up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit

Sea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack

Sea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack

Sea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack

plus
  • Play videoSea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack
  • Sea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack
  • Sea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack
  • Sea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack

Sea To Summit Ultra Sil Nano 18L Backpack

Tuotekuvaus Sea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack

Puolet palkitun Ultra Sil ™ Daypack -tuotepakkauksen painosta ja pakkauskokosta on helppo sijoittaa taskuun tai avaimenperään täydellisenä matkakumppanina.

Ultralight 15D Nylon -kanka, strategisesti sijoitetut tangot ja virtaviivainen paneeli takaavat maksimaalisen lujuuden vähimmäispainoon.

Epäsymmetrinen vetoketju ja silikonoitu Nylon Nano ™ -kangas auttavat vähentämään pakattua kokoa kananmunan kokoon.

18L Ultra Sil ™ Nano ™ Daypack -tuotepakkauksessamme on voimakkaasti yli 30 g: n painon, ja siinä voi olla jopa 20 kg: n painavia kuormia.

Ominaisuudet:

Ultrakevyt 15D-luja Nylon-kangas

Poikkeuksellisen kompakti pakkaussuunnittelu

Silikonoitu nailonkangas helpottaa pakkaamista ja vedenpitävyyttä

Epäsymmetrinen vetoketju, jossa on pieni pakattu koko

Baari kiinnittyy jännityspisteisiin lisävoimakkuuden lisäämiseksi

Tekniset tiedot:

Kapasiteetti: 18 L

Rakentaminen: Ultra Sil

Pakattu koko: 7 x 5 x 4,5 cm

Paino: 30 g

tekniikka:

CORDURA®-kankaat on valmistettu erittäin kestävistä kuituteknologioista, painon painosta.

Tosiasia on, sovelluksesta riippumatta, niiden kankaat ovat "parhaita luokassa". Mutta mikä tärkeintä, heidän on läpäistävä omat tiukat testikriteerinsä ennen kuin he voivat ansaita CORDURA®-tuotemerkin. He ovat

saatavana monenlaisissa painoissa - erittäin kevyestä raskaaseen painoon. ja CORDURA®-kankaat ovat monissa eri rakenteissa ja kuvioissa. Kaiken kaikkiaan ne ovat kankaita, jotka tekevät vahvoja ja kestäviä tuotteita entistäkin kovemmiksi.

30D Ultra Sil® on 30 denier 240T Nylon, joka on valmistettu erittäin kestävästä Cordura®-merkkilangasta. Korkea sitkeys nylon on vahvempi ja kulutuskestävämpi kuin tavalliset nailonkuidut. Käytämme kahta eri versiota 30D Ultra Sil®: Sil / PU ja Sil / Sil-versiosta sen tarkoituksesta ja käytöstä riippuen.

SIL / SIL:

30D kestävä nailon, jossa on molemmille puolille kyllästetty silikoni. Silcone-kyllästys toimii hyvin kevyillä kankailla, sillä se parantaa kankaan repäisylujuutta, kulutuskestävyyttä ja pakkauskykyä. Silikonisoidulla kankaalla on itsensä parantuminen mitattuna puhkaistessaan. Tämän kankaan vedenpitävyys on 600 mm ja sitä käytetään silloin, kun tuotteen on oltava vedenpoistoa ja vedenpitävää, mutta ei välttämättä vedenpitävää.

Käytämme Sil / Silia tuotteisiin, joissa ultrakevyt paino ja lujuus ovat tärkeimpiä, kuten Ultra Sil® Day -pakkaus, Duffle, ostoskassi ja Sling Bag.

SIL / PU:

30D kestävä nailon, jossa on silikonia, joka on kyllästetty ulkopinnalle ja polyuretaanipinnoite sisäpuolelle. Sen vesitiiviys on yli 2 000 mm. Silikoni-ulompi toimii hyvin vedenpoistoon ja luo liukkaan pinnan helpoksi pakkaamiseksi. Sisäpuolella oleva PU-pinnoite parantaa vesipään arvoa ja mahdollistaa sauman tiivistysnauhan kiinnittymisen.

Käytämme Sil / PU: tä tuotteissa, jotka on oltava vedenpitäviä, kuten Ultra Sil® kuiva-päiväpakkauksemme, Ultra Sil® -kuivapussit, Ultra Sil® -pakkauksen vuoraukset ja monet muut tuotteet.


