up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva

Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight

Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight

Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight

Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight

plus
  • Play videoSilva Cross Trail 6 Ultra Headlight
  • Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight
  • Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight
  • Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight
  • Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight

Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight

Tuotekuvaus Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight

Cross Trail 6 Ultra on paras monipuolinen ajovalaisin, jossa on kaksoisakut ja erittäin runsas palamisaika. Se on varmasti luotettava kumppani laajimmissa harjoituksissa. Sopii erinomaisesti hiihtoon, juoksuun, pyöräilyyn ja päiviin, jolloin haluat vain lähteä liikkeelle keskeytymättä. 6 Ultran avulla saat myös Tyto Redin, ylimääräisen turvavalon.

Runsaalla paloaikalla ja älykkäillä ominaisuuksilla, kuten Silva Flow Light ja Silva Intelligent Light, sekä lukuisilla kiinnitysvaihtoehdoilla. Cross Trail 6 Ultra on täydellinen kumppani vaativimpiin harrastuksiin. Se on mukava, kevyt ajovalaisin, joka on suunniteltu moniurheilijoille, jotka paitsi nauttivat juoksemisesta, hiihtämisestä ja pyöräilystä, mutta haluavat työntää vielä pidemmälle kohti näitä laajoja harjoituksia ja kilpailuja. Siinä on myös punainen turvavalo Tyto Red, joka lisää näkyvyyttä.

Kaksoisakut:
Kaksinkertaisilla akkuilla on erittäin runsas palamisaika, jota voit pidentää entisestään tuomalla ylimääräisiä AA-paristoja. Joten jos sinusta tuntuu, että voisit jatkaa ikuisesti, tämä ajovalaisin on oikeassa kanssasi. Mukana toimitettavat akut ovat USB-ladattava 2.0Ah-akku ja 4xAA-akku.

Cross Trail -sarja:
Cross Trail on paras all round -sarja sinulle, joka nauttii sekä juoksemisesta, pyöräilystä että hiihtämisestä. Kaikissa malleissa on sama valo ja ominaisuudet - mikä eroaa paristoista.

Valitse Cross Trail 6 4xAA-paristoilla, jos käyttösi on epäsäännöllistä ja jos pidät todella pitkää paloaikaa. Jos aiot käyttää ajovalaisinta säännöllisemmin, Cross Trail 6X ladattavalla 2.0Ah akulla saa työn valmiiksi. Jos et kuitenkaan halua tehdä kompromisseja, siirry Cross Trail 6 Ultran mukana ja vastaanota kaksoisakut - jotka pitävät sinut mukana vaativimmissakin harjoituksissa.


Ominaisuudet:

Kaksoisakut: Kaksoisakut mahdollistavat pitkät juoksut ja kilpailut.
Mukana turvavalo: Punainen takavalo lisää näkyvyyttä pimeässä.
Silva intelligent light®: Ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja lähellä olevaa valonheitintä, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä että kaukana olevista esteistä.
Silva-virtausvalo: Vaihtaa valokuviota aktiivisuutesi mukaan
Monikiinnitys - pää, pyörä, kypärä: Käytä samaa lamppua useisiin toimintoihin


Tekniset tiedot:

Kiinnitys: Pyörän kiinnitys *, pääpanta, kypärän kiinnitys
Akku: 1 x ladattava 2.0Ah LiPo USB (ulkoinen akku), 4x AA (ulkoinen akku)
Palkkikuvio: Flow Light, Intelligent Light® - optimoitu valonjako
Paloaika: Katso matriisitaulukko
Valoetäisyys: Katso matriisitaulukko
Valotilat: Max, Med, Min, Blink
Valoteho: 600 Lumen
Materiaali: ABS, alumiini, PC, TPU
Vedenkestävyys: IPX5 - vesitiivis
Paino (sis. Paristot): 163g, 230g
Paino (lamppuyksikkö): 78g


trekkinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia ulkoilu tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight? Olet onnekas, sillä trekkinn:ssä, Elektroniikka katalogissa ja Sähköinen taskulamppu kategoriassa, tarjoamme muita ulkoilu tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Silva Cross Trail 6 Ultra Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea tuote

-

Olin erittäin tyytyväinen ensimmäiseen Silvan ajovalooni, Cross Trail 5X: ään, ja nyt Cross Trail 6 Ultra on täyttänyt odotukseni. Suuri valo, suuri valaistus ja loistava ammattitaito. Tehty polkujuoksulle. Myös nopea toimitus, hyvin pakattu ja hyvä hinta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up