up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit

Sea to summit Matto Ultralight Insul XS

plus
  • Play videoSea to summit Matto Ultralight Insul XS
  • Sea to summit Matto Ultralight Insul XS

Sea To Summit Matto Ultralight Insul XS

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Matto Ultralight Insul XS

Ultrakevyiden makuualusta alue on yksi kerros keskiresoluutioisilla Air Sprung Solut? antaa sinulle kevyin ja pienin pakattu tilavuus matto tinkimättä mukavuudesta. Lisää lämpöä, käytämme Exkin® Platinum, hiljainen ei kudottua kangasta, joka heijastaa lämpösäteilyä menetys takaisin käyttäjälle ja Thermolite® eristys estää konvektiolämmöltä menetyksen välillä kehon ja maahan. Kaikki Sea Summit nukkuva matot tulevat laatu tavaraa säkki, korjaussarja, joka sisältää kuusi itseliimautuva laastaria korjaamiseen reikiä alalla, ja varalla silikoni yksi tapa venttiilin läppä.

tekniikka:

Termoplastinen polyuretaani TPU pyöreä logo

Exkin platina logo

Thermolite logo

181 Itsenäinen Sprung Cells


Sea to summit Matto Ultralight Insul XS on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Patjattuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Makuupussittuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset trekkinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Sea to summit-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Sea to summit Matto Ultralight Insul XS

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up