up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva
360

Silva Trail Runner Free Headlight

plus
  • 360Silva Trail Runner Free Headlight
  • Play videoSilva Trail Runner Free Headlight
  • Silva Trail Runner Free Headlight

Silva Trail Runner Free Headlight

Tuotekuvaus Silva Trail Runner Free Headlight

Trail Runner Free on mukava ja kevyt ajovalaisin kaikille, jotka rakastavat juoksemista. Sen ominaisuudet ja valonsäde on optimoitu juoksijan tarpeisiin. Trail Runner Free -sarjan perusversiossa on 3 x AAA-paristoa ja Hybrid-akkukotelo.
Tässä alkuperäisen ajovalaisimemme viidennessä sukupolvessa esitämme uudenlaisen tekniikan, jossa virtajohto on integroitu päänauhaan. Kutsumme sitä ilmaiseksi tekniikaksi - mukava ajovalaisinkokemus häiritsemättä johtoa tai sotkeutuneita johtoja. Ei hässäkkää - vapauta vain energia.

Mukana hybridiakkutila:
Hybridi-akkukotelossa voi olla joko AAA-paristot (mukana) tai ladattava Silva Hybrid -akku. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vapaus päivittää ajovalaisin, kun haluat täydentää sitä ladattavalla akulla. Kotelossa on pitoon sopivat pinnat ja siinä on integroitu punainen takavalo - mikä lisää näkyvyyttä.

Räätälöity valonjako:
Trail Runner Free -sarja on tarkoitettu juoksemiseen kaikilta osin. Kaikissa kolmessa ajovalaisimessa on Silva Intelligent Light. Tämä tarkoittaa, että saat kaksinkertaisen valonsäteilytekniikan ajovalaisimeesi, jonka valoasetukset ovat täydellisiä juoksuun. Ainutlaatuinen yhdistelmämme pitkän ulottuvuuden valonheittimestä ja läheisestä valonheittimestä johtaa pään pienempään liikkumiseen, parempaan hallintaan, parempaan tasapainoon, vähemmän väsymystä ja suurempaan nopeuteen.

Mukavuus jokaisessa yksityiskohdassa:
Huolimatta keskittymisestä teknologisiin läpimurtoihin, emme ole unohtaneet painon optimoinnin merkitystä. Jokainen ajovalaisimen osa on pakattu ja yksikkö painaa vain 55 grammaa (ilman paristoja). Ajovalaisin on täysin tasapainossa, sileät säädöt ja litteä, pehmeä tekstiilipidennysjohto, joka ei sotkeudu. Pääpanta on pehmeä, mutta riittävän tukeva, sisäpuolella silikoninauha, joka pysyy paikallaan. Akkua voidaan pitää mukavasti pääpannassa tai pitää lämpimänä taskussa säästääksesi akun käyttöikää mukana toimitetulla jatkojohdolla.

Perusversio Trail Runner Free:
Valitse Trail Runner Free Hybrid-akkukotelolla ja 3 x AAA-paristolla, jos et käytä päivittäin, mutta silti arvostat pitkää paloaikaa.


Ominaisuudet:

Vapaa tekniikka: integroidut johdot pääpannassa. ei häiriötekijöitä. ei hässäkkää.
Hybridi-akkukotelo: monipuolinen akkukotelo joko aaa-paristoille tai hybridiakkuille. siinä on integroitu punainen takavalo.
Puhdas mukavuus: kevyt ja täysin tasapainoinen tasaisilla säätöillä ja tasaisella, pehmeällä tekstiilillä jatkojohdolla, joka ei sotkeudu.
Silva intelligent light®: ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja läheistä tulva-valoa, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä että kaukana olevista esteistä.Silva Trail Runner Free Headlight:een kuuluu Silva:n takaama valmistajan takuu. Silva:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Elektroniikka tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Sähköinen taskulampputuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Silva Trail Runner Free Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Silva polkujuoksija ilmaiseksi

-

Erittäin kevyt, helppokäyttöinen ja korkealaatuinen. Hyvä valaistus pitkään. Siinä oli punainen valo, joka mahdollistaa tunnistamisen.

Silva polkujuoksija ilmaiseksi

-

Kevyt ja käytännöllinen, erinomaisella valaistuksella ja hyvällä akun suorituskyvyllä (3x AAA)

Arvostelu

-

Täydellinen, täsmälleen kuten kuvattu ja toivoin. Yksinkertainen, kevyt ja hyvä istuvuus.

Oikein hyvä

-

Erinomainen etuosa. Kevyt, mukava ja hyvällä valolla. Minä suosittelen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up