`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sea To Summit

Sea to summit

Kevyitä ulkotuotteita oli vaikea löytää Australiasta 80-luvun alkupuolella, joten Roland Tyson, Sea to Summit -omistaja ja toimitusjohtaja, alkoi tehdä omia.
Rolandin tuotteiden kysyntä kasvoi, ja vuonna 1984 hän sitoutui suunnittelemaan varusteita kahdelle uskottomalle australialaiselle seikkailijalle nousemaan aikaisemmin mitoittamattomalla reitillä Everestin pohjoiseen.
Näistä seikkailijoista tuli myöhemmin ensimmäisiä australialaisia, jotka mittasivat vuoren, ja ensimmäisistä ihmisistä, jotka tekivät niin ilman lisähappoa tai paikallisia oppaita. He olivat niin vaikuttuneita laitteistostaan, että vuonna 1990, kun yksi seikkailijoista suunnitteli matkaa Bengalin lahden 'mereltä' Everestin 'huippukokoukseen', hän pyysi jälleen Rolandia suunnittelemaan ja kehittämään varusteita häntä. Tämä retkikunta oli myös menestyvä ja Sea to Summit -merkki syntyi virallisesti.
Nykyisen avain, kuten se tuolloin, on huipputeknologian käyttäminen kestävien ja kevyiden laitteiden suunnittelussa ja kehittämisessä, jotka on rakennettu äärimmäisiin ympäristöihin ja rajojen ylittäviin toimintoihin.
Sea to Summit on sittemmin kasvanut palkittuksi globaaliksi brändiksi, joka on kansainvälisesti tunnustettu tuottamaan teknisiä seikkailulaitteita, joita myydään yli 60 maassa.

Makuupussit

Makuupussit

Nukkumatot ja tyynyt

Nukkumatot ja tyynyt

Leirikeittiö

Leirikeittiö

henkilökohtainen

henkilökohtainen

Drybags

Drybags

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Elektroniikka

Leirintä ja telttailu

Makuupussit

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Reput ja matkalaukut

Teltat

Terveys ja ravinto

Tuotemyynti

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Sea To Summit )
Sulje