up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit

Sea to summit Matto Ether Light XT

Sea to summit Matto Ether Light XT

Sea to summit Matto Ether Light XT

Sea to summit Matto Ether Light XT

Sea to summit Matto Ether Light XT

plus
  • Play videoSea to summit Matto Ether Light XT
  • Sea to summit Matto Ether Light XT
  • Sea to summit Matto Ether Light XT
  • Sea to summit Matto Ether Light XT
  • Sea to summit Matto Ether Light XT
  • Sea to summit Matto Ether Light XT

Sea To Summit Matto Ether Light XT

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Matto Ether Light XT

Kevyin ja paksin täysikokoinen Air Sprung Cell ™ -matto. R-arvo 1,2

Kun ryhdyimme suunnittelemaan mattoa, joka oli parempi kuin mitä oli jo saatavilla, palasimme lopulta takaisin siihen, miksi kantamme nukkumattoa ensinnäkin luontoon - antaa meille paremmat yöunet. Parempi on tietysti hyvin subjektiivinen tavoite, ja vaikka olisimme voineet tehdä kevyimmän tai pienimmän koskaan suunnitellun maton, olemme innokkaita esittelemään mielestämme mukavimpia saatavana olevia patjoja. Hyvää nukkumista!

Ominaisuudet:

Suuremmat ilmataskut luodaan käyttämällä monia silmukoituja TPU-ohjauslevyjä, jotka yhdistävät ylä- ja alaosan kangaskerrokset Air Sprung Cell ™ -pistehitsauskuvioomme. Silmukoitetut ohjauslevyt mahdollistavat ylä- ja alakerrosten sijoittamisen kauemmas toisistaan, jolloin syntyy suurempia ilmataskuja täytettyinä, mikä vaatii vähemmän kangasta. Täydellinen sivuliukuille, maton ylimääräinen korkeus antaa lantion uppoaa syvemmälle siihen koskematta maata.
Erittäin paksu (XT) silmukkaohjain Air Sprung Cells ™
Ultra Fresh® mikrobilääkehoito TPU-kaavaan estämään sisäisen homeen kasvun
Monitoiminen suurivirtausventtiili tarjoaa nopean täyttö-, tyhjennys- ja helpon hienosäädön henkilökohtaisen mukavuuden saavuttamiseksi
Mukana oleva tyynylukitusjärjestelmä kiinnittää Sea to Summit -tyynyt mattoon
Sisältää Airstream ™ -pumpun, joka on integroitu tavarapussiin nopeaa ja helppoa täyttämistä varten

Rakentaminen ja materiaalit:

Kevyt nukkumismukavuus hienosäätää tässä matossa, jossa yhdistyvät kevyt 30 / 40D-nailonkangas ja silmukkaohjain Air Sprung Cell ™ -rakenne, jolloin saadaan 10 cm paksu matto, jolla on uskomattoman pieni paino.
Kevyt, hiljainen ja tarttuva 30 / 40D-nailonkangas, korjattavissa kentällä mukana tulevilla itsekiinnittyvillä laastareilla
Matto: 100% nailonia; Venttiili 100% TPU; Kangaskassi: 100% nailonia

Ilmajousitetut kennot ovat Sleeping Mat -tuotevalikoimamme ydintekniikkaa, ja ne ovat syy, miksi nukut paremmin Sea to Summit -nukkumatolla.
Tyypillisen hämmentyneen rakenteen sijaan Sea to Summit -matto rakennetaan pistehitsauskuvion avulla muodostamaan toisiinsa liitettyjen kammioiden korkean pinta-alan matriisi nimeltä Air Sprung Cells. Ilmajousitetut solut toimivat samalla tavoin kuin taskujousipatjat, koska jokainen kenno muodostaa muodonmuutoksen itsenäisesti, patja mukautuu kehosi muotoon, mikä tuntuu pehmeämmältä ja mukavammalta, kun vartalolle on enemmän kosketusta ja paine jakautuu tasaisesti.

Suuremmat ilmataskut luodaan käyttämällä monia TPU-silmukoita, jotka yhdistävät ylemmän ja alemman kangaskerroksen Air Sprung Cell -pistehitsauskuvioimme. TPU-silmukat mahdollistavat ylä- ja alakerroksen sijoittamisen kauemmas toisistaan, jolloin syntyy suurempia ilmataskuja täytettäessä, jotka vaativat vähemmän kangasta.

TPU-laminointimme toteutetaan lääketieteen ja ilmailuteollisuuden ainutlaatuisella prosessilla. Ekstruusiolaminointi on kestävämpää, johdonmukaisempaa ja antaa meille mahdollisuuden käyttää omaa TPU-reseptiämme. Se on huomattavasti parempi kuin rullalta rullalle -laminointi, jota käytetään tällä hetkellä useimmissa muissa ulkotuotteissa ja joka voi kärsiä irtoamisongelmista. Olemme myös ottaneet käyttöön mikrobien vastaisen käsittelyn TPU: ssa homeen tai sienen kasvun estämiseksi.

Inflaation ja deflaation helpottamiseksi Sea to Summit on kehittänyt oman patentoitavan monitoimiventtiilin.
Venttiilissä on täyttöaukko yhdensuuntaisella venttiilillä estääkseen ilman menetykset ennen venttiilin tiivistämistä, nopea ilmanpoiston tyhjennysportti ja hienosäätöpainike mukavuuden säätämiseksi - kaikki yhdessä pienikokoisessa, matalaprofiilisessa yksikössä.

