up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva
360

Silva Trail Runner Free H Headlight

plus
  • 360Silva Trail Runner Free H Headlight
  • Play videoSilva Trail Runner Free H Headlight
  • Silva Trail Runner Free H Headlight

Silva Trail Runner Free H Headlight

Tuotekuvaus Silva Trail Runner Free H Headlight

Hybridiakku (1.15ah):
USB-ladattava hybridiakku (1.15Ah), joka on suunniteltu käytettäväksi yhdessä hybridiakkutilan kanssa.

Ilmainen tekniikka:
Integroidut johdot pääpannassa. Ei häiriötekijöitä. Ei hässäkkää.

Hybridi-akkukotelo:
Monipuolinen akkukotelo joko AAA-paristoille tai hybridiakkuille. Pitää integroitua punaista takavaloa.

Puhdas mukavuus:
Kevyt ja täysin tasapainoinen tasaisilla säätöillä ja litteällä, pehmeällä tekstiilillä jatkojohdolla, joka ei sotkeudu.

Silva intelligent light®:
Ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja lähellä olevaa valonheitintä, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä että kaukana olevista esteistä.Osta Silva Trail Runner Free H Headlight markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Elektroniikka lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Silva Trail Runner Free H Headlight:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Silva Trail Runner Free H Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Menestys

-

Erittäin kevyt ja korkealaatuinen. Konsepti on erittäin hyvin harkittu ja on luultavasti yksi markkinoiden parhaista ajovalaisimista!

Upea

-

Totta sille, mitä kuvauksessa sanotaan, tämä silmukka- ja vaellusvalo on aivan täydellinen. Se on sulka otsaan, ja lumenet ovat paljon enemmän kuin riittävät, vain yksi urheilullisille juoksijoille ja ulkoilureille.

Vau

-

Yksinkertaisesti upea, kevyt ja voimakas. autonomisuutta on vielä arvioitava, mutta ... jopa pienimmässä tilassa käytettävissä oleva valaistus on erittäin hyvä. Silvan tulisi harkita tämän saman ajovalaisimen saatavuutta punaisella led-tilalla edessä. Kuka sen valitsee, ei kadu sitä. vaellus, vaellus, juoksu, polku, polkupyörä ovat kaikille. Kiitos palvelusta Runnerinn oli 5 tähteä!

Arvostelu

-

Hyvä kuvauslamppu, joka vastaa kuvausta. Toimitusaika arvioitu ja paketin hyvä seuranta matkan varrella.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up