up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Silva
360

Silva Trail Runner Free Ultra USB Headlight

plus
  • 360Silva Trail Runner Free Ultra USB Headlight
  • Play videoSilva Trail Runner Free Ultra USB Headlight
  • Silva Trail Runner Free Ultra USB Headlight

Silva Trail Runner Free Ultra USB Headlight

Tuotekuvaus Silva Trail Runner Free Ultra USB Headlight

Trail Runner Free Ultra on mukava ja kevyt ajovalaisin kaikille, jotka rakastavat juoksemista. Sen ominaisuudet ja valonsäde on optimoitu juoksijan tarpeisiin. Trail Runner Free Ultra -laitteessa on ladattava 4.0Ah akku sekä Hybrid-akkukotelo.

Tässä alkuperäisen ajovalaisimemme viidennessä sukupolvessa esitämme uudenlaisen tekniikan, jossa virtajohto on integroitu päänauhaan. Kutsumme sitä ilmaiseksi tekniikaksi - mukava ajovalaisinkokemus häiritsemättä johtoa tai sotkeutuneita johtoja. Ei hässäkkää - vapauta vain energia.


Mukana hybridiakkutila:
Hybridi-akkukotelossa voi olla joko ladattava Silva Hybrid -akku tai 3 x AAA-paristoa (eivät sisälly toimitukseen). Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus käyttää AAA-paristoja varmuuskopiona, jos loppuu virta. Kotelossa on pitoon sopivat pinnat ja siinä on integroitu punainen takavalo - mikä lisää näkyvyyttä.


Mukana pitkän matkan akku:
Hybridiakkukotelon lisäksi, joka tarjoaa useita akkuvaihtoehtoja - Trail Runner Free Ultran mukana tulee ladattava, pitkäikäinen 4,0 Ah: n akku, joka istuu siististi monikäyttöisessä pehmeässä kotelossa. 4,0 Ah: n akku on täydellinen pitempään palamisaikaan näissä pidemmissä juoksuistunnoissa. Akussa on 4-vaiheinen akun ilmaisin ja se voidaan ladata missä tahansa mukana toimitetulla USB-kaapelilla.


Räätälöity valonjako:
Trail Runner Free -sarja on tarkoitettu juoksemiseen kaikilta osin. Kaikissa kolmessa ajovalaisimessa on Silva Intelligent Light. Tämä tarkoittaa, että saat kaksinkertaisen valonsäteilytekniikan ajovalaisimeesi, jonka valoasetukset ovat täydellisiä juoksuun. Ainutlaatuinen yhdistelmämme pitkän ulottuvuuden valonheittimestä ja läheisestä valonheittimestä johtaa pään pienempään liikkumiseen, parempaan hallintaan, parempaan tasapainoon, vähemmän väsymystä ja suurempaan nopeuteen.


Mukavuus jokaisessa yksityiskohdassa:
Huolimatta keskittymisestä teknologisiin läpimurtoihin, emme ole unohtaneet painon optimoinnin merkitystä. Jokainen ajovalaisimen osa on pakattu ja yksikkö painaa vain 55 grammaa (ilman paristoja). Vaikka käytettäisiin Trail Runner Free Ultran mukana toimitettua 4,0 Ah pitkän matkan akkua, koko ajovalaisin painaa silti vain 141 grammaa. Ajovalaisin on täysin tasapainossa, sileät säädöt ja litteä, pehmeä tekstiilipidennysjohto, joka ei sotkeudu. Pääpanta on pehmeä, mutta riittävän tukeva, sisäpuolella silikoninauha, joka pysyy paikallaan. Akkua voidaan pitää mukavasti pääpannassa tai pitää lämpimänä taskussa säästääksesi akun käyttöikää mukana toimitetulla jatkojohdolla.


Mene pitkälle tai mene nopeasti:
Valitse Trail Runner Free Ultra, jos haluat mennä todella pitkiin harjoituksiin 4,0 Ah: n pitkän matkan akulla. Free Ultralla saat myös Hybrid-akkukotelon, jota voidaan käyttää joko 3 x AAA-pariston kanssa tai täydentämällä sitä hybridiakulla (1.15Ah).


Ominaisuudet:

Ladattava akku (4.0ah) l 4.0ah ladattava akku, jossa on 4-vaiheinen paristoilmaisin ja monikäyttöinen tarranauhan pehmeä kotelo.
Vapaa tekniikka: integroidut johdot pääpannassa. ei häiriötekijöitä. ei hässäkkää.
Hybridi-akkukotelo: monipuolinen akkukotelo joko aaa-paristoille tai hybridiakkuille. siinä on integroitu punainen takavalo.
Puhdas mukavuus: kevyt ja täysin tasapainoinen tasaisilla säätöillä ja tasaisella, pehmeällä tekstiilillä jatkojohdolla, joka ei sotkeudu.
Silva intelligent light®: ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän ulottuvuuden kohdevaloa ja läheistä tulva-valoa, joka antaa sinulle selkeän kuvan sekä lähellä että kaukana olevista esteistä.
Tilaa nyt oma Silva Trail Runner Free Ultra USB Headlight:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Silva Trail Runner Free Ultra USB Headlight:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Silva Trail Runner Free Ultra USB Headlight:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 119.99 $. Suuresta Sähköinen taskulamppu tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Silva Trail Runner Free Ultra USB Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä laatu ja nopea toimitus

-

Erittäin hyvä laatu ja suositeltava. Jatkojohto sisältyy toimitukseen, jotta akkua voidaan kantaa repussa. Huippu!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up