up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva

Silva Scout 2XT Headlight

plus
  • Play videoSilva Scout 2XT Headlight
  • Silva Scout 2XT Headlight

Silva Scout 2XT Headlight

Tuotekuvaus Silva Scout 2XT Headlight

Patikointiin ja retkeilyyn suunniteltu Scout-sarja on täydellinen kumppani ulkona harrastajille. Scout 2XT on Scout 2 -sarjan kolmas taso (neljästä). Yönäkymän säilyttämisen ja tason 2, Scout 2X: n akun varauksen ilmaisun lisäksi sillä on vieläkin tehokkaampi valo ja pidempi näkyvyys. Joten, jos olet luonnon harrastaja, niin tämä on ajovalaisin, josta kannattaa innostua.

Joskus haluat vain parasta vaihdetta, koska ne luovat parhaan kokemuksen. Scout 2XT: ssä on täysi 350 lumenia, paristokansi, jota on helppo käyttää, ja lamppujen suora säätö pystysuorassa kulmassa. Se on yksi kevyimmistä ajovalaisimista ja luotettava kumppani, joka on helppo tuoda mukanasi mihin tahansa seikkailuun ulkona. Scout 2XT toimii 3xAAA-paristolla (mukana).

Scout 2 -sarja:
Scout on kaikkein perusajovalomallimme, mutta siinä on loistava valo, akun kapasiteetti ja älykkäät ominaisuudet. Se on täydellinen valinta retkeilijöille, retkeilijöille, koiran kävelijöille ja harrastajille ulkona. Jotkut mallit tarjoavat yönäkyvyyden säilyttämisen ja kartanlukutilan, jotkut ovat ladattavia - ja jotkut voivat palaa päiviä, joten kumman partiolaisen aiotte seurata seikkailuissasi?


Ominaisuudet:

350 TRUE LUMEN: Valoteho 350 Lumen
Vedenkestävä: valmistettu kestämään vaikeita olosuhteita
KEVYT PAINO: Ei tarvitse kantaa turhaa painoa
SILVA INTELLIGENT LIGHT®: Ainutlaatuinen yhdistelmä pitkästä ulottuvasta kohdevaloa ja läheistä tulva-valoa, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä olevista että kaukaisista esteistä.


Tekniset tiedot:

Liite: Pääpanta
Akku: 3 x AAA
Lampun tyyppi: 2 x puolitehoista LEDiä
Paloaika (min-tila): 70h
Paloaika (maks. Tila): 30 h
Valoetäisyys: 65m
Valotilat: Max, Min
Valoteho: 350 Lumen
Materiaali: ABS, PC, TPU, alumiini
Vedenkestävyys: IPX5 - vesitiivis
Paino (sis. Paristot): 84g
Paino: 51g


Silva Scout 2XT Headlight on tuote, jonka löydät Sähköinen taskulamppu kategoriasta, Elektroniikka:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, trekkinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista trekkinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Silva Scout 2XT Headlight:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa ulkoilu:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Silva Scout 2XT Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up