up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva

Silva Explore 4RC Headlight

plus
  • Play videoSilva Explore 4RC Headlight
  • Silva Explore 4RC Headlight

Silva Explore 4RC Headlight

Tuotekuvaus Silva Explore 4RC Headlight

Explore 4RC on kevyt, täysin vedenpitävä ajovalaisin ja täydellinen kumppani ulkona harrastettaessa sekä maalla että vedessä. Siinä on 3 eriväristä LED-valoa ja se toimii ladattavalla USB-akulla. Sisältää 400 lumenin, IPX7-vesisuojan ja 3 valotilaa.

Nautitko ulkoilusta, kuten patikoinnista, vuorikiipeilystä, melonnasta ja purjehduksesta? Explore 4RC: llä on sekä yönäkymän säilyttämistila että kartanlukutila - sekä runsas palamisaika, akun ilmaisin ja monikiinnitysvaihtoehdot. Se on kevyt, täysin vedenpitävä (IPX7) ja toimii 700 mAh: n akulla, jonka voit ladata USB: llä. Parannetulla erittäin matalalla tilalla (10 lumenia) saat entistä pidemmän paloajan lähietäisyydelle tai lukemiseen. Explore 4RC on valmis tutkimaan sitä kanssasi minne tahansa seuraava seikkailusi vie ja mitä haluat harrastaa.

Tutki 4 -sarja:
Explore-sarja luotiin seikkailuihin - sekä maalla että vedellä. Ne ovat 100% vedenpitäviä (IPX7), mikä tarkoittaa, että ne voidaan upottaa 1 metriin vettä 30 minuutiksi, jos sinulla ei ole onnea pudottaa sitä. Niissä ei ole vain valkoista valoa, vaan myös punaista valoa yönäkymän ja oranssin valon säilyttämiseksi. Nämä ajovalaisimet on suunniteltu vuorikiipeilyyn, melontaan, patikointiin tai purjehdukseen, ja ne ovat loistava kumppani kaikissa seikkailuissa.

Valitse Explore 4RC, jos haluat mieluummin ladattavia paristoja, tai valitse Explore 4, jos haluat 3xAAA-alkaliparistoja, jotka voit vaihtaa pidempien seikkailujen aikana.


Ominaisuudet:

Ladattava akku: Integroitu ladattava akku - USB-kaapeli mukana.
Täysin vedenpitävä: Täyttää Ipx7-standardin; Voidaan upottaa veteen jopa 30 minuuttia 1 metrin syvyydessä.
Yönäkymä ja kartanlukutilat: Valkoisen valon lisäksi ajovalaisimessa on punainen valotila, joka säilyttää yönäkösi, ja oranssi tila, joka on optimaalinen kartanlukemiseen.
Erittäin matala tila (10 lumenia): säästää akkua, sopii erinomaisesti lähietäisyydelle tai lukemiseen.
Silva Intelligent Light®: Ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja läheistä tulva-valoa, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä olevista että kaukaisista esteistä.


Tekniset tiedot:

Kiinnitys: Vyöpidike, pääpanta, kypärän kiinnitys
Akku: 1 x Li Po 700mAh / integroitu
Akun ilmaisin: Näyttää akun tilan, kun se on kytketty pois päältä
Palkkikuvio: Intelligent Light® - optimoitu valonjako
Lamputyyppi: 1 x punainen / oranssi LED, 2 x puolitehoista LEDiä
Valoetäisyys: Katso matriisitaulukko
Valotilat: Max, Min, Blink, Orange, Red
Valoteho: 400 Lumen
Materiaali: ABS, alumiini, PC, TPU
Vedenkestävyys: IPX7 - Vedenkestävä
Paino (sis. Paristot): 73 g


Silva Explore 4RC Headlighta on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Silva:n tuotteita, kuten Explore 4RC Headlight, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Silva:lta.

Ominaisuudet Silva Explore 4RC Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up