään. Kaksi riippumatonta korkearesoluutioisia solukerrosten antaa erinomaisen tuen jakamalla kehon paino ja muoto yli enemmän soluja. Kaksi kerrosta ovat myös offset nykyistä yhtenäisempiä eristys ja pehmusteet. Koska kaksi kerrosta voidaan paineistaa itsenäisesti, pintakerros voidaan ilmalla oma mukavuus, säilyttäen korkeapaine pohjakerros suojaa karkea tai epätasaisessa maastossa. Molemmat kerrokset voidaan säätää itsenäisesti käyttäen hienosäätää venttiili saada juuri oikealla tasolla pehmeyttä ja tukea. Käytämme Exkin Platinum, hiljainen ei kudottua kangasta, heijastamaan lämpösäteilyn tappio takaisin käyttäjälle ja Thermolite eristys estää konvektiolämmöltä menetyksen välillä kehon ja maahan.

Ominaisuudet:

Exkin Platinum kangas ja Thermolite eristys yhdistetään estämiseksi säteilevä ja konvektiolämmöltä tappio

Saatavana kapeneva ja suorakaiteen muotoisia

Dual layer design takaa tason rakennettu irtisanominen; jos et päätyä punktio yksi kerros patja, toinen kerros pysyy toiminnassa

Monitoimi venttiili helppo inflaatio, deflaatio ja hienosäätöä ilmanpaineen

40D rip pysäkki nailon kasvot kangas tarjoaa oikea tasapaino painon ja kestävyyden

Meidän TPU laminointi prosessi yksi käytetään lääketieteen ja lentokoneteollisuus mutta ainutlaatuinen ulkona teollisuus on ylivoimaisia ​​rullalta rullalle laminointi prosessi, käytetään yleisesti ulkoilu tuotteet tällä hetkellä. TPU joukkovelkakirjat paremmin ja johdonmukaisemmin, käytännössä poistaa delaminaatio kysymyksiä

Mukana laatu kamaa säkki, korjaussarja sisältää kuusi itse liimakaistat korjaukseen reikiä kentällä, ja vara silikoni yksi tapa venttiililäpän

Meidän Comfort Plus Eristetty matot tulisi käyttää oikein päin. Sea Summit logo ja koko graafisen on painettu puolella maton pitäisi olla, kun käytössä

Laajennettu säilytysohjeita: matto olisi vahvistettava tasainen, taitettu pari kertaa kuin mahdollista venttiilit auki

Tekniset tiedot:

Pituus: 72/184 cm

Leveys: 21,5 / 55 cm

Paino: 25,5 oz / 725g

R-arvo: 5


Haluatko lisää ulkoilu tuotteita Sea to summit:lta? trekkinn:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, kuten Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys. Tällä hetkellä Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki ulkoiluvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä on

-

Suosituin artikkeli retkeilyyn, pidä lämpimänä!

Laatu.

-

Laatu loppuu. Laukku, johon sitä säilytetään, mahdollistaa maton täyttämisen erittäin nopeasti ja mukavasti.

Upea patja

-

Tämä matto on todella erinomainen, se on yksi mukavimmista matoista, joita minulla on koskaan ollut, erinomainen eristys maasta, vaikka se olisi kylmässä, suljettu, se on todella pieni ja koteloon integroitu pumppu on erittäin mukava. Erittäin suositeltavaa.

Täydellinen

-

Nopea toimitus. Tämä turpoaa tai taittuu sekunneissa. Kestävä. Se on nähtävä vielä pidemmän ajan.

Hyvä eristys

-

Nopea toimitus ja hyvä tuote! Se tarkistetaan toistuvasti eri olosuhteissa. Yleisesti ottaen olen tyytyväinen, se toimii ilmoitetulla tavalla. Mutta käyttäjän voimakkaassa miinuksessa, aamulla odotetaan yllätys, kun sisäinen ilma jäähtyy ja matto tulee vähemmän paisuneeksi, ikään kuin puhalletaan pois.

Ylin

-

Asterillassa on erittäin hyvä, tehokas ja yksinkertainen inflaatiojärjestelmä. Se on erittäin mukava ja sopii täydellisesti kehon muotoon missä tahansa asennossa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up