Kiinnitä Sea to Summit -tyyny helposti Sea to Summit -mattoosi liukastumattoman unen saamiseksi.
Suunniteltu pitämään tyynysi täsmälleen siellä, missä sen tarkoitus on olla - unimattillasi - ainutlaatuiset PillowLock ™ -koukku- ja silmukkakiinnityslaastarimme ovat vakiona kaikkien mattojemme kanssa vuoden 2019 puolivälistä lähtien.

ASTM F3340 18 R-arvot

R-arvo (vastusarvo) on mittari, jota käytetään arvioimaan kuinka tehokkaasti unimattosi kestää lämmönhukkaa. Se on ainoa tapa tietää, kuinka hyvin matto estää kehosi lämpöä vuotamasta maan lämpötilan (joka voi olla paljon kylmempi kuin ilman lämpötila).

Tämä arvo voidaan testata talossa, mutta Sea to Summit -mattoomme testataan itsenäisesti laboratoriossa tarkasti kontrolloitujen standardien mukaisesti.

Uusi alan standardi ASTM F3340 18 -testaus on nyt otettu käyttöön ja kaikki vuodesta 2020 eteenpäin julkaistut Sea to Summit -matot testataan tämän standardin mukaisesti.


Älä odota enää pidempään ja osta Sea to summit Matto Ether Light XT. Jos sinulla on kysyttävää Sea to summit Matto Ether Light XT:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä trekkinn yhteydenottosivumme kautta. trekkinn tarjoaa erityisen kokoelman Makuupussittuotteita ulkoilu:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Makuupussit varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Patjat varusteilla.

Ominaisuudet Sea to summit Matto Ether Light XT

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Mukava ja kevyt patja.

-

Helppo ja nopea täyttöjärjestelmä, mukava ja kevyt (420 grammaa), korjaussarja ja varaventtiili. Meri-huippu eetterivalo xt on hyvä sivupölkkeille eikä se ole meluisa. Suosittelen sitä.

Meri huippuun eetterivalo xt

-

Loistava matto. Helppo ja nopea räjäytysjärjestelmä. Erittäin mukava. Yksi hieman negatiivinen asia - he ovat erittäin meluisia mökissä, kun siirryt heidän luokseen (mutta kun nukun, en kuule sitä, mutta vaimoni kertoo minulle seuraavana aamuna ...)

Loistava

-

Kevyt ja mukava. Pikatoimitus

Kevyt ja mukava

-

Aika testattu sisätiloissa, matto on hieno ja erittäin mukava, kun makaan kyljelläni.

Upea tuote

-

Erinomainen laatu / paino / hinta-suhde. Erittäin kevyt huippumukavuutta varten. Patja ostaa vaelluksellesi.

Erinomainen vaihde

-

Ostin tämän korvaamaan vanhemman, tilaa vievän nukkumaton. Se matto taittuu uskomattoman pieneksi ja on kevyt, mutta täysin täytettynä tarjoaa muhkeat nukkepatjat, jotka antavat upean yöunen, varsinkin kun nukuin joskus kyljelläni. Se ei ole eristetty, mutta sitä halusin. En halunnut 'ryppyistä' mattoa! Hyvä työ Sea to Summit, laadukkaat varusteet tavalliseen tapaan.

Erittäin mukava

-

Erittäin mukava ja kevyt. Pieni pakkaus. Minulla on nukkujapuolella ja yleensä ongelmia lonkan ja hartioiden tunnottomuudessa leiriytyessä, mutta ei Ether Light XT: n kanssa! Mukavuus viisi tähteä, mutta voin vielä kommentoida kestävyyttä.

Loistava

-

Täydellinen!!! Kevyt ja eristävä.

Erinomainen tuote

-

Kahden yön jälkeen tällä patjalla minulla ei ole valituksia. Nukuin hyvin. Se on erittäin mukava ja minusta tuntuu erinomaiselta. Inflaatiojärjestelmä on erittäin käytännöllinen ja nopea.

Erinomainen

-

Erinomainen, erittäin kevyt.

Työskentele hyvin

-

Kevyt ja mukava

Halusi

-

Se on hyvä, koska voit säätää omalla paineellasi. Helppo ja helppo käsitellä.

Meri huippukokoukseen eetterivalon xt mattokatsaus

-

Upea muotoilu. Mukava, kevyt, pakattava. Älykäs inflaatiojärjestelmä.

Mukava osa

-

Vietettyäänni 3 yötä siinä, voin sanoa, että tämä matto on erittäin mukava ja että se voidaan helposti paisuttaa.

Meri huippukokoukseen patja

-

Erittäin hyvä patja erittäin mukava, vastaanotettu korjauspaketilla ja sen taskulla, joka toimii pumpuna, joten erittäin helppo täyttää, vastaanotettu ajoissa, suosittelen

Top !!!

-

Erittäin mukava patja. Kompakti ja kevyt taitettuna. Täyttää helposti ilman vaivaa (puhaltakaa vain 7 - 8 kertaa etäisyydeltä täyttöpussiin ja viimeistele suoraan halutun pehmeyden mukaan) ja tyhjenee vielä nopeammin.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up