up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva
360

Silva Explore 4

plus
  • 360Silva Explore 4
  • Play videoSilva Explore 4
  • Silva Explore 4

Silva Explore 4

Tuotekuvaus Silva Explore 4

Explore 4 on tehokas, täysin vedenpitävä ajovalaisin, jolla on erittäin runsas palamisaika ja helppokäyttöinen 3xAAA-akku. Paras valinta, kun tarvitset oppaan ulkoiluun sekä maalla että vedellä. Sisältää 400 lumenin, IPX7-vesisuojan ja 3 LED-valotilaa.

Explore 4 on vedenpitävä ajovalaisin, jolla on erittäin runsas palamisaika ja useita kiinnitysvaihtoehtoja. Siinä on kolme led-väriä; 400 lm valkoinen, punainen, joka säilyttää yönäkösi ja oranssi, joka on optimaalinen kartanlukemiseen. Voit jopa käyttää sitä teltan tai veneen valaisemiseen asettamalla sen mukana toimitetun säilytyspussiin. Jos olet sellainen ihminen, joka rakastaa seikkailuja - olipa se sitten maalla tai vedellä, rauhallisia patikointi- ja purjehdusretkiä tai jännittäviä vuorikiipeily- ja melontamalleja - tämä lamppu opastaa sinut mihin tahansa haluat mennä. Parannetulla erittäin matalalla tilalla (10 lumenia) saat entistä pidemmän paloajan lähietäisyydelle tai lukemiseen.

Tutki 4 -sarja:
Explore-sarja luotiin seikkailuihin - sekä maalla että vedellä. Ne ovat 100% vedenpitäviä (IPX7), mikä tarkoittaa, että ne voidaan upottaa 1 metriin vettä 30 minuutiksi, jos sinulla ei ole onnea pudottaa sitä. Niissä ei ole vain valkoista valoa, vaan myös punaista valoa yönäkymän ja oranssin valon säilyttämiseksi. Nämä ajovalaisimet on suunniteltu vuorikiipeilyyn, melontaan, patikointiin tai purjehdukseen, ja ne ovat loistava kumppani kaikissa seikkailuissa.

Valitse Explore 4RC, jos haluat mieluummin ladattavia paristoja, tai valitse Explore 4, jos haluat 3xAAA-alkaliparistoja, jotka voit vaihtaa pidempien seikkailujen aikana.


Ominaisuudet:

Pitkä palamisaika (3xaaa): ajovalaisimen virtalähde on 3xaaa-paristo, joka antaa sinulle runsaan palamisajan.
Täysin vedenpitävä: Täyttää Ipx7-standardin; Voidaan upottaa veteen jopa 30 minuuttia 1 metrin syvyydessä.
Yönäkymä ja kartanlukutilat: Valkoisen valon lisäksi ajovalaisimessa on punainen valotila, joka säilyttää yönäkösi, ja oranssi tila, joka on optimaalinen kartanlukemiseen.
Erittäin matala tila (10 lumenia): säästää akkua, sopii erinomaisesti lähietäisyydelle tai lukemiseen.
Silva Intelligent Light®: Ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja läheistä tulva-valoa, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä olevista että kaukaisista esteistä.


Tekniset tiedot:

Kiinnitys: Vyöpidike, pääpanta, kypärän kiinnitys
Akku: 3 x AAA
Akun ilmaisin: Näyttää akun tilan, kun se on kytketty pois päältä
Palkkikuvio: Intelligent Light® - optimoitu valonjako
Lamputyyppi: 1 x punainen / oranssi LED, 2 x puolitehoista LEDiä
Valoetäisyys: Katso matriisitaulukko
Valotilat: Max, Min, Blink, Orange, Red
Valoteho: 400 Lumen
Materiaali: ABS, alumiini, PC, TPU
Vedenkestävyys: IPX7 - Vedenkestävä
Paino (sis. Paristot): 88g
Paino (lamppuyksikkö): 53g


Jos haluat ostaa Silva:n parhaita Elektroniikkatuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Silva:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten Silva Explore 4. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Silva Explore 4 kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Silva Explore 4

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä taskulamppu

-

Olen tyytyväinen ostokseeni. Taskulamppu on vankka, se loistaa erittäin hyvin. Se on osoittautunut viime aikoina talvella vuoristossa ja lenkkeilyyn metsässä. Ja itse kaupan osalta se on myös OK. Tavarat kuvatulla tavalla, tehokas lähetys

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up