up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Silva

Silva Cross Trail 6 Ultra

Silva Cross Trail 6 Ultra

Silva Cross Trail 6 Ultra

Silva Cross Trail 6 Ultra

plus
  • Play videoSilva Cross Trail 6 Ultra
  • Silva Cross Trail 6 Ultra
  • Silva Cross Trail 6 Ultra
  • Silva Cross Trail 6 Ultra
  • Silva Cross Trail 6 Ultra

Silva Cross Trail 6 Ultra

Tuotekuvaus Silva Cross Trail 6 Ultra

Cross Trail 6 Ultra on paras monipuolinen ajovalaisin, jossa on kaksoisakut ja erittäin runsas palamisaika. Se on varmasti luotettava kumppani laajimmissa harjoituksissa. Sopii erinomaisesti hiihtoon, juoksuun, pyöräilyyn ja päiviin, jolloin haluat vain lähteä liikkeelle keskeytymättä. 6 Ultran avulla saat myös Tyto Redin, ylimääräisen turvavalon.

Runsaalla paloaikalla ja älykkäillä ominaisuuksilla, kuten Silva Flow Light ja Silva Intelligent Light, sekä lukuisilla kiinnitysvaihtoehdoilla. Cross Trail 6 Ultra on täydellinen kumppani vaativimpiin harrastuksiin. Se on mukava, kevyt ajovalaisin, joka on suunniteltu moniurheilijoille, jotka paitsi nauttivat juoksemisesta, hiihtämisestä ja pyöräilystä, mutta haluavat työntää vielä pidemmälle kohti näitä laajoja harjoituksia ja kilpailuja. Siinä on myös punainen turvavalo Tyto Red, joka lisää näkyvyyttä.

Kaksoisakut:
Kaksinkertaisilla akkuilla on erittäin runsas palamisaika, jota voit pidentää entisestään tuomalla ylimääräisiä AA-paristoja. Joten jos sinusta tuntuu, että voisit jatkaa ikuisesti, tämä ajovalaisin on oikeassa kanssasi. Mukana toimitettavat akut ovat USB-ladattava 2.0Ah-akku ja 4xAA-akku.

Cross Trail -sarja:
Cross Trail on paras all round -sarja sinulle, joka nauttii sekä juoksemisesta, pyöräilystä että hiihtämisestä. Kaikissa malleissa on sama valo ja ominaisuudet - mikä eroaa paristoista.

Valitse Cross Trail 6 4xAA-paristoilla, jos käyttösi on epäsäännöllistä ja jos pidät todella pitkää paloaikaa. Jos aiot käyttää ajovalaisinta säännöllisemmin, Cross Trail 6X ladattavalla 2.0Ah akulla saa työn valmiiksi. Jos et kuitenkaan halua tehdä kompromisseja, siirry Cross Trail 6 Ultran mukana ja vastaanota kaksoisakut - jotka pitävät sinut mukana vaativimmissakin harjoituksissa.


Ominaisuudet:

Kaksoisakut: Kaksoisakut mahdollistavat pitkät juoksut ja kilpailut.
Mukana turvavalo: Punainen takavalo lisää näkyvyyttä pimeässä.
Silva intelligent light®: Ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja lähellä olevaa valonheitintä, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä että kaukana olevista esteistä.
Silva-virtausvalo: Vaihtaa valokuviota aktiivisuutesi mukaan
Monikiinnitys - pää, pyörä, kypärä: Käytä samaa lamppua useisiin toimintoihin


Tekniset tiedot:

Kiinnitys: Pyörän kiinnitys *, pääpanta, kypärän kiinnitys
Akku: 1 x ladattava 2.0Ah LiPo USB (ulkoinen akku), 4x AA (ulkoinen akku)
Palkkikuvio: Flow Light, Intelligent Light® - optimoitu valonjako
Paloaika: Katso matriisitaulukko
Valoetäisyys: Katso matriisitaulukko
Valotilat: Max, Med, Min, Blink
Valoteho: 600 Lumen
Materiaali: ABS, alumiini, PC, TPU
Vedenkestävyys: IPX5 - vesitiivis
Paino (sis. Paristot): 163g, 230g
Paino (lamppuyksikkö): 78g


Oletko kiinnostunut Silva Cross Trail 6 Ultra:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla trekkinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Silva Cross Trail 6 Ultra:sta tuotekuvauksineen yms. Silva on yksi parhaista ulkoilumerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Elektroniikkatuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Silva Cross Trail 6 Ultra

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea tuote

-

Olin erittäin tyytyväinen ensimmäiseen Silvan ajovalooni, Cross Trail 5X: ään, ja nyt Cross Trail 6 Ultra on täyttänyt odotukseni. Suuri valo, suuri valaistus ja loistava ammattitaito. Tehty polkujuoksulle. Myös nopea toimitus, hyvin pakattu ja hyvä hinta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up