up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva
360

Silva Cross Trail 3X Headlight

plus
  • 360Silva Cross Trail 3X Headlight
  • Play videoSilva Cross Trail 3X Headlight
  • Silva Cross Trail 3X Headlight

Silva Cross Trail 3X Headlight

Tuotekuvaus Silva Cross Trail 3X Headlight

Cross Trail 3X on suunniteltu useille urheilijoille, jotka haluavat yhden ajovalaisimen, joka kattaa kaikki suosikkinsa


toimintaa. SILVA Intelligent Light® ja monipuolinen SILVA Flow Light sekä useita lisälaitteita


sekä ajovalaisin että poikkeuksellisen pienikokoinen USB-akku, Cross Trail 3X on täydellinen valinta, joka sopii erinomaisesti juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn.

SILVA Intelligent Light® optimoi valokuvion pitkän tähtäimen spot-valon ja suljetun valon valon ainutlaatuisen yhdistelmän avulla. Kun sinulla on vähemmän pääliikkeitä ja selkeä näkymä lähellä ja kauas esteitä, voit saada


tasapaino ja luottamus, joka vaatii nopeaa liikettä ja parempaa toimintaa.

Älykkäät SILVA Flow Light -tekniikka optimoi entisestään tarjoamalla saumatonta tunnistusta suosikkiurheilusi valaisimelle. Yksinkertaisesti kallistamalla valoa alaspäin saadaan palkit laajemmiksi kirkastamaan hitaampia toimintoja. Kun ajovalaisin kallistetaan ylöspäin, valo päätyy kauemmin ja antaa täydellisen kuvan, kun liikut nopeasti.

Liukumaton pääpanta takaa miellyttävän istuvuuden, ja mukana olevat kiinnikkeet pääpanta-, kypärä- ja polkupyörän ohjaustangolle parantavat monitoimintamahdollisuuksia. Ajovalaisin on suunniteltu kestämään kaikenlaiset sääolosuhteet


ja maastot ja suuri päälle / pois-painike helpottavat myös käsineiden käyttöä.

Akku on USB-ladattava ja merkkivalo auttaa sinua seuraamaan lataustasoa ennen aktiviteettia. SILVA-liitäntäjärjestelmä lisää joustavuutta minkä tahansa SILVA Li-Ion -akun käyttämiseen vuodesta 2008 eteenpäin.

 


Jos etsit korkealaatuisia Sähköinen taskulamppu tuotteita, siinä tapauksessa Sähköinen taskulamppu täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Silva Cross Trail 3X Headlight:a, jonka tämänhetkinen hinta on 116.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. trekkinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia ulkoilu varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Silva Cross Trail 3X Headlight:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Silva Cross Trail 3X Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up