up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva
360

Silva Ajovalo Trail Runner Free

plus
  • 360Silva Ajovalo Trail Runner Free
  • Play videoSilva Ajovalo Trail Runner Free
  • Silva Ajovalo Trail Runner Free

Silva Ajovalo Trail Runner Free

Tuotekuvaus Silva Ajovalo Trail Runner Free

Trail Runner Free on mukava ja kevyt ajovalaisin kaikille, jotka rakastavat juoksemista. Sen ominaisuudet ja valonsäde on optimoitu juoksijan tarpeisiin. Trail Runner Free -sarjan perusversiossa on 3 x AAA-paristoa ja Hybrid-akkukotelo.
Tässä alkuperäisen ajovalaisimemme viidennessä sukupolvessa esitämme uudenlaisen tekniikan, jossa virtajohto on integroitu päänauhaan. Kutsumme sitä ilmaiseksi tekniikaksi - mukava ajovalaisinkokemus häiritsemättä johtoa tai sotkeutuneita johtoja. Ei hässäkkää - vapauta vain energia.

Mukana hybridiakkutila:
Hybridi-akkukotelossa voi olla joko AAA-paristot (mukana) tai ladattava Silva Hybrid -akku. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vapaus päivittää ajovalaisin, kun haluat täydentää sitä ladattavalla akulla. Kotelossa on pitoon sopivat pinnat ja siinä on integroitu punainen takavalo - mikä lisää näkyvyyttä.

Räätälöity valonjako:
Trail Runner Free -sarja on tarkoitettu juoksemiseen kaikilta osin. Kaikissa kolmessa ajovalaisimessa on Silva Intelligent Light. Tämä tarkoittaa, että saat kaksinkertaisen valonsäteilytekniikan ajovalaisimeesi, jonka valoasetukset ovat täydellisiä juoksuun. Ainutlaatuinen yhdistelmämme pitkän ulottuvuuden valonheittimestä ja läheisestä valonheittimestä johtaa pään pienempään liikkumiseen, parempaan hallintaan, parempaan tasapainoon, vähemmän väsymystä ja suurempaan nopeuteen.

Mukavuus jokaisessa yksityiskohdassa:
Huolimatta keskittymisestä teknologisiin läpimurtoihin, emme ole unohtaneet painon optimoinnin merkitystä. Jokainen ajovalaisimen osa on pakattu ja yksikkö painaa vain 55 grammaa (ilman paristoja). Ajovalaisin on täysin tasapainossa, sileät säädöt ja litteä, pehmeä tekstiilipidennysjohto, joka ei sotkeudu. Pääpanta on pehmeä, mutta riittävän tukeva, sisäpuolella silikoninauha, joka pysyy paikallaan. Akkua voidaan pitää mukavasti pääpannassa tai pitää lämpimänä taskussa säästääksesi akun käyttöikää mukana toimitetulla jatkojohdolla.

Perusversio Trail Runner Free:
Valitse Trail Runner Free Hybrid-akkukotelolla ja 3 x AAA-paristolla, jos et käytä päivittäin, mutta silti arvostat pitkää paloaikaa.


Ominaisuudet:

Vapaa tekniikka: integroidut johdot pääpannassa. ei häiriötekijöitä. ei hässäkkää.
Hybridi-akkukotelo: monipuolinen akkukotelo joko aaa-paristoille tai hybridiakkuille. siinä on integroitu punainen takavalo.
Puhdas mukavuus: kevyt ja täysin tasapainoinen tasaisilla säätöillä ja tasaisella, pehmeällä tekstiilillä jatkojohdolla, joka ei sotkeudu.
Silva intelligent light®: ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja läheistä tulva-valoa, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä että kaukana olevista esteistä.Osta Silva Ajovalo Trail Runner Free markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Elektroniikka lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Silva Ajovalo Trail Runner Free:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Silva Ajovalo Trail Runner Free

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Silva polkujuoksija ilmaiseksi

-

Erittäin kevyt, helppokäyttöinen ja korkealaatuinen. Hyvä valaistus pitkään. Siinä oli punainen valo, joka mahdollistaa tunnistamisen.

Silva polkujuoksija ilmaiseksi

-

Kevyt ja käytännöllinen, erinomaisella valaistuksella ja hyvällä akun suorituskyvyllä (3x AAA)

Arvostelu

-

Täydellinen, täsmälleen kuten kuvattu ja toivoin. Yksinkertainen, kevyt ja hyvä istuvuus.

Oikein hyvä

-

Erinomainen etuosa. Kevyt, mukava ja hyvällä valolla. Minä suosittelen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up