Jos haluat tietää lisää Sea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack:sta tai muista Sea to summit-merkkisistä tuotteista Reput ja matkalaukut kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Reput valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Sea to summit:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Sea to summit Ultra Sil Nano 18L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (15)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea pieni toissijainen reppu

-

erittäin kevyt ja toimiva

Kevyt selkänoja

-

Todella kevyt / pieni ja erittäin hyödyllinen.

Erittäin kevyt ja toimiva

-

Se ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua, kuinka vähän se painaa. Erittäin helppo taittaa ja sitä voi kuljettaa mihin tahansa. 100% suositeltava

Erittäin käytännöllinen

-

Tämä reppu on erittäin käytännöllinen, todella pieni pakattuna, mahtuu kirjaimellisesti kämmenelleni. Materiaali tuntuu erittäin pehmeältä mutta laadukkaalta, mutta näen kuinka kestävä tämä versio (minulla oli myös vanhempi versio, oli hieman isompi) on jonkin ajan kuluttua. Ainoa asia, josta kaipaan, on mahdollisuus säätää hihnojen pituutta, mutta mitä tulee "laukkuun päivän pelastamiseksi", kun tarvitset varmuuskopiotilaa ylimääräisten tavaroiden sijoittamiseksi, joita et halua kantaa käsissäsi , se on vain täydellinen. Sopii farkkujen tai takin taskuun ja voit pitää sen aina mukanasi - vain siinä tapauksessa.

Erittäin silano nano 18l

-

Erittäin käytännöllinen! Kompakti, kevyt ja erittäin kestävä! Jotta kahvat olisivat täydellisiä, tarvitaan vain koon säätöjä.

Loistava! erittäin kevyt!

-

Se on todella pieni reppu, joka painaa vain 29 g, ja se on erittäin sopiva laittaa vaellusreppuihin varaosana!

Toimii alipussina

-

Pidän sitä aina päälaukussa varaosana. Se on paras tuote siirtää takki reppuun tai asettaa matkamuistoja, kun menet majatalosta matkakohteeseesi.

Kuinka käyttää

-

Laitoin 1,5ℓ ja 2ℓ mehua ja kannin sen, mutta siinä ei ollut mitään ongelmaa.

Meri huippukokoukseen ultra-sil nano päiväpakkaus 18l

-

Todella ultra nano! Se ei paina mitään ja vie hyvin vähän tilaa, juuri mitä etsit. Kangas on laadukasta, mutta erittäin äärellistä, se antaa tunteen, että se voi helposti vaurioitua. Hyvä muotoilu.

Aaa

-

erittäin pieni hyvä asia, jota etsin

Pieni ja erittäin kevyt reppu

-

Pieni reppu, munakoko ja erittäin kevyt. Täydellinen, jos sinulla on sitä aina laukussa ja voit käyttää sitä ostoksille.

Upea pieni erittäin kevyt reppu

-

Reppu on todella ultrakevyt. Useita päiviä kestävillä retkillä se voi toimia kaksipakkauksena, esimerkiksi ostoksille tai pienille retkille. Valmistaja tekee kaikille samankaltaisille tuotteille sen virheen, että haluaa näyttää pienen pakkauskoon hyvin pienellä kuorella. Mutta silloin se on turha kun sitä käytetään. Olisi mukavampaa esimerkiksi saada käännettävä pussi, josta reppu voi kadota, mutta jota voidaan käyttää myös pieniin asioihin. Tuotteet sijoitetaan muovilevylle kauppaa varten, pahvi vaikuttaa minusta ympäristöystävällisemmältä.

Vau

-

Erittäin kevyt reppu, hieno kantamaan jopa 2kg varusteita. Viimeistään kuitenkin ..

Sulku - kevyempi ja pienempi se ei ole.

-

Erittäin pieni, mutta sillä ei ole mahdollisuutta säätää hihnoja, kuten isoveli on. Tulee monille matkoille.

Pakollinen reppu

-

Taitettu reppu on hyvin pieni, kätevä taskussa tai vyöllä, joka on hyödyllinen ruokakauppaan. Ehkä ensi kerralla ostan lisää reppua. Mielestäni hieman pieni. Toimitus on aina ajoissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up