up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit

Sea to summit Ultralight Insul XS Mat

plus
  • Play videoSea to summit Ultralight Insul XS Mat
  • Sea to summit Ultralight Insul XS Mat

Sea To Summit Ultralight Insul XS Mat

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Ultralight Insul XS Mat

Ultrakevyiden makuualusta alue on yksi kerros keskiresoluutioisilla Air Sprung Solut? antaa sinulle kevyin ja pienin pakattu tilavuus matto tinkimättä mukavuudesta. Lisää lämpöä, käytämme Exkin® Platinum, hiljainen ei kudottua kangasta, joka heijastaa lämpösäteilyä menetys takaisin käyttäjälle ja Thermolite® eristys estää konvektiolämmöltä menetyksen välillä kehon ja maahan. Kaikki Sea Summit nukkuva matot tulevat laatu tavaraa säkki, korjaussarja, joka sisältää kuusi itseliimautuva laastaria korjaamiseen reikiä alalla, ja varalla silikoni yksi tapa venttiilin läppä.

tekniikka:

Termoplastinen polyuretaani TPU pyöreä logo

Exkin platina logo

Thermolite logo

181 Itsenäinen Sprung Cells


Tilaa Sea to summit:n tuotteet, kuten Ultralight Insul XS Mat, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu trekkinn:aan, omaan ulkoilu verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Sea to summit Ultralight Insul XS Mat jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Sea to summit Ultralight Insul XS Mat

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up