up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Silva

Silva Cross Trail 6X Headlight

Silva Cross Trail 6X Headlight

Silva Cross Trail 6X Headlight

Silva Cross Trail 6X Headlight

plus
  • Play videoSilva Cross Trail 6X Headlight
  • Silva Cross Trail 6X Headlight
  • Silva Cross Trail 6X Headlight
  • Silva Cross Trail 6X Headlight
  • Silva Cross Trail 6X Headlight

Silva Cross Trail 6X Headlight

Tuotekuvaus Silva Cross Trail 6X Headlight

Cross Trail 6X on ladattava, kevyt ja mukava ajovalaisin, jolla on runsas palamisaika ja lukuisia kiinnitysvaihtoehtoja. Ohuessa akussa on 2,0 Ah: n teho. Nämä ajovalot sopivat erinomaisesti hiihtoon, juoksuun, pyöräilyyn ja päiviin, jolloin haluat vain lähteä liikkeelle.

Runsaalla paloaikalla ja älykkäillä ominaisuuksilla, kuten Silva Flow Light ja Silva Intelligent Light, sekä lukuisilla kiinnitysvaihtoehdoilla. Cross Trail 6X on täydellinen kumppani pidempään harrastukseen. Se toimii kevyellä, ladattavalla 2,0 Ah akulla - joka on sijoitettu monikytkentäkoteloon ja jossa on akun varauksen ilmaisin. Mukana tulevat lisäosat antavat sinulle mahdollisuuden kantaa sekä lamppua että akkua kypärässäsi, ohjaustangossa tai pääpannassa.
Runsaalla paloaikalla, täydellä vedenkestävyydellä (IPX5) ja USB-latauksella Cross Trial 6X on monipuolinen ja luotettava kumppani, joka valaisee minkä tahansa polun, jonka valitset juoksemaan, hiihtämään tai ratsastamaan.

Cross Trail -sarja:
Cross Trail on paras all round -sarja sinulle, joka nauttii sekä juoksemisesta, pyöräilystä että hiihtämisestä. Kaikissa malleissa on sama valo ja ominaisuudet - mikä eroaa paristoista.

Valitse Cross Trail 6 4xAA-paristoilla, jos käyttösi on epäsäännöllistä ja jos pidät todella pitkää paloaikaa. Jos aiot käyttää ajovalaisinta säännöllisemmin, Cross Trail 6X ladattavalla 2.0Ah akulla saa työn valmiiksi. Jos et kuitenkaan halua tehdä kompromisseja, siirry Cross Trail 6 Ultran mukana ja vastaanota kaksoisakut - jotka pitävät sinut mukana vaativimmissakin harjoituksissa.


Ominaisuudet:

Kevyt akku (2.0ah):
Kevyt, ladattava USB-akku, paristonilmaisimella, joka voidaan kiinnittää kaulalevyyn, vyöhön tai pyörän runkoon.

Silva intelligent light®:
Ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja lähellä olevaa valonheitintä, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä että kaukana olevista esteistä.

Silva-virtausvalo:
Vaihtaa valokuviota aktiivisuutesi mukaan

Monikiinnitys - pää, pyörä, kypärä:
Käytä samaa lamppua useisiin toimintoihin

Suuri virtapainike:
Tekee ajovalaisimen käytöstä helppoa myös käsineitä käytettäessä.


Tekniset tiedot:

Kiinnitys: Pyörän kiinnitys *, pääpanta, kypärän kiinnitys
Akku: 1 x ladattava 2.0Ah LiPo USB (ulkoinen akku)
Palkkikuvio: Flow Light, Intelligent Light® - optimoitu valonjako
Paloaika: Katso matriisitaulukko
Valoetäisyys: Katso matriisitaulukko
Valotilat: Max, Med, Min, Blink
Valoteho: 600 Lumen
Materiaali: ABS, alumiini, PC, TPU
Vedenkestävyys: IPX5 - vesitiivis
Paino (sis. Paristot): 163 g
Paino (lamppuyksikkö): 78g


Tutustu nyt kaikkiin Elektroniikka tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Silva Cross Trail 6X Headlight. Osta nyt Silva Cross Trail 6X Headlight ja säästä paljon puhdasta rahaa Sähköinen taskulamppu tuotteista. Lisäksi, Silva-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Silva Cross Trail 6X Headlight:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Elektroniikka tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Silva Cross Trail 6X Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up