up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva

Silva Scout 2RC Headlight

plus
  • Play videoSilva Scout 2RC Headlight
  • Silva Scout 2RC Headlight

Silva Scout 2RC Headlight

Tuotekuvaus Silva Scout 2RC Headlight

Patikointiin ja retkeilyyn suunniteltu Scout-sarja on täydellinen kumppani ulkona harrastajille. Scout 2RC on Scout 2 -sarjan ylin ajovalaisin. Yönäkyvyyden, akun varauksen ilmaisun ja Scout 2XT: n 350 lumenin ulostulon lisäksi siinä on myös ladattava USB-paristo 1,0 Ah.

Scout 2RC on kevyt, mukava ajovalaisin, joka toimii integroidulla USB-ladattavalla 1,0 Ah: n akulla. Siinä on 350 lm: n valoteho, 65 metrin valonsäde ja suuri päälle / pois-painike, jonka avulla sitä on helppo käyttää, vaikka käsineitäkin. Punainen valotila, joka säilyttää yönäkösi, ja akun varaustason osoitin, on tämä lamppu täydellinen opas omistautuneille retkeilijöille ja retkeilijöille, jotka eivät saa tarpeeksi luonnon rauhasta, jännityksestä ja kauneudesta.

Scout 2 -sarja:
Scout on kaikkein perusajovalomallimme, mutta siinä on loistava valo, akun kapasiteetti ja älykkäät ominaisuudet. Se on täydellinen valinta retkeilijöille, retkeilijöille, koiran kävelijöille ja harrastajille ulkona. Jotkut mallit tarjoavat yönäkyvyyden säilyttämisen ja kartanlukutilan, jotkut ovat ladattavia - ja jotkut voivat palaa päiviä, joten kumman partiolaisen aiotte seurata seikkailuissasi?


Ominaisuudet:

USB-ladattava akku 1.0ah: Integroitu USB-ladattava akku (Lipo 1.0 Ah).
350 todellinen valovirta: Valoteho 350 lumenia
Vedenkestävä: Valmistettu kestämään vaikeita olosuhteita
Kevyt: Ei tarvitse kantaa turhaa painoa
Silva Intelligent Light®: Ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja läheistä tulva-valoa, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä olevista että kaukaisista esteistä.


Tekniset tiedot:

Liite: Pääpanta
Akku: 1 x Li Po 1.0Ah / integroitu
Lampun tyyppi: 2 x puolitehoista LEDiä
Paloaika (min-tila): 25h
Paloaika (maks. Tila): 6 h
Valoetäisyys: 65m
Valotilat: Max, Min
Valoteho: 350 Lumen
Materiaali: ABS, PC, TPU, alumiini
Vedenkestävyys: IPX5 - vesitiivis
Paino (sis. Paristot): 76 g


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Sähköinen taskulampputuotteita suoraan Silva:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Silva Scout 2RC Headlight, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Silva Scout 2RC Